Η ανάγκη της συμβίωσης και η επιλογή συντρόφου

Η ανάγκη της συμβίωσης και η επιλογή συντρόφου

Ο άνθρωπος που απ’ τη φύση του είναι κοινωνικός αισθάνεται πως για να ζήσει στον πλανήτη μας, να ολοκληρωθεί ψυχικά, σωματικά και πνευματικά και κυρίως για να διαιωνίσει το είδος του πρέπει να συμβιώσει.

Η αίσθηση – ένστικτο – κίνητρο που τον οδηγεί στις επιλογές του ως προς το χαρακτήρα, την εμφάνιση, την κουλτούρα και άλλα χαρακτηριστικά του συντρόφου του, φαίνεται να είναι τόσο ισχυρή που κανένας μα κανένας άλλος πλην του εαυτού του δεν είναι ικανός να του υποδείξει, αρκεί βέβαια να έχει το γνώθι σ’ εαυτόν.
Καθώς ο χαρακτήρας αναπτύσσεται -μέσα από εμπειρίες και βιώματα σε συνδυασμό με τις κληρονομικές μας καταβολές, την παιδική μας ηλικία, το χαρακτήρα γονέων και πιθανές άλλες επιδράσεις- βρίσκεται στην αναζήτηση του άλλου του μισού για να ολοκληρωθεί.
Όταν είμαστε μόνοι μας τα πράγματα φαίνεται να είναι απλά όπως και σε έναν μονόλογο όπου δεν υπάρχει η άλλη άποψη που μπορεί να αντικρούσει τη δικιά μας αλλά και να μας διδάξει. Μέσα όμως απ’ τη συνύπαρξή μας με το «πολικό μας αντίθετο» κατανοούμε καλύτερα το χαρακτήρα μας, τα όρια μας, τις δυνάμεις, τις αντοχές μας και κυρίως τις ανάγκες μας.

Δεν είναι τυχαίο που οι «εύκολοι» άνθρωποι μπορούν να συμβιώσουν με άλλους «απλούς» ενώ κάποιοι πιο «σύνθετοι» αναζητούν κάποιους άλλους «πολύπλοκους» κάνοντας τη σχέση μαζί τους ανάλογη. Συχνά όμως συμβαίνει και το αντίστροφο καθώς οι αντιθέσεις υπάρχουν μέσα μας.

Στο ταίρι μας, απεικονίζετε κυρίως ένα μέρος του εαυτού μας πολλές φορές τόσο απόκρυφο ίσως και τόσο αντίθετο με τα άλλα χαρακτηριστικά μας που για να το κατανοήσουμε χρειάζεται συνειδητά να γνωρίσουμε σε βάθος τον χαρακτήρα μας.
Τελικά τα πράγματα φαίνονται απλά για το ποιος είναι ο «ιδανικός» σύντροφος για εμάς, αρκεί να κατανοήσουμε πρώτα ποιοι τελικά είμαστε σε βάθος και τι ακριβώς ζητάμε. Θέλουμε την περιπέτεια ή μια ήρεμη ζωή χωρίς ακραίες καταστάσεις που μπορεί να δοκιμάσουν τα συναισθήματά μας με σκοπό την ωρίμανση μας?

Η απλότητα αυτή είναι διάχυτη σε όλη μας τη ζωή. Ανάλογα με το χαρακτήρα μας κάνουμε και τις επιλογές μας τόσο στην εργασία μας, όσο στη διατροφή μας, στις φιλίες μας, στο τρόπο διαβίωσης, στη διακόσμηση του σπιτιού μας ή ακόμα και στην αγορά καταναλωτικών ειδών.

Για παράδειγμα… εάν είστε ένας άνθρωπος που θέλει απλά να μετακινείται καθημερινά επιλέγετε ένα απλό αυτοκίνητο που θα σας μεταφέρει απροβλημάτιστα παντού αλλά ποτέ δεν θα μάθετε τα όρια σας σαν οδηγός. Εάν είστε ένας οδηγός που αναζητά τις συγκινήσεις, τότε θα επιλέξετε ένα σπορ αυτοκίνητο που θα σας χαρίσει συγκινήσεις και θα δοκιμάσετε τα όρια σας, θα σας συμπαρασταθεί με την τεχνολογία του στη δύσκολη στιγμή που εσείς συνήθως την προκαλείται γιατί σας εντυπωσιάζει, αλλά μάλλον θα σας είναι δύσχρηστο στις αδιάφορες μετακινήσεις σας.

Στο παράδειγμα αυτό έχουμε λοιπόν δύο διαφορετικούς τύπους οδηγών και τις ανάλογες επιλογές τους. Ο πρώτος ενδιαφέρεται για να καλύψει απλές και καθημερινές ανάγκες. Να μην προβληματιστεί αλλά και να μην μάθει ποτέ τα όριά του. Ο δεύτερος που αναζητά την ταχύτητα και τον ελκύει ο κίνδυνος θέλει κάποιο όχημα προσπαθώντας να ξεπεράσει τις δυνατότητές του.

Η Αστρολογία, αναλύοντας το ωροσκόπιο, βοηθά να κατανοήσουμε το ποιοι είμαστε, τι ζητάμε και ποιον ζητάμε για να αισθανθούμε ασφαλείς και να ωριμάσουμε.
Οι βασικοί παράγοντες είναι ο Ωροσκόπος, η ακμή του 7ου οίκου, η θέση του Ήλιου, της Σελήνης, της Αφροδίτης και του Άρη όπου σκιαγραφούν τον «ιδανικό» μας σύντροφο.

Εάν ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στο Ζώδιο του Κριού,
τότε η ακμή του 7ου οίκου του ωροσκοπίου σας βρίσκεται στο Ζυγό και καθώς φαίνεται αναζητάτε ένα σύντροφο που θα είναι συνεργάσιμος μαζί σας, θα αναζητά πάντα την άποψή σας ακόμα και για τα προσωπικά του ζητήματα, θα είναι κοινωνικός και θα δίνει σημασία στην εξωτερική του εμφάνιση.

Εάν ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στο Ζώδιο του Ταύρου,
τότε η ακμή του 7ου οίκου του ωροσκοπίου σας βρίσκεται στο Σκορπιό. Εσείς φίλες και φίλοι μου αναζητάτε μία πολύπλοκη σχέση, μία επικοινωνία που να επεκτείνετε σε μία μεταφυσική αναζήτηση, να υπάρχει μία διαισθητική κατανόηση του ενός προς τον άλλον, θέλετε συναισθηματική κάλυψη και οικονομική ασφάλεια στη σχέση σας ενώ έλκεστε από μυστηριώδης ανθρώπους και κάπως πολύπλοκους. Για να μην υπάρξουν προβλήματα στη σχέση σας θα πρέπει να αφήνετε το δικαίωμα ο ένας στον άλλον να κρατάει κάποια πράγματα για τον εαυτό του.

Εάν ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στο Ζώδιο των Διδύμων,
τότε η ακμή του 7ου οίκου του ωροσκοπίου σας βρίσκεται στον Τοξότη. Ο τύπος του ανθρώπου που ταιριάζει να είναι δίπλα σας, θα πρέπει να είναι αισιόδοξος, ανοιχτός χαρακτήρας με διάθεση για περιπέτειες, σπορ και το κάθε πρόβλημα θα το αντιμετωπίζει μέσα από μία φιλοσοφική διάσταση αφήνοντας εσάς να παίρνετε τις αποφάσεις.

Εάν ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στο Ζώδιο του Καρκίνου,
τότε η ακμή του 7ου οίκου του ωροσκοπίου σας βρίσκεται στον Αιγόκερω. Θέλετε έναν σύντροφο κοινωνικά και επαγγελματικά καταξιωμένο. Αναζητάτε έναν άνθρωπο που θα είναι μάλλον μεγαλύτερός σας για να αισθάνεστε προστατευμένοι και δεν σας ενδιαφέρει και τόσο εάν κάποιες στιγμές γίνεται ψυχρός στη σχέση σας τονίζοντάς σας τα λάθη σας.

Εάν ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στο Ζώδιο του Λέοντα,
τότε η ακμή του 7ου οίκου του ωροσκοπίου σας βρίσκεται στον Υδροχόο. Σας γοητεύει ένας εκκεντρικός τύπος με αρκετά ενδιαφέροντα, πολιτισμικές, κοινωνικές, οικολογικές και άλλες ανησυχίες που μαζί του θα διευρύνεται τον φιλικό σας κύκλο. Για να είναι η συμβίωσή σας αρμονική θα πρέπει να αφήνετε ελευθερία ο ένας στον άλλον.

Εάν ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στο Ζώδιο της Παρθένου,
τότε η ακμή του 7ου οίκου του ωροσκοπίου σας βρίσκεται στους Ιχθείς. Εσείς φίλοι μου αναζητάτε έναν άνθρωπο με έντονο ψυχισμό που κάποιες στιγμές οι αντιδράσεις του σας κάνουν να χάνετε την ψυχραιμία σας. Είναι όμως βέβαιο πως σας γοητεύει η διάθεση που υπάρχει στο δεσμό σας για να αισθανθείτε στο πέρασμα του χρόνου την απόλυτη ταύτιση. Ο δεσμός ισχυροποιείται όσο «δουλεύετε» μαζί για να γκρεμίσετε τις ψυχικές αδυναμίες και τις τραυματικές καταστάσεις του παρελθόντος σας.

