Ερωτικά Ταρώ 13/9/2023

Ερωτικά Ταρώ
Από την Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για Τετάρτη 13/9/2023

ΚΡΙΟΣ
Τα αισθηματικά σας ζητήματα, η στάση του συντρόφου σας και συμπεριφορά των οικογενειακών του προσώπων, φαίνεται να σας πονοκεφαλιάζουν σήμερα το βράδυ.

ΤΑΥΡΟΣ 
Σήμερα μια εξέλιξη συναισθηματικού χαρακτήρα είναι πιθανό να σας ευαισθητοποