Ερωτικά Ταρώ 28/8/2023


 Ερωτικά Ταρώ

Από την Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για Δευτέρα 28/8/2023

ΚΡΙΟΣ
Για όποιους αγαπητοί Κριοί κατανοήσουν την ανάγκη σας για ελεύθερη αυτοέκφραση, θα περάσουν αξέχαστα και ερωτικά τη σημερινή μέρα μαζί σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Προβλήματα φαίνεται να παρουσιάζονται στα αισθηματικά σας. Ορισμένοι φαίνεται να αναπτύσσουν μία ερωτική σχέση κατά τη διάρκεια της μέρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα θα συνειδητοποιήστε πως η αισθηματική σας ζωή έχει ανάγκη από αλλαγές. Οι ανοιχτές πληγές αλλά αποτελούν γνώμονα σύνεσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σας είναι δύσκολο να αποκρύψετε συναισθήματα και επιθυμίες. Προσέξτε η υπερπροστασία σας να μην καταπιέσει την ατομική ελευθερία του συντρόφου.

ΛΕΩΝ
Αποφύγετε την επίδειξη ισχύος προς το σύντροφο. Το αποτέλεσμα οποιασδήποτε προστριβής -ακόμα και ασήμαντης- θα φορτίσει αρνητικά τη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η δημιουργική έννοια της Αγάπης σαν διαμορφωτική δύναμη με την οποία μπορείτε να προχωρήσετε και να εξελιχθείτε εκδηλώνεται στη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ
Έχετε την αίσθηση ότι θα πρέπει να συγκροτηθείτε για να γίνει κάτι αξιόλογο στην αισθηματική ζωή. Οι ελπίδες σας είναι βέβαιο πως θα σας στηρίξουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σαν άτομα, οι περισσότεροι από εσάς θα είναι ευτυχισμένοι όταν θα καταλάβουν την αξία του διαλόγου με το σύντροφό τους. Αφήστε τον να εκφραστεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι ατυχείς ερωτικές επιλογές του παρελθόντος μην σας κάνουν να χάσετε την αυτοεκτίμησή σας. Μην προβάλετε συναισθήματα κατωτερότητας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα οι περισσότεροι από εσάς αναζητάτε μία ρομαντική σχέση. Η ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι είναι αρκετά ευχάριστη για εσάς και το σύντροφο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε τη στάση σας προς το σύντροφο, καλείστε να προσέξετε τις λεπτομέρειες πριν αποφασίσετε. Αρκεστείτε σε μία καλή παρέα.

ΙΧΘΕΙΣ
Αποφύγετε να αναπτύξετε οποιεσδήποτε δεσμεύσεις με τα άτομα που θα γνωρίσετε απ’ τον φιλικό σας κύκλο, γιατί σύντομα θα αλλάξετε γνώμη.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990