Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2686 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 28/02/2019 | Διαβάστηκε 100 φορές


Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ.

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο, ή ο συνδυασμός του έρωτα με τη φιλία!

Από την Στέλλα
Τηλ. 14990

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ομορφιάς, της καλαισθησίας, της ευγένειας και του έρωτα, στις 1 Μαρτίου 2019 στις 16:46 θα περάσει στο Ζώδιο του Υδροχόου όπου θα παραμείνει μέχρι 26/3/2019 21:44, δίνοντας μία διαφορετική διάσταση στον έρωτα και τις τέχνες. Σ’ αυτό το Ζώδιο, αναζητά μέσα απ’ τις ανθρώπινες σχέσεις και κυρίως τις ερωτικές τη συνύπαρξη μέσω της ελευθερίας, τον έρωτα και ταύτιση του μέσα απ’ τα κοινά ενδιαφέροντα και τη ροή ιδεών και πληροφοριών και οι σύντροφοι να έχουν ελευθερίες στις σχέσεις τους και φιλική συμπεριφορά του ενός προς τον άλλον. Εδώ δε χωρά ούτε το πείσμα ούτε η ζήλεια ή η πιεστικές συμπεριφορές, ούτε φυσικά και οι υποχωρήσεις.
Η αρμονία ανάμεσα στο Φυσικό, το Συναισθηματικό και το Νοητικό Πεδίο στο Ζευγάρι δίνει μία διάσταση, συχνά ασυνήθιστη για την κοινωνία όπου τον Έρωτα τον έχει ταυτίσει με πάθος και χασούρα ταυτόχρονα, με θυσίες και εξαπατήσεις, με ταχυκαρδίες και κουτές καψούρες. Η Αφροδίτη λαμβάνει μία διαφορετική εικόνα στο Ζώδιο του Υδροχόου. Το συναίσθημα δεν μπορεί να υπερβεί τη λογική. Τη λογική του Υδροχόου όπου συνυπάρχει η παρουσία του Ουρανού ως Κυβερνήτη και του Συγκυβερνήτη Κρόνου. Η Συμπαντική Αλήθεια, δια της οποίας η ατομικότητα υφίσταται ώστε να αναδειχθεί το «Όλον», είναι αυτονόητη εδώ μέσα από τις σχέσεις. Η ανάγκη για ελεύθερη έκφραση, γίνεται εδώ απαίτηση για ελευθερία μέσα στις σχέσεις αλλά ταυτόχρονα με σεβασμό προς το ταίρι.
Η Αφροδίτη επιδρά και στις Τέχνες. Εδώ η Αφροδίτη απ’ τον Υδροχόο αναδεικνύει την εσώτερη τάση για δημιουργικότητα, μεταμορφώνεται, εν δυνάμει, σε επαναστατικότητα και αντίδραση. Η έλλειψη του χαρίσματος της Ηγεσίας, οδηγεί στον αντικομφορμισμό και την εκκεντρικότητα.
Όσα και να γράψει, κανείς, αποδεικνύονται μάλλον ανεπαρκή και άστοχα. Είναι πολύ δύσκολο να γίνει κατανοητός ο τρόπος σκέψης και η νοοτροπία ενός Καλλιτέχνη επηρεασμένου απ’ την Αφροδίτη στον Υδροχόο. Διατηρεί, πάντοτε, μια οπτική συλλογική, μια οικουμενική αντίληψη των πραγμάτων, χωρίς να απορροφάται ποτέ από την Ομάδα. Επιθυμεί τη συνένωση, επιδιώκει την ομοιογένεια, λειτουργώντας - την ίδια στιγμή - χωριστικά…
Η θέση τη Αφροδίτης στον Υδροχόο ευνοεί τα Ζώδια του Αέρα (Δίδυμο – Ζυγό – Υδροχόο), καθώς και Τοξότη και Κριό όπου μέσα από τις σχέσεις τους –ερωτικές αλλά και φιλικές- τους χαρίζει απλόχερα διασκέδαση, ψυχαγωγία, αρμονική συνύπαρξη και ανταλλαγή ιδεών.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις επιδράσεις της Αφροδίτης απ’ τον Υδροχόο που είναι καθοριστική στην πορεία αισθηματικών θα χρειαστεί η ανάλυση του προσωπικού σας Ωροσκοπίου και του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Καλέστε στο 14990.

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr