ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2023

ΚΡΙΟΣ
Ίσως να ξεκινήσετε τώρα μία νέα ζωή, κόβοντας δεσμούς και συνήθειες του παρελθόντος, ανακτώντας και πάλι την προσωπική σας ταυτότητα. Ο δυναμισμός που σας διακρίνει και η ενεργητικότητά σας, δεν θα πρέπει να είναι τα αίτια μιας δεσποτικής συμπεριφοράς απέναντι σε σύντροφο και συνεργάτες, εκτός και αν θέλετε να κλονιστούν σχέσεις με το άμεσο περιβάλλον.
Τα λάθη που έγιναν, σίγουρα θα σας έχουν αφήσει τα μαθήματά τους για να μην επαναληφθούν και πάλι. Άλλωστε μέσα από τις δυσκολίες τις ζωής αναμορφωνόμαστε, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μαθήματα για να προχωρήσουμε.
Σταδιακά θα περάσετε σε μία διαφορετική αντίληψη στα επαγγελματικά σας, θέλοντας να σταθεροποιήσετε αυτό το χρόνο σχέδια και να υλοποιήσετε τις αποφάσεις σας. Προβληθείτε σε ένα ευρύτερο επίπεδο και κερδίστε μία ανώτερη θέση, που θα σας βοηθήσει να καταξιωθείτε στον χώρο και παράλληλα φροντίστε κάθε σας κίνηση να είναι νομότυπη.
Ο Δίας διελαύνοντας τον 2ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου και τον Ταύρο από 16/5 φέρνει εύνοια στις συναλλαγές και τα οικονομικά σας και βρίσκεστε σε μία περίοδο αυξήσεων εσόδων αλλά και δαπανών.
Η διέλευση του Κρόνου απ’ τον 12ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από 7/3, θα επηρεάσει αρνητικά την υγεία σας, ιδιαίτερα εάν αντιμετωπίσατε παλαιότερα κάποιο πρόβλημα. Δοκιμασίες ενδέχεται να υποστείτε και από ηλικιωμένα πρόσωπα ή άτομα που κατέχουν ανώτερη θέση απ’ τη δική σας, που θα αρνηθούν πεισματικά να κατανοήσουν τη στάση σας, παρεξηγώντας την.
Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2023, καλέστε στο 14990

ΤΑΥΡΟΣ
Η χρονιά αυτή, θα φέρει με το πέρασμά της μία σταδιακή και ανοδική πορεία στον επαγγελματικό σας χώρο, ιδιαίτερα εάν ανακαινίσετε τον πάγιο εξοπλισμό της επιχειρήσεώς σας, αντικαθιστώντας τον με σύγχρονα μέσα που θα αυξήσουν την παραγωγικότητα μειώνοντας το συνολικό κόστος. Ο Δίας από το ζώδιό σας, θα ευνοήσει σχέδια και προοπτικές, για επέκταση των επιχειρήσεών σας, ενώ κάποιο επαγγελματικό ταξίδι ή επαφές με επιχειρήσεις του εξωτερικού, θα πρέπει να είναι αναμενόμενες σε αρκετούς του ζωδίου σας. Ενημερωθείτε για προγράμματα επιδοτήσεων και σεμινάρια επαγγελματικού περιεχομένου. Ο Δίας στο Ζώδιο σας από 16 Μάη θα σας κάνει γενναιόδωρους και αισιόδοξους. Το ενδιαφέρον σας να επεκταθείτε θα φέρει γνώσεις, ταξίδια και περιπέτειες. Δείξτε προσοχή στη δίαιτα σας καθώς θα προκύψουν τάσεις παχυσαρκίας.
Οι προσωπικοί σας στόχοι φαίνεται να δοκιμάζονται με τον Κρόνο στους Ιχθείς από 7/3 στο κατά πόσο εφικτοί τελικά είναι. Περιορίζετε φιλίες καθώς ξεκαθαρίζονται ρόλοι και πρόσωπα και το κατά πόσο είναι απαραίτητη η συνέχειά τους.
Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2023, καλέστε στο 14990

ΔΙΔΥΜΟΙ
Βρίσκεστε σε συνεχή ένταση και ακατάπαυστη δραστηριότητα. Η πρόθεση να βελτιώσετε τη δημόσια εικόνα σας, σας προτρέπει σε πρωτοβουλίες και πολύπλοκους χειρισμούς των όπλων που έχετε στα χέρια σας.
Θα είστε επιρρεπείς στις ξαφνικές και συχνές αλλαγές της διάθεσής σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, συναισθηματικά, θα είστε απελευθερωμένοι και θα ενεργείτε με τον τρόπο που αισθάνεστε.
Θα πρέπει να προσέχετε πώς χειρίζεστε τις καταστάσεις και να επιχειρείτε πάντα να τις θέτετε κάτω από έλεγχο.
Κάποια προβλήματα και διάφοροι περιορισμοί θα λάβουν χώρα από 7/3 με τον Κρόνο στους Ιχθείς στους περισσότερους του ζωδίου σας, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Λάθη που κάνατε στο παρελθόν, θα σας προβληματίσουν τώρα, όπως και διάφορα άτομα απ’ τον χώρο που περιορίζουν τις δυνατότητες και την εφαρμογή των σχεδίων σας.
Η διέλευση απ’ τον 12ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου του Δία και το Ζώδιο του Ταύρου από 16 Μαΐου θα σας κάνει συμπονετικούς και αλληλέγγυους ενώ θα μπορέσετε να ξεπεράσετε εμπόδια και περιορισμούς.
Η παρουσία του Κρόνου στον 10ο Οίκο σας και στους Ιχθείς από 7 Μάρτη, κάνει να θέλετε να επιτύχετε για την επαγγελματική σας αναγνώριση και οι δυσκολίες που θα προκύψουν είναι καθοριστικές στην εξέλιξή σας, ανάλογα με το πως θα τις παρακάμψετε ή βρείτε τη λύση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2023, καλέστε στο 14990

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι διεύρυνση των κοινωνικών και φιλικών σας σχέσεων θα είναι τονισμένη αυτή τη χρονιά, καθώς η αίσθηση της συντροφικότητας και της συμμετοχής σας σε μια ομάδα με κοινή ιδεολογία και ενδιαφέροντα, θα είναι σημαντική για τους περισσότερους του ζωδίου σας. Ο Δίας από τον Ταύρο και τον 11ο οίκο του ηλιακού σας χάρτη από 16/5 θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στην κοινωνική άνοδο και στην επέκταση των στόχων σας.
Η διέλευση του Διός από το ζώδιο του Ταύρου και τον 11ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από 16/5, θα σας βοηθήσει να συνάψετε συμβόλαια και εταιρικά, βρίσκοντας άτομα που θα βοηθήσουν τους στόχους σας, ενώ παράλληλα αρκετές επαγγελματικές και κοινωνικές διευκολύνσεις θα δεχτείτε όσο προχωρά ο χρόνος. Ταυτόχρονα αυξάνει τον αλτρουισμό σας ενώ επεκτείνει ταυτόχρονα τις επαφές σας με φίλους αλλά και τον κύκλο φίλων και ομοϊδεατών.
Η επίδραση του Διός το πρώτο εξάμηνο από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας κάνει φιλικούς και ανεξάρτητους από 16 Μάη, ενώ η συμμετοχή σας στην παρέα θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από δυσχέρειες της καθημερινότητας και περιορισμούς. Ίσως κάποια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε στενότερη.
Καλό θα είναι να είστε προσεχτικοί στις συναλλαγές σας και γενικά στο οικονομικό σας συμφέρον καθώς ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Υδροχόου και τον 8ο οίκο του ηλιακού σας χάρτη από 23/3 μέχρι 11/6, θα φέρει απρόσμενες μακροχρόνιες εξελίξεις στο κεφάλαιο της επιχειρήσεώς σας και στην διαχείριση των συνεργατών σας.
Η χρονική περίοδος μετά τις 7 Μάρτη με την είσοδο του Κρόνου στους Ιχθείς θα βοηθήσει τη δόμηση του νου σας όπου θα θελήσετε στην πράξη να εφαρμόσετε θεωρίες και γνώσεις που έχετε αποκομίσει. Να είστε προσεχτικοί απέναντι στο νόμο.
Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2023, καλέστε στο 14990

ΛΕΩΝ
Και οι πιο ερμητικά κλεισμένες πόρτες, θα σας ανοίγονται όταν το θελήσετε, αλλά και όταν δεν το περιμένετε. Πολύ συχνά, μικρά ή μεγάλα «θαύματα», θα σας ξαφνιάζουν ευχάριστα.
Ανοίγετε το μυαλό και την καρδιά σας, να αναγνωρίσουν αλήθειες και ιδανικά που αντιπροσωπεύουν την εξέλιξη, τη δικαιοσύνη και το ανθρώπινο δικαίωμα όλων, στην ελευθερία και την ευτυχία. Ξεχνάτε πικρίες και απογοητεύσεις του παρελθόντος και μαθαίνετε να συγχωρείτε, όχι όμως και να συμβιβάζεστε.
Η ροή της καθημερινότητας, θα είναι πολύ γρήγορη και συχνά τα γεγονότα, θα σας προλαβαίνουν, πριν τα προλάβετε εσείς. Τρελοί ρυθμοί, έλλειψη προγραμματισμού, ακατάλληλος τρόπος διατροφής και βλαβερές συνήθειες, θα είναι αιτίες, που θα σας προκαλέσουν νευρική υπερένταση και ξαφνικές ενοχλήσεις στην υγεία. Τομέας, που επίσης θα έχετε την τάση να παραμελείτε.
Η καθημερινή σας εργασία, θα θυμίζει λίγο, πεδίο ασκήσεων μάχης, καθώς θα δέχεστε βομβαρδισμό, απρόοπτων συμβάντων. Να είστε σε ετοιμότητα, να αντιμετωπίσετε απρόβλεπτες καταστάσεις, ακόμα και στα πιο μελετημένα προγράμματά σας.
Ο Δίας, περνώντας στον Ταύρο και περνώντας απ’ το Μεσουράνημα του ηλιακού σας χάρτη το από 16/5, θα δώσει επαγγελματική και κοινωνική άνοδο, εξαπλώνοντας τη φήμη σας.
Πιθανή η παρεμπόδιση της σεξουαλικότητάς σας εξαιτίας αναστολών από 7 Μάρτη με την παρουσία του περιοριστικού Κρόνου στους Ιχθείς. Διαχειριστείτε με σύνεση κεφάλαια, δανειοδοτήσεις και να είστε τυπικοί εάν διαχειρίζεστε χρήματα τρίτων.
Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2023, καλέστε στο 14990

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το έτος αυτό, φαίνεται να είναι δημιουργικό σε θέματα καριέρας αλλά και αισθηματικών καθώς από 16/5 και έπειτα ο Δίας θα βρίσκεται στον Ταύρο, σχηματίζοντας γωνία 120ο με το ζώδιό σας. Η πιθανότητα αλλαγών στα αρχικά σας σχέδια δεν θα πρέπει να σας προβληματίσει καθώς οι κοσμικές επιδράσεις θα εργαστούν προς όφελός σας. Κερδισμένοι, θα είναι αυτοί που θα αντιμετωπίσουν πρώτοι τις ανασφάλειές τους, θα αγαπήσουν πραγματικά τον εαυτό τους, θα ακολουθήσουν τα συναισθήματά τους και θα κρατήσουν μία εξωστρεφή διάθεση, ανταλλάσσοντας ιδέες με τον περίγυρο. Έτσι λοιπόν, θα υπάρξουν αρκετά επιτυχή γεγονότα, που θα σημειοδοτήσουν την περίοδο, αρκεί να περιορίσετε την έμφυτη απαισιοδοξία σας και να βοηθήσετε την εκδήλωσή τους. Ο Δίας απ’ τον 9ο Οίκο του Ηλιακού σας Χάρτη και τον Ταύρο από 16/5 επεκτείνει γνώσεις και εμπειρίες στους περισσότερους από εσάς ενώ τους ευνοεί σε νομικά ζητήματα όπως και τις σχέσεις τους με το εξωτερικό. Κατάλληλη περίοδος για ταξίδια και σπουδές.
Χρησιμοποιείστε τις γνώσεις που αντλήσατε από σπουδές και σεμινάρια και μην διστάσετε να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές στην εργασία σας, τουλάχιστον σε επίπεδο τεχνολογίας. Οι πιθανότητες να πραγματοποιήσετε τουλάχιστον ένα επαγγελματικό ταξίδι από 16/5 που ο Δίας θα διελαύνει τον Ταύρο, φαίνονται αυξημένες, όπως και η άντληση περισσοτέρων πληροφοριών στην ειδικότητά σας, είτε μέσω σεμιναρίων και διαλέξεων, είτε ακόμη και με την ανταλλαγή πληροφοριών με συναδέλφους.
Η παρουσία του Κρόνου στο απέναντι απ’ το δικό σας Ζώδιο τους Ιχθείς και στον 7ο Οίκο από 7 Μάρτη θα σας δώσει μαθήματα συνεργασίας. Τώρα ο σύντροφος και οι συνεργάτες σας θα απαιτήσουν να δείξετε υπευθυνότητα καθώς έτσι θα κριθούν οι σχέσεις σας και το αν θα υπάρξει συνέχισή τους.
Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2023, καλέστε στο 14990

ΖΥΓΟΣ
Πολλά πράγματα στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, θα εξελιχθούν ομαλά ιδιαίτερα τον 2ο μήνα του έτους. Εδραιώστε καινούργιες συνεργασίες και απαλλαχθείτε από προβλήματα του παρελθόντος.
Ο περιορισμός των δαπανών και η συγκέντρωση κεφαλαίων, θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε κάτι εντελώς καινούργιο και να απαλλαχθείτε από δεσμεύσεις του παρελθόντος. Οι συνεργασίες, θα στεφθούν με επιτυχία μέχρι 15/5 με τον Δία στον Κριό, αυξάνοντας τον κύκλο εργασιών της επιχειρήσεώς σας.
Η διέλευση του Μεγάλου Ευεργέτη της Αστρολογίας –Δία- απ’ τον 8ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου και το Ζώδιο του Ταύρου από 16/5 μεγιστοποιεί την σεξουαλικότητά σας και φέρνει εύνοια στη διαχείριση κεφαλαίων.
Σας περιμένει από 7/3 με τον Κρόνο στους Ιχθείς, φόρτος εργασίας και καθηκόντων που αφορούν την καθημερινότητά σας. Προσπαθήστε να αναλάβετε όσο το δυνατόν ποιο υπεύθυνα τα καθήκοντα που θα σας δοθούν και να βρίσκετε χρόνο για την ξεκούρασή σας.
Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2023, καλέστε στο 14990

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η χρονιά αυτή, θα αποδειχθεί ωφέλιμη για την ψυχική, συναισθηματική και πνευματική σας ανανέωση ενώ θα ανοιχτούν καλύτεροι δρόμοι για το μέλλον σας, σε όλα τα επίπεδα.
Η παρουσία του Διός απ’ τον Ταύρο και τον 7ο οίκο του ηλιακού σας χάρτη από 16/5, θα σας βοηθήσει να εμπιστευθείτε το χρόνο που θα δουλεύει για εσάς τώρα, ενώ κάθε είδους σχέση, επαγγελματική ή συναισθηματική θα ευνοηθεί, αρκεί να αποφευχθεί από μέρους σας η υπερβολική ανάλυση των καταστάσεων εάν δεν θέλετε να χάσετε ευκαιρίες.
Στον οικονομικό τομέα, θα διαπιστώσετε πως υπάρχει εύνοια, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα πρέπει να υπερεκτιμήσετε τις οικονομικές σας δυνατότητες.
Ο Δίας από τον Ταύρο από 16 Μάη σας δίνει τις δυνατότητες να συνάψετε καινούργιες, ή ακόμα και να νομιμοποιήσετε τις ήδη υπάρχουσες.
Σας περιμένουν αγαπητοί μου μεγαλύτερες ευθύνες για τα παιδιά σας από 7/3ου με τον Κρόνο στους Ιχθείς. Δεν θα σας συγκινούν επιπόλαια φλερτ και ερωτικές καταστάσεις που δεν έχουν πορεία στο χρόνο.
Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2023, καλέστε στο 14990

ΤΟΞΟΤΗΣ
Και αυτή η χρονιά, μέσω των δυσκολιών που θα προκύψουν θα συμβάλει, σταδιακά, σε μια ολοκληρωτική στροφή της ύπαρξής σας και σε γενική αναθεώρηση των αρχών σας. Η γοητεία, ο δυναμισμός και η μαγνητική σας επίδραση, θα ασκηθούν έντονα στον περίγυρο, περνώντας εύκολα τις απόψεις σας και πείθοντας με χαρακτηριστική άνεση. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας σε περίπτωση που η λογική, δεν σας βοηθά στην επίλυση των καθημερινών σας προβλημάτων.
Ο Δίας από 16/5 διελαύνοντας τον 6ο Οίκο του Ηλιακού σας Χάρτη και τον Ταύρο ευνοεί καταστάσεις που προκύπτουν στην καθημερινότητα σας να είναι βελτιωμένες όπως και θέματα εργασίας αλλά σχέσεών σας με βοηθούς και υφιστάμενα πρόσωπα.
Μεγαλύτερες ευθύνες για την οικογένεια και την περιουσία αναμένονται για τους περισσότερους Τοξότες από 7/3 που ο Κρόνος θα φιλοξενείται απ’ τους Ιχθείς. Η οικογενειακή σας παράδοση θα απαιτήσει τη συνέχεια της από εσάς και τις πρωτοβουλίες που θα πάρετε.
Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2023, καλέστε στο 14990

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στη διάρκεια αυτού του χρόνου, είναι δυνατό να βρεθείτε αντιμέτωποι με πράξεις ή καταστάσεις που θα σας αγγίξουν πολύ βαθειά. Μπορεί να μην είναι εντελώς ευνοϊκό αλλά αναμφίβολα είναι αναγκαίο για την ανάπτυξή σας.
Σας δίνονται ευκαιρίες μέχρι 15/5 που ο Δίας θα διελαύνει τον Κριό και τον 4ο οίκο του ηλιακού σας χάρτη να καλυτερεύσετε το βιοτικό σας επίπεδο και να βελτιώσετε τις οικογενειακές σας σχέσεις.
Η παρουσία του Διός στον Ταύρο από 16/5, δίνει δυνατότητες για διασκέδαση και ψυχαγωγία.
Ο Δίας από 16/5 που θα φιλοξενείται απ’ τον Ταύρο και τον 5ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου, θα φέρει στο φως συναισθήματα και συγκινήσεις, χρωματίζοντας έτσι τη ζωή σας. Η πιθανότητα της αναχώρησης ενός δεσμού, φαίνεται επίσης αυξημένη, όπως και η ανάπτυξη μιας αισθηματικής σχέσης με άτομο αλλοδαπό ή αλλόθρησκο. Φέρνει εύνοια σε αισθηματικά, στις σχέσεις σας με παιδιά ή ακόμα και μία επιτυχία σε κάποιο παιδί σας.
Αποβάλετε από 7/3 που ο Κυβερνήτης σας ο Κρόνος θα διελαύνει τους Ιχθείς και τον 3ο Οίκου του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου τις δυσάρεστες σκέψεις και δείτε τα πράγματα με γνώμονα τη λογική που διαθέτετε σε επάρκεια. Οι σχέσεις σας με το στενό σας περιβάλλον ενδέχεται να δοκιμαστούν στο πόσο τελικά αξιόπιστες και ωφέλιμες είναι.
Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2023, καλέστε στο 14990

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ενδέχεται να προκύψουν αρκετές ανακατατάξεις και στον επαγγελματικό τομέα, ενώ κάθε καινούργια ιδέα ή μέθοδος εφαρμόσιμη στην επιχείρησή σας θα έλξει το ενδιαφέρον σας. Μέχρι τις 15/5 που ο Δίας θα βρίσκεται στον Κριό διελαύνοντας τον 3ο οίκο του ηλιακού σας χάρτη, σας δίνονται οι δυνατότητες να πραγματοποιήσετε επαγγελματικά ταξίδια και γενικά αυτό το διάστημα θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε τις ιδέες σας στον χώρο και να τις παρουσιάσετε. Ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδος για τους εκδότες και τους συγγραφείς του ζωδίου σας.
Από 16/5 ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και μέσα από τον 4ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου υπάρχουν αρκετά καλές προοπτικές για να θέσετε καινούργια στηρίγματα στη ζωή σας, όπως επίσης και για να επιτύχετε μία καλύτερη οικογενειακή ατμόσφαιρα. Η παρουσία του Διός απ’ τον 4ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου, βελτιώνει στα μέγιστα τις οικογενειακές σας σχέσεις όπως και θέματα ακίνητης περιουσίας. Καλή εποχή για να βελτιώσετε το βιοτικό σας επίπεδο.
Τα οικονομικά σας και η διαχείρισή τους απαιτούν σύνεση και λογιστικό έλεγχο συχνό από 7/3 με τον Κρόνο να φιλοξενείται απ’ τους Ιχθείς για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας.
Με την παρουσία του Πλούτωνα στο Ζώδιο σας 23/3-11/6 προετοιμαστείτε για μια εικοσαετή περίοδο που θα ξεκινήσει απ’ το Νοέμβριο του 2024 όπου θα σας εξαναγκάσει ν’ αποκτήσετε θάρρος και θέληση μέσα από εσωτερικές μελέτες για τη βελτίωση του Εαυτού σας.
Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2023, καλέστε στο 14990

ΙΧΘΕΙΣ
Αν την προηγούμενη χρονιά, είχατε παρασυρθεί και αφεθεί σε κάποιες υπερβολές, τώρα θα χρειαστεί, να περιορίσετε την όποια ανέμελη διάθεσή σας. Αυτοέλεγχος, υπευθυνότητα και σύνεση, είναι τα εφόδια, που δεν πρέπει να σας λείψουν μέσα στη χρονιά.
Η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σας από 7/3, θα παίξει καθοριστικό ρόλο και στις προσωπικές σας σχέσεις, περιορίζοντας ένα μέρος των συναισθημάτων σας που με δυσκολία θα εκφράσετε. Σχέσεις οι οποίες δεν στηρίχθηκαν στην ειλικρίνεια και στο σεβασμό, φαίνεται να μην έχουν τώρα διάρκεια. Ακόμα ποιο σκεφτικοί και συντηρητικοί θα παρουσιάζεστε στους άλλους αλλά ταυτόχρονα και ποιο συνεπείς και σοφοί.
Η ωρίμανση με τον Κρόνο στο Ζώδιό σας, έρχεται μέσω μαθημάτων που μπορεί να φαίνονται σκληρά αλλά είναι χρήσιμα.
Μέχρι τις 15 Μαΐου που ο Δίας θα βρίσκεται στον Κριό, υπάρχουν τάσεις οικονομικής και περιουσιακής ανάπτυξης, ενώ από τις 16/5 που θα διελαύνει τον Ταύρο, θα ευνοήσει κάθε εμπορική δραστηριότητα, όπως επίσης και την συμμετοχή σας σε διαλέξεις, σεμινάρια και παρουσιάσεις. Η διέλευση απ’ τον 3ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου του Μεγάλου Ευεργέτη της Αστρολογίας –Δία- αυξάνει την επικοινωνία σας και ευνοεί τις σχέσεις σας με το στενό σας περιβάλλον. Βελτίωση των σχέσεων σας με αδέλφια και συγγενικά πρόσωπα.
Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2023, καλέστε στο 14990
ΜΜ
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990