Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψεις
Ημερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2694 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 20/09/2019 | Διαβάστηκε 86 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για Σαββατοκύριακο 21/9-22/9/2019 


Για Σάββατο 21/9

ΚΡΙΟΣ
Μην επιτρέψετε τις αρνητικές αναμνήσεις να επηρεάσουν την τωρινή σας σχέση. Ο δεσμός σας κινείτε σε πολύ καλά επίπεδα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γοητεύετε και όλα είναι πιθανά! Εκφραστείτε άφοβα. Μην στέκεστε σε ασήμαντες λεπτομέρειες εάν θέλετε να ζήσετε τις χαρές του έρωτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να συναντήσετε τον «μεγάλο έρωτα»!. Έντονη είναι η ανάγκη να αισθανθείτε τον Έρωτα και την Αγάπη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα προκύψουν ευχάριστες εκπλήξεις για την αισθηματική σας ζωή καθώς εμφανίζονται κάποια πρόσωπα που αφυπνίζουν τα συναισθήματά σας.

ΛΕΩΝ
Σήμερα αγαπητοί μου Λέοντες θα εισπράξετε πολλά κομπλιμέντα. Εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις ζώντας ευχάριστες στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εάν είστε σε αναζήτηση συντρόφου, κάποιο άτομο θα έλξει το ενδιαφέρον σας. Ελέγξτε κάθε σας παρόρμηση που μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη.

ΖΥΓΟΣ
Η γοητεία σας στο άλλο φύλο δεν περνάει απαρατήρητη. Είστε σε θέση να κατακτήσετε και τους πιο δύσκολους. Ζήστε ευχάριστες στιγμές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προσπαθήστε, να καταλάβετε τις διαθέσεις του συντρόφου. Μην ‘ξύνετε‘ τις ανοιχτές πληγές τις σχέσης σας και θέματα που σας φέρουν σε αντιπαράθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι ιδιαίτερες στιγμές σας ανανεώνουν. Οι αδέσμευτοι, θα έχουν ευκαιρίες να αναπτύξουν μία υγιή σχέση με τις νέες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα αισθάνεστε καλύτερα και το συναίσθημα αυτό αντανακλά και στο περιβάλλον σας. Γοητεύετε τον περίγυρο με την εμφάνισή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι συνθήκες σας κάνουν στοργικούς προς το σύντροφό σας και σας παροτρύνουν να του προσφέρετε στο μέγιστο βαθμό την Αγάπη σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Η σημερινή μέρα φαίνεται να μπλοκάρει κάποιους από εσάς να προβάλλουν τις επιθυμίες τους. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας.

 

Για Κυριακή 22/9

ΚΡΙΟΣ
Προσπαθήστε να αποφύγετε διαφωνίες και εντάσεις με το ταίρι σας. Κάντε το να αισθανθεί τη σιγουριά που αναζητά στο δεσμό σας.

ΤΑΥΡΟΣ 
Εκφράστε την αγάπη σας. Ο ερωτικός τομέας θα βρεθεί για εσάς σε καλά επίπεδα, αρκεί να μην βγουν στην επιφάνεια απωθημένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Συναισθηματικά προβλέπεται να είστε ταραγμένοι καθώς ένα πάθος, ολοένα και αυξάνεται και γίνεται ανεξέλεγκτο δημιουργώντας σας περιπέτειες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Η μέρα σας δίνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα στην αισθηματική σας ζωή που απλά εσείς θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε!

ΛΕΩΝ
Εμφανίζεστε προσεχτικοί και αναλυτικοί στην ερωτική σας έκφραση, προσπαθώντας να καταλάβετε τις διαθέσεις του συντρόφου σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Εάν είστε παντρεμένοι, προσπαθήστε να πλησιάσετε περισσότερο το έτερον σας ήμισυ. Σήμερα μπορείτε να πλησιάσετε ο ένας τον άλλο.

ΖΥΓΟΣ 
Η γοητεία σας εκπέμπει στον κοινωνικό σας περίγυρο ερωτικά μηνύματα. Αν είστε αδέσμευτοι και φυσικά αν ενδιαφέρεστε, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Κατάλληλη ημέρα για μια ουσιαστικής συζήτηση με τον ερωτικό σας σύντροφο. Πλησιάστε τον εκδηλώνοντάς του τις επιθυμίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Η ακατανίκητη γοητεία σας κάνει για άλλη μία φορά το σύντροφό σας να σας εκφράσει πόσο δύσκολο του είναι να ζήσει χωρίς την παρουσία σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ίσως να αντιμετωπίσετε μία περίεργη διάθεση του συντρόφου σας. Προσέξτε τις κόντρες και διαφωνίες που μπορεί να φέρουν προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Η σημερινή μέρα σας κάνει να αναζητάτε μία καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις και τις συγκρίσεις.

ΙΧΘΕΙΣ 
Η ερωτική σας επικοινωνία βρίσκεται σε καλά επίπεδα. Τα σχέδιά σας εκπληρώνονται και εσείς αισθάνεστε ασφαλείς στη σχέση σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 


 


Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr