Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2714 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 17/03/2019 | Διαβάστηκε 79 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Δευτέρα 18/3/2019

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα θα έχετε αισθηματικές φύσεως συναντήσεις. Μην σκέφτεστε συνεχώς το απρόσμενο γιατί θα προκύψουν συναισθηματικές αναστατώσεις. 

ΤΑΥΡΟΣ
Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε τη στάση σας προς το σύντροφο σας, καλείστε να προσέξετε τις λεπτομέρειες πριν αποφασίσετε. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλώς ή κακώς θα πρέπει να αποφασίσετε αν θα προκαλέσετε κάποιες καταστάσεις στην αισθηματική σας ζωή ή θα τις αφήσετε να περάσουν. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι περισσότεροι από εσάς θα έχουν μία αυξημένη συναισθηματική ευαισθησία που θα οφείλετε απ’ την πορεία των αισθηματικών σας. 

ΛΕΩΝ
Προσπαθήστε να καταλάβετε τις διαθέσεις του ανθρώπου που σας συντροφεύει. Για τους αδέσμευτους υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Για να μην προκύψουν προβλήματα αισθηματικά, βρείτε τρόπους για να αποδεσμευτείτε απ’ τις προσωπικές σας καταπιέσεις. 

ΖΥΓΟΣ
Η διάθεσή σας δεν θα είναι και τόσο καλή. Θα οξύνετε τα πνεύματα και φέρετε σύγχυση στη σχέση σας καθώς επίμονα στέκεστε σε λεπτομέρειες. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με το να προβάλετε στον άνθρωπό σας τα ¨πρέπει¨ σας εκτός του ότι τον καταπιέζετε, δημιουργείτε και στον εαυτό σας μια ανορθόδοξη τάση επιβολής. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα θέλετε να διασκεδάσετε με τους φίλους σας, να βρεθείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο και να γλεντήσετε αποβάλλοντας τις καθημερινές σκοτούρες. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η συμπεριφορά σας αντανακλά μία θετική εικόνα προς το περιβάλλον. Κερδίζετε συναισθηματικά τον άνθρωπο που κινεί το ενδιαφέρον σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γίνεστε αυθόρμητοι και ιδιαίτερα φιλικοί βοηθώντας σας να προσεγγίσετε τον άνθρωπο που αφυπνίζει τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας. 

ΙΧΘΕΙΣ
Ξεφύγετε απ’ την καθημερινότητα και εκφράστε τα συναισθήματά σας. Η σημερινή ημέρα σας προτρέπει να βρεθείτε κοντά σε πρόσωπα που σας εκτιμούν. 

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr