Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψεις
Ημερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2686 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 14/10/2019 | Διαβάστηκε 53 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για Τρίτη 15/10/2019

ΚΡΙΟΣ
Ίσως σήμερα να ερωτευτείτε ή να γοητευτείτε από κάποιον από το παρελθόν σας. Ένα μήνυμα αγάπης που περιμένατε έρχεται επιτέλους από μακριά.

ΤΑΥΡΟΣ 
Εάν είστε σε αναζήτηση συντρόφου κατά τη διάρκεια της μέρας μπορεί να παρουσιαστούν άτομα στον εργασιακό σας χώρο που θα έλξουν το ενδιαφέρον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Η αισθηματική σας ζωή θα βρεθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Οι καταστάσεις σας κάνουν να ζήσετε τις υπέροχες στιγμές της σχέσης σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Η συναισθηματική σας απογοήτευση από την συμπεριφορά του συντρόφου σας απειλεί για μια ακόμα φορά τη σχέση σας.

ΛΕΩΝ
Όσο προχωρούν οι ώρες της μέρας τόσο και πιο έντονα θα παρουσιάζετε στις ερωτικές σας εκδηλώσεις. Μοναδικές ικανοποιήσεις θα σας συνοδεύσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Η επιβεβαίωση σας μέσα απ’ τους ανθρώπους που έλκουν το ενδιαφέρον σας, είναι ενισχυμένη σήμερα, κατευθύνοντας τις αισθηματικές σας αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ 
Συζητήστε με τον αγαπημένο σας για τα διάφορα προβλήματα που σας απομακρύνουν και μην διστάσετε να υποχωρήσετε για τη συνέχιση της σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Φίλοι μου ενδέχεται να σας βασανίζουν ορισμένες ανομολόγητες ερωτικές επιθυμίες και να αισθάνεστε ανικανοποίητοι απ’ την ερωτική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μία φιλική ατμόσφαιρα θα υπάρξει σήμερα στη σχέση σας. Αν όμως δεν φερθείτε όπως θα ΄θελε ο σύντροφός, η ατμόσφαιρα θα «ηλεκτριστεί».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το βράδυ θα είστε αρκετά ευδιάθετοι και θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διασκεδάσετε και να ψυχαγωγηθείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ανάπτυξη μιας έντονης αισθηματική σχέσης είναι πολύ πιθανή για τους περισσότερους από εσάς καθώς η γοητεία τους δεν θα περάσει απαρατήρητη.

ΙΧΘΕΙΣ
Έχετε την επιθυμία να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, αλλά εξετάστε πρώτα αν είναι αληθινά και αν έχει τη διάθεση ο σύντροφος να τα ακούσει.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990


 Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr