Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψεις
Ημερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2714 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 21/06/2019 | Διαβάστηκε 90 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για Σαββατοκύριακο 22/6-23/6/2019 

Για Σάββατο 15/6

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα εγκυμονεί κάποιους κινδύνους εξαιτίας της ανασφάλειας και της τάσης σας να τα βλέπετε όλα μαύρα. Μην προβληματίζετε το σύντροφο.
 

ΤΑΥΡΟΣ
Οργανώστε μια εκδρομή, πηγαίνατε μία βόλτα και γενικά να αποδράσετε μαζί με το σύντροφό σας παρασύροντάς τον σε μία ερωτική ανανέωση!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Πλησιάστε τον άνθρωπό σας εάν θέλετε να διατηρήσετε την σχέση σας μαζί του και δείτε τα λάθη σας προσπαθώντας να μην επαναληφθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ευχάριστες επαφές και πιθανόν νέες αισθηματικές γνωριμίες μέσα απ’ την παρέα φαίνεται αστρολογικά να προκύπτουν στους Καρκίνους.

ΛΕΩΝ
Η διάθεση που θα έχετε σας οδηγεί σε αισθηματικές περιπέτειες. Τα προβλήματα ξεπερνιούνται και εσείς κερδίζετε περισσότερους θαυμαστές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα προβλήματα στη σχέση θα σας κάνουν να σκεφτείτε πρακτικά απομακρύνοντας έστω και προσωρινά κάθε ίχνος ρομαντισμού.

ΖΥΓΟΣ
Εμφανίζεστε απαλλαγμένοι από τις απαγορεύσεις σας. Η στάση σας αυτή θα παίξει σημαντικό ρόλο στη σχέση σας με το ερωτικό σύντροφο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η προσωπική σας γοητεία δεν θα περάσει απαρατήρητη. Οι ευκαιρίες που σας δίνονται είναι αρκετές καθώς αυξάνετε ο αριθμός των θαυμαστών σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είστε παθιασμένοι για τον έρωτα. Ο σύντροφός σας θα πρέπει να είναι ικανός να ανανεώνει το ενδιαφέρον σας αν θέλει να σας κρατήσει κοντά του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εμφανίζεστε με λιγότερες απαιτήσεις. Η συντροφικότητα θα είναι το απαιτούμενο και η ευγενική σας συμπεριφορά θα αμβλύνει τα προβλήματα της σχέσης σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Παράφορα, ασυγκράτητα, παρορμητικά αλλά όχι ξένα για εσάς συναισθήματα καλείστε να ελέγξετε αν δεν θέλετε να διαταραχτεί ο δεσμός σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Ο φόβος για το ενδεχόμενο μιας οριστικής ρήξης στη σχέση σας καθώς συνειδητοποιείτε τα λάθη που κάνατε μπορεί να σας οδηγήσει στην υποκρισία.

 

Για Κυριακή 21/4 

ΚΡΙΟΣ
Να περιμένετε ευχάριστες και έντονες στιγμές. Οι καταστάσεις σας κάνουν ακόμα πιο ερωτικούς προσελκύοντας το άλλο φύλο.

ΤΑΥΡΟΣ 
Προσπαθήστε να διώξετε το άγχος της καθημερινότητας και βρεθείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο σε μέρη όπου μπορείτε να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Λίγο βαρύ προβλέπεται να είναι το κλήμα. Η κατάσταση αυτή δεν θα πρέπει να χαλάσει τη διάθεσή σας ή την αισθηματική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Η μέρα …συνωμοτεί με το μέρος σας φροντίζοντας με τον τρόπο του να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την αισθηματική σας ζωή.

ΛΕΩΝ
Μην δραματοποιείτε τις καταστάσεις. Το ότι προσφέρατε, το πόσο αγαπήσατε, το αν ήσασταν υποχωρητικοί, κανείς δεν σας ζήτησε αλλά το θέλατε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Το ερωτικό στοιχείο και η ανταπόκριση θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής βραδιάς κατά τη διάρκεια των εξόδων σας.

ΖΥΓΟΣ 
Εκδηλώστε τα συναισθήματά σας στον άνθρωπο που επιθυμείτε. Μοιραστείτε τα αν θέλετε να ζήσετε ευχάριστες στιγμές μαζί του. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες να χαθούν. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Εσείς και ο σύντροφος όπου και αν πάτε τραβάτε τα βλέμματα. Ο δεσμός αυτός φαίνεται να έχει υγιείς βάσεις και επικοινωνία σας είναι θαυμάσια.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Οι εντάσεις που θα υπάρξουν μπορεί να είναι ή το αποτέλεσμα που έφερε στο πέρασμα ο χρόνος ή η εμφάνιση της ανταγωνιστικής σας συμπεριφοράς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο κίνδυνος διάλυσης μιας ερωτικής σχέσης είναι αυξημένος, ιδιαίτερα αν το τελευταίο διάστημα βλέπετε πως τα προβλήματα συνεχώς σας απομακρύνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Ο σύντροφός σας ίσως σας φαίνεται λίγο παρορμητικός και έτοιμος για τρέλες! Αφήστε τον να σας παρασύρει με το κέφι και την αγάπη του.

ΙΧΘΕΙΣ 
Αν είστε σε αναζήτηση συντρόφου ή ψάχνετε για νέες αγάπες οι περιστάσεις σας ευνοούν. Βγείτε, διασκεδάστε και αποκαλύψτε συναισθήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 


 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr