Μαρία Μιχαήλου


Μαρία Μιχαήλου – Αστρολόγος

Γεννημένη στην Αθήνα όταν ο Ήλιος βρισκόταν στο ζώδιο του Τοξότη. Ασχολείται επαγγελματικά με την Αστρολογία από το 1983, ενώ το ενδιαφέρον της έχει ξεκινήσει πολύ μικρή, δίπλα στον πατέρα της Σταύρο Μιχαήλο. Το χάρισμα και η εσωτερική ενόραση την οδήγησαν να ανοίξει δρόμους προς την μεταφυσική και την αστρολογία.

Οι μεγάλες ικανότητες της, η θέληση και το όραμα για μια πιο όμορφη ζωή της έδωσαν την δύναμη και την διάθεση να ασχοληθεί επαγγελματικά με επιτυχία. Ατελείωτες προσωπικές προβλέψεις αλλά και παγκόσμιες προβλέψεις που επαληθεύτηκαν την κατέστησαν από τα πιο δυνατά ονόματα του χώρου στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
 
 Όραμα της ένας πανέμορφος κόσμος και χαμογελαστά παιδιά. Η ενσυναίσθηση στα προσωπικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο καθένας την ευαισθητοποιεί ακόμη περισσότερο , βιώνει το πρόβλημα του καθενός σαν προσωπικό της , δίνει γρήγορα εύστοχες λύσεις. Προς αποφυγήν κακών καταστάσεων αλλά και γρήγορων και άμεσων λύσεων. 
 
Η μεγαλύτερη χαρά της είναι την ώρα που πετυχαίνει τον στόχο και βλέπει τους ανθρώπους να είναι ευτυχισμένοι και να χαμογελούν. Άμεσες και γρήγορες επεμβάσεις, αποφάσεις για αποφυγή δύσκολων καταστάσεων αλλά και παρεμβατικών λύσεων για καλύτερα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, τηλεφωνήστε στο 14990
Σταθερά χρέωση 1.68€/1΄Κινητά Χρέωση 1.76€/1΄
(με ΦΠΑ + τέλος σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας όπου ισχύει)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους. Για υποδείξεις παραπόνων Πάροχος Υπηρεσίας Planet phones 2106085999, Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία TK14231
Κλήση 14990