Αφιέρωμα στους Άντρες του Ζωδιακού Κύκλου


Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990 

Οι Άντρες έχουν αναλάβει τους περισσότερους ρόλους στις κοινωνίες, στον πολιτισμό, στην πολιτική, την επιστήμη.
Ας δούμε όμως βάση Ζωδίου τα χαρακτηριστικά τους.
Ουσιαστικά βέβαια για μία πλήρη ανάλυση του χαρακτήρας τους χρειάζεται εξέταση όλος Γενέθλιος της Χάρτης.

ΚΡΙΟΣ
Ο άνδρας Κριός, είναι δυναμικός, βιαστικός, δεν διστάζει να πει τη γνώμη του συχνά με άκομψο και ωμό τρόπο, έλκεται απ’ τη δράση. Το δίκιο του το υπερασπίζεται με κάθε τρόπο και δε διστάζει ακόμα και να καυγαδίσει ή και να χειροδικήσει για να υπερισχύσει σε οιονδήποτε θεωρεί εχθρό.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι άνδρες είναι περισσότερο μεγαλόσωμοι και τεμπέλικοι. Απρόσεκτοι στη δίαιτά τους, παρασύρονται κατ’  επανάληψη στην παχυσαρκία. Υπεραγαπούν τη μουσική, ενώ επιλέγουν τη σύντροφο με γνώμονα την αισθητική μα και το πρακτικό ταίριασμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Λεπτός, νεανικός, έξυπνος, ευέλικτος και συνεχώς σε κίνηση ενδιαφέρεται να επικοινωνεί, να γνωρίζει κόσμο, να μιλά για διάφορα θέματα αλλά ταυτόχρονα είναι το αιώνιο παιδί του Ζωδιακού που ξεφεύγει απ’ την ανάληψη υποχρεώσεων που θα περιορίσουν την ελευθερία του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Διστακτικός, ήπιος και παρατηρητικός, δείχνει πάντα ενδιαφέρον για τους άλλους και τα προβλήματά τους. Επιλέγει συχνά τη σύντροφο βάσει του μητρικού προτύπου. Πολλές φορές παραμένει στο περιθώριο βοηθώντας αθόρυβα αλλά καταλυτικά  την εξέλιξη και την άνοδο μιας περισσότερο δυναμικής συντρόφου.

ΛΕΩΝ
Αποστασιοποιημένος από την ταπεινότητα και την ιδιοτέλεια. Είναι δυναμικός και σίγουρος για τον εαυτό του και αναζητά το θαυμασμό. Αυτό που τους απασχολεί περισσότερο είναι η μακρόχρονη διατήρηση στην κορυφή. Τα πλήγματα στον τομέα αυτό θεωρούνται καταστροφικά για την Λεόντεια περηφάνια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Διαθέτει μία χαρακτηριστική συνέπεια στις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά του. Άνθρωπος χαμηλών τόνων και συχνά άγχους που προέρχεται απ’ την καθημερινότητα. Καλός οικογενειάρχης, σύζυγος. Η έντονη αυτοκριτική του, τον οδηγεί συχνά στην υποτίμηση του εγώ του και των δικαιωμάτων του.

ΖΥΓΟΣ
Αναζητά την ισορροπία στις σχέσεις, τη δικαιοσύνη, το αρμονικό περιβάλλον. Συχνά του είναι δύσκολο να πάρει αποφάσεις χωρίς να έχει τη συγκατάθεση συζύγου, συντρόφων, συνεργατών του.
Αποφεύγει τις συγκρούσεις και στις δυσκολίες λυγίζει ή ακόμα και παρατάει ρόλους και καθήκοντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Συχνά δείχνει απόμακρος και μυστικοπαθής. Αναζητά την εσωτερική του ηρεμία αλλά περνά συχνά εσωτερικές εντάσεις που δεν τις εκδηλώνει εύκολα για να μην γίνουν αντιληπτές απ’ το περιβάλλον. Συμπεριφέρεται κτητικά, ακόμα και καταπιεστικά στη σύντροφό του καθώς η ζήλεια τον καταλαμβάνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι ένας μποέμ της ζωής που του αρέσει η περιπέτεια, η εξερεύνηση, η διάθεση για έρωτα και ταξίδια.
Στην οικογένεια, είναι ανοιχτός, ευδιάθετος και φροντίζει να προσφέρει στους δικούς τους εκτός από υλικά αγαθά και για τις γνώσεις και την εκπαίδευσή τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο άνδρας Αιγόκερως θα είναι γενικά αρκετά σκληρός και αυταρχικός, υπολογίζοντας περισσότερο την επαγγελματική του ζωή παρά την ιδιωτική. Θα είναι ελάχιστα συναισθηματικός, πειθαρχημένος στο θέμα του σεξ και ελάχιστα επιδεικτικός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο άνδρας Υδροχόος είναι ο επαναστάτης, το ελεύθερο πνεύμα, ο αλτρουιστής, εκείνος που έχει πολλούς φίλους, αρκετούς γνωστούς, πολλά και πολλαπλά ενδιαφέροντα και δεν αρκείται στη μετριότητα ούτε στους συμβιβασμούς. Μπορεί να ζήσει και μόνος ή να συμβιώσει, αρκεί να σεβαστεί η σύντροφος την ελευθερία του.

ΙΧΘΥΣ
Ο άνδρας Ιχθύς είναι ευαίσθητος, συχνά εσωστρεφής, αρνείται να αναλάβει ευθύνες και δεσμεύσεις και συχνά συμπεριφέρεται σαν παιδί καθώς δεν έχει συναίσθηση του περάσματος του χρόνου και της ηλικίας του.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και προβλέψεις σε επαγγελματικά, αισθηματικά, οικογένεια, σχέσεις καλέστε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990