ΕΡΩΤΙΚΑ ΤΑΡΩ 28/12 – 29/12/2019

Ερωτικά Ταρώ 

Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.

Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για Σαββατοκύριακο 28/12-29/12/2019 

Για Σάββατο 28/12

ΚΡΙΟΣ
Συμπεριφερθείτε σήμερα φιλικά μεταξύ σας. Ορισμένοι Κριοί θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους σε μία καινούργια γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ 
Τα αισθηματικά σας ζητήματα φαίνεται να σας απασχολήσουν έντονα κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας. Μην ταράζεστε όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Οι προσωπικές σας σχέσεις θα κινδυνέψουν εάν δεν κρατήσετε την ψυχραιμία σας. Ξεφορτωθείτε συναισθηματικά ζητήματα τα οποία έχετε κρατήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Στον αισθηματικό τομέα οι καταστάσεις εξελίσσονται θετικά. Η γοητεία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη στον φιλικό και ευρύτερα κοινωνικό σας κύκλο.

ΛΕΩΝ
Η σημερινή μέρα, εγκυμονεί καβγάδες και διαφωνίες και το ζήτημα είναι κατά πόσο φίλοι μου θα είστε διατεθειμένοι να υποχωρήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Οι περισσότεροι θα δώσετε σημασία στην εξωτερική εμφάνιση θέλοντας να τραβήξουν την προσοχή των ατόμων που κινούν το ενδιαφέρον τους.

ΖΥΓΟΣ 
Αφιερώστε τη σημερινή μέρα αγαπητοί μου, στους δικούς σας ανθρώπους και προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν πιο φιλικοί προς το σύντροφο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Σήμερα θα θέλετε τη συζήτηση και τη διαλεκτική ρήξη με τον σύντροφό σας. Με την ίδια ευλάβεια θα πρέπει να σέβεστε και τις δικές του απόψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελέγξτε τις παρορμήσεις σας και αποφύγετε να παρασυρθείτε σε ακραίες συμπεριφορές που θα επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σας με το σύντροφο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας θα αναζητήσετε την καλύτερη νοητική επικοινωνία με τον σύντροφο. Η στάση σας, βοηθά τη σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα συνειδητοποιήστε πως η αισθηματική σας ζωή έχει ανάγκη από αλλαγές ή ακόμα και από νέα ξεκινήματα. Οι ανοιχτές πληγές αποτελούν γνώμονα σύνεσης.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι καταστάσεις σήμερα συνθέτουν το κατάλληλο σκηνικό για να εξελιχθούν κάποιες ευνοϊκές εξελίξεις στα αισθηματικά σας. Αδράξτε τις ευκαιρίες!

Για Κυριακή 29/12

ΚΡΙΟΣ
Ίσως σήμερα να ερωτευτείτε ή να γοητευτείτε από κάποιον από το παρελθόν σας. Ένα μήνυμα αγάπης που περιμένατε έρχεται επιτέλους από μακριά.

ΤΑΥΡΟΣ 
Εάν είστε σε αναζήτηση συντρόφου κατά τη διάρκεια της μέρας μπορεί να παρουσιαστούν άτομα που θα έλξουν το ενδιαφέρον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Η αισθηματική σας ζωή θα βρεθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Οι καταστάσεις σας κάνουν να ζήσετε τις υπέροχες στιγμές της σχέσης σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Η συναισθηματική σας απογοήτευση από την συμπεριφορά του συντρόφου σας απειλεί για μια ακόμα φορά τη σχέση σας.

ΛΕΩΝ
Όσο προχωρούν οι ώρες της μέρας τόσο και πιο έντονα θα παρουσιάζετε στις ερωτικές σας εκδηλώσεις. Μοναδικές ικανοποιήσεις θα σας συνοδεύσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Η επιβεβαίωση σας μέσα απ’ τους ανθρώπους που έλκουν το ενδιαφέρον σας, είναι ενισχυμένη σήμερα, κατευθύνοντας τις αισθηματικές σας αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ 
Συζητήστε με τον αγαπημένο σας για τα διάφορα προβλήματα που σας απομακρύνουν και μην διστάσετε να υποχωρήσετε για τη συνέχιση της σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Φίλοι μου ενδέχεται να σας βασανίζουν ορισμένες ανομολόγητες ερωτικές επιθυμίες και να αισθάνεστε ανικανοποίητοι απ’ την ερωτική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μία φιλική ατμόσφαιρα θα υπάρξει σήμερα στη σχέση σας. Αν όμως δεν φερθείτε όπως θα ΄θελε ο σύντροφός, η ατμόσφαιρα θα «ηλεκτριστεί».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το βράδυ θα είστε αρκετά ευδιάθετοι και θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διασκεδάσετε και να ψυχαγωγηθείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ανάπτυξη μιας έντονης αισθηματική σχέσης είναι πολύ πιθανή για τους περισσότερους από εσάς καθώς η γοητεία τους δεν θα περάσει απαρατήρητη.

ΙΧΘΕΙΣ
Έχετε την επιθυμία να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, αλλά εξετάστε πρώτα αν είναι αληθινά και αν έχει τη διάθεση ο σύντροφος να τα ακούσει.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990