Εάν ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στο Ζώδιο του Ζυγού,
τότε η ακμή του 7ου οίκου του ωροσκοπίου σας βρίσκεται στον Κριό. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στην επιλογή του συντρόφου σας, καθώς φοβάστε τη μοναξιά και πολλές φορές αποφασίζετε έναν γάμο ή μία συμβίωση απερίσκεπτα. Ο ωροσκόπος Ζυγός, αναζητά το ταίρι του να είναι ιδιαίτερα αποφασιστικό για να μπορεί να αναλαμβάνει τα καθημερινά ζητήματα και να χειρίζεται άμεσα το κάθε θέμα που προκύπτει στο δεσμό.

Εάν ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στο Ζώδιο του Σκορπιού,
τότε η ακμή του 7ου οίκου του ωροσκοπίου σας βρίσκεται στον Ταύρο. Οι κινήσεις και οι αποφάσεις στην επιλογή του συντρόφου σας φαίνεται να είναι μεθοδικές. Δεν είστε βιαστικοί καθώς ψάχνετε να βρείτε έναν άνθρωπο που θα είναι συναισθηματικά σταθερός απέναντί σας και κυρίως να έχει τη διάθεση να σας προσφέρει απλόχερα συναισθήματα και υλικά οφέλη.

Εάν ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στο Ζώδιο του Τοξότη,
τότε η ακμή του 7ου οίκου του ωροσκοπίου σας βρίσκεται στους Διδύμους. Μπορεί να βλέπετε τα πράγματα ανάλαφρα αλλά είστε απ’ τους ανθρώπους που θέλουν μία ουσιαστική επικοινωνία στη σχέση τους, αναζητώντας έναν σύντροφο με πολλά ενδιαφέροντα. Το ταίρι σας θα πρέπει να διατηρεί την νεανικότητά του και θα είναι ένας άνθρωπος που δεν θα παρεξηγεί και δεν θα κρατά θυμούς.

Εάν ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στο Ζώδιο του Αιγόκερου,
τότε η ακμή του 7ου οίκου του ωροσκοπίου σας βρίσκεται στον Καρκίνο. Η ανάγκη σας να καθοδηγείτε τα πράγματα, να διοικείτε στη σχέση σας, σας κάνει να αναζητάτε έναν σύντροφο που θα του είστε διαρκώς απαραίτητοι. Πιθανόν να ζήσατε δύσκολα παιδικά χρόνια ή να είχατε αυταρχικούς γονείς. Το παρελθόν σας κάνει να θέλετε να δημιουργήσετε τη δική σας οικογένεια θέτοντας εσείς τις βάσεις και τα θεμέλια.

Εάν ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στο Ζώδιο του Υδροχόου,
τότε η ακμή του 7ου οίκου του ωροσκοπίου σας βρίσκεται στον Λέοντα. Για να αισθανθείτε ισορροπία αναζητάτε έναν δυναμικό και γοητευτικό σύντροφο που θα είναι σταθερός απέναντί σας. Για να υπάρξει αρμονική συμβίωση δεν θα πρέπει ο σύντροφός σας να σας στερεί την ελευθερία σας καθώς πρέπει να σας εμπιστεύεται, ενώ θα πρέπει να δεχτεί το φιλικό σας περιβάλλον και τους στόχους σας.

Εάν ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στο Ζώδιο των Ιχθύων,
τότε η ακμή του 7ου οίκου του ωροσκοπίου σας βρίσκεται στην Παρθένο. Συχνά η συμπεριφορά σας είναι τόσο δύσκολο να κατανοηθεί όπως και ο πολύπλοκος συναισθηματικός σας κόσμος που μόνον ένας σύντροφος με αναλυτικό νου και ελεγχόμενες αντιδράσεις μπορεί να σας καταλάβει. Ο άνθρωπός σας θα πρέπει να είναι διατεθειμένος να «δουλέψει» μεθοδικά για τη σχέση σας και να φροντίζει για τα πρακτικά και καθημερινά σας θέματα και προβλήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ωροσκόπιό σας και το σύντροφο που σας ταιριάζει, καλέστε στο 14990


Από τον Κώστα Κονδύλη
Τηλ. 14990


Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990