Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψεις
Ημερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2689 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 01/07/2019 | Διαβάστηκε 119 φορές


Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ.

Από τη Στέλλα
Τηλ. 14990

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ομορφιάς, της καλαισθησίας, της ευγένειας και του έρωτα, από 3/7/2019 18:18 μέχρι 28/7/2019 04:55 μετά τα μεσάνυχτα, θα βρίσκεται στο Ζώδιο του Καρκίνου.
Αναλυτικά η επίδρασή της στα 12 Ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Η παρουσία της Αφροδίτης στον 4ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου σας βοηθά να βελτιώσετε τη σχέση σας με τον άνθρωπο που συμβιώνεται αλλά και τις οικογενειακές σας σχέσεις και σας προτρέπει να βελτιώσετε το βιοτικό σας επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Αφροδίτη, ο Κυβερνήτης του Ζωδίου σας, θα βρεθεί στον 3ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου βοηθώντας σας να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, να έχετε συναντήσεις και επαφές με ερωτικά πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η παρουσία της γοητευτική Αφροδίτης στον Καρκίνο και στο 2ο σπίτι του Ηλιακού σας Χάρτη φαίνεται να αυξάνει τα έξοδά σας, κυρίως αυτά που αφορούν την ψυχαγωγία σας. Αποφύγετε να συμπεριφερθείτε κτητικά σε ερωτικά πρόσωπα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η παρουσία της γοητευτική Αφροδίτης στο Ζώδιό σας αναδεικνύει την εμφάνισή σας, σας προτρέπει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και σας συντροφεύει αυτό το διάστημα για να περάσετε αξέχαστες και ερωτικές στιγμές!

ΛΕΩΝ
Περνώντας η Αφροδίτη απ’ στον 12ο Ηλιακό σας Οίκο, φαίνεται να αυξάνει συναισθήματα αλληλεγγύης και συμπαράστασης αλλά ενδέχεται να φέρει σε κάποιους από εσάς κάποια ερωτική σχέση που θα θέλουν να παραμείνει κρυφή ή ακόμα μυστικούς δεσμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Αφροδίτη απ’ το Ζώδιο του Καρκίνου και τον 11ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου, θα σας φέρει ευχάριστες επαφές με φίλους, διασκέδαση μαζί τους ενώ ενδέχεται μία φιλική σας σχέση να εξελιχθεί σε ερωτική ή διαμέσου της παρέας να γνωρίσετε πρόσωπο που θα αφυπνίσει ερωτικά συναισθήματα.

ΖΥΓΟΣ
Αγαπητοί Ζυγοί, η Αφροδίτη απ’ το Μεσουράνημα του Ηλιακού σας Ωροσκόπιου προβλέπεται να ενισχύει την εικόνα σας στον επαγγελματικό και κοινωνικό σας κύκλο ενώ ενδέχεται να προκύψει διαμέσου του επαγγέλματός σας ένα ερωτικό ειδύλλιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτό το διάστημα σημαίνει για εσάς μία σύντομη περίοδος ταξιδιών αναψυχής. Για κάποιους Σκορπιούς θα συνδέσει η Αφροδίτη διελαύνοντας τον 9ο Οίκο του Ηλιακού τους Ωροσκοπίου τον έρωτα με το εξωτερικό ή την απόσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το πέρασμα της Αφροδίτης απ’ τον 8ο Οίκο του Ηλιακού σας Χάρτη φαίνεται να ενισχύει τα οικονομικά που προέρχονται από συνεταιρισμούς, κληρονομικά και την απόδοση των κεφαλαίων σας ενώ η ερωτική σας ζωή αποκτά πάθος και …πόθους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η παρουσία της γοητευτικής Αφροδίτης στον Καρκίνο, δηλαδή στο απέναντι Ζώδιο απ’ το δικό σας και στον 7ο Οίκο του Ηλιακού σας Χάρτη ενισχύει με συναίσθημα τη συντροφική σας ζωή, κάνει εκδηλωτικό προς εσάς το σύντροφό σας και ζείτε ξανά ερωτικές στιγμές στο γάμο σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η παρουσία της Αφροδίτης στον 6ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου βελτιώνει τις εργασιακές σας σχέσεις. Η διέλευσή της φαίνεται να σας προτρέπει να διακοσμήσετε το χώρο της εργασίας σας ενώ τώρα είναι πιθανό να προκύψουν φλερτ διαμέσου της εργασίας σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Στον 5ο Οίκο του Ηλιακού σας Χάρτη το πέρασμα της Αφροδίτης εγγυάται να φέρει μία αισθητή βελτίωση στα αισθηματικά σας είτε με το πρόσωπο που σας συντροφεύει, είτε φέρνοντας στο προσκήνιο νέες γνωριμίες και εραστές.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις επιδράσεις της Αφροδίτης απ’ τον Καρκίνο θα χρειαστεί η ανάλυση του προσωπικού σας Ωροσκοπίου και του ατόμου που σας ενδιαφέρει.

Καλέστε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr