Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψεις
Ημερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2679 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 05/03/2019 | Διαβάστηκε 853 φορές


Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Από τον Κώστα Κονδύλη
Τηλ. 14990

Στις 6/3/2019 και ώρα 10:36 π.μ. ο Ουρανός θα εγκαταλείψει τον Κριό για να περάσει στο επόμενο Ζώδιο τον Ταύρο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 7/7/2025 09:58.
Η παρουσία του Ουρανού απ’ τον Ταύρο φαίνεται να ανησυχεί την Αστρολογική κοινότητα –που φυσικά δεν πρέπει να βγαίνουν συμπεράσματα απ’ τη θέση μόνον ενός Πλανήτη- απ’ τις μνήμες της νεώτερης ιστορίας όπου είχε ξαναβρεθεί στο ίδιο Ζώδιο από 6/6/1934 μέχρι 15/5/1942 και είχε συγκλονιστεί η Ανθρωπότητα απ’ τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Ο Ταύρος Ζώδιο που εκφράζει την Οικονομία και τα αποκτήματα με την παρουσία του Πλανήτη Ουρανού που φέρνει ανατροπές ως μεγαλύτερος εχθρός της δόμησης και των στερεοτύπων που έχουν αναπτυχθεί προβλέπεται να φέρνει δονήσεις σε αρκετές Οικονομίες και ισοτιμίες νομισμάτων όπως και ένταση και απρόβλεπτη πορεία σε χρηματιστήρια, τραπεζικό σύστημα αλλά και δανειοδοτήσεις Κρατών, νοικοκυριών και επιχειρήσεων φέρνοντας απρόοπτες εξελίξεις κάνοντας απρόβλεπτη την πορεία τους τρομάζοντας πραγματικά επενδυτές. Με την παρουσία του ανατρεπτικού Ουρανού στο Ζώδιο του Ταύρου, φαίνεται ο σύγχρονος Καπιταλισµός πως θα περνάει Κρίσεις αλλά μέσα από αυτές θα βρίσκεται σε συνεχόμενες κυμάνσεις που θα κρίνουν στα χρόνια αυτά εάν θα ανανεωθεί ή εάν θα πεθάνει. Σε επίπεδο χρηματιστηρίων πολλοί θα μιλάνε για «φούσκα» που έσκασε για να εξυγιάνει το περιβάλλον επενδυτών αλλά αναμένεται χάσμα ανάμεσα στην λογιστική αξία του ενεργητικού των επιχειρήσεων, καθώς και την κερδοφορία τους και την κεφαλαιοποίησή τους με αποτέλεσμα πολλά χρηματιστήρια να δείχνουν σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν «υπερτιμημένα» σε σχέση με τις «πραγματικές αξίες» των εισηγμένων επιχειρήσεων.
Οι περισσότερες Οικονομίες της Δύσης θα βρεθούν σε αντιπληθωριστική αύξηση και μία μεγάλη ύφεση εάν δεν παρθούν μέτρα άμεσης ενίσχυσής τους έχοντας απ’ την άλλη μία καλπάζουσα ανάπτυξη των Οικονομιών της Ανατολής ενισχύοντας τις υποψίες για μία σύγκρουση ανάμεσά τους που ας ευχόμαστε να μη πάρει διαστάσεις πολεμικές.

Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΣΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ 
(εάν γνωρίζετε τον Ωροσκόπο σας, διαβάστε και το Ζώδιο που αντιστοιχεί στο Ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας)

ΚΡΙΟΣ
Η παρουσία του Ουρανού στον 2ο Οίκο αλλάζει τα οικονομικά σας δεδομένα. Βρείτε νέους τρόπους εξεύρεσης του χρήματος από αυτές που χρησιμοποιούσατε ως τώρα και κάντε ριζικές αλλαγές στη διαχείριση των οικονομικών σας. 

ΤΑΥΡΟΣ
Το πέρασμα του Ουρανού στο Ζώδιό σας φέρνει αλλαγές στην ίδια την προσωπικότητά σας όσο και στην εμφάνισή σας. Η υπομονή σας θα αντικατασταθεί απ’ την συνεχή ένταση, τη βιασύνη και τη διάθεσή σας να απελευθερωθείτε από άτομα και υποχρεώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δοκιμασίες ξαφνικές και αναπάντεχες φαίνεται να φέρνει η διέλευση του Ουρανού απ’ τον Ταύρο για εσάς. Το νευρικό σας σύστημα δοκιμάζεται απ’ τις επερχόμενες αλλαγές με αντίκτυπο σε προβλήματα ακόμα και υγείας εάν δεν βρίσκετε τρόπους ηρεμίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η παρουσία του Ουρανού στον 11ο Οίκο θα φέρει αλλαγές στις φιλίες σας αλλά και στους προσωπικούς σας στόχους. Θα αναζητάτε τώρα για παρέα άτομα εκκεντρικά ενώ οι στόχοι που θα θέσετε θα είναι ασυνήθιστοι και πρωτοποριακοί. 

ΛΕΩΝ
Σας περιμένουν αναπάντεχες αλλαγές στην καριέρα σας, προτάσεις εκεί που δεν το περιμένατε αρκεί να είστε έτοιμοι να δεχτείτε πως οι καιροί προστάζουν να πάρετε γρήγορα τις σωστές αποφάσεις και να μην βασίζεστε στον κύκλο γνωριμιών σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η παρουσία του Ουρανού στο φιλικό προς εσάς Ταύρο θα σας φέρει ταξίδια που συχνά θα είναι απρογραμμάτιστα. Η αντίληψή σας έχοντας συμπαραστάτη τις γνώσεις σας, σας οδηγεί σε αλλαγή συμπερασμάτων και γενικότερα αλλαγή πνευματικά για να ανταποκριθείτε καλύτερα στα νέα δεδομένα.

ΖΥΓΟΣ
Σας περιμένουν φίλοι μου, αλλαγές σε οικονομικά και κυρίως σε σχέση με τα κεφάλαια ή τις δανειοδοτήσεις σας. Η ανάγκη σας να απελευθερωθείτε φέρνει ακόμα και ακραίες και μη συμβατικές τάσεις στη σεξουαλική σας συμπεριφορά που ξαφνιάζουν ακόμα και εσάς.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η διέλευση του Ουρανού στον Ταύρο που βρίσκεται απέναντι απ’ το δικό σας Ζώδιο, φέρνει αλλαγές στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Η εποχή απαιτεί να αφήνετε χώρο στο σύντροφό σας και να μην γίνεστε κτητικοί κάνοντάς τον να φύγει απ’ τη σχέση σας.  

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η διέλευση του εκκεντρικού Ουρανού απ’ τον 6ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου και τον Ταύρο, φέρνει νέα δεδομένα και αλλαγές στην εργασία σας. Οι αλλαγές δεν θα είναι αρνητικές εάν κατανοήσετε πως δεν υπάρχει μονιμότητα. Φροντίστε το εργασιακό στρες να μην γίνει σύντροφός σας τα επόμενα χρόνια. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Φίλοι Αιγόκεροι, θα αναζητάτε ελευθερίες στις προσωπική σας ζωή και θα σας ελκύουν άτομα που σας αφήνουν χώρο. Περιέργως για εσάς, θα ερωτεύεστε πρόσωπα εκκεντρικά ενώ με την διέλευση του Ουρανού στον Ταύρο, θα αναζητήσετε επενδύσεις που μέχρι τώρα τις θεωρούσατε πρωτότυπες και δεν τις εμπιστευόσασταν. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Να περιμένετε αλλαγές στα πλαίσια της οικογένειας και των σχέσεων με τους δικούς σας. Αλλαγές θα γίνουν και στην κατοικία σας ή ακόμα να πραγματοποιήσετε όσο ο Ουρανός θα φιλοξενείται απ’ τον Υδροχόο αλλαγές στο σπίτι ή ακόμα και στον τόπο διαμονής σας. 

ΙΧΘΕΙΣ
Αλλάζετε και αλλάζει και ο τρόπος σκέψης σας αλλά και το περιβάλλον που περιστοιχίζεστε καθώς έχετε ανάγκη από νέα πρόσωπα που μπορείτε να μοιράζεστε τις ιδέες και τα ενδιαφέροντά σας. 

Για περισσότερες και πληρέστερες πληροφορίες για τη Διέλευση του Ουρανού απ’ τον Ταύρο σε σχέση με το Προσωπικό σας Ωροσκόπιο, ώστε να είστε έτοιμοι στην αντιμετώπιση δυσκολιών και Καρμικών Μαθημάτων αλλά και για να εισπράξετε τα οφέλη του καλέστε μας στο 14990.

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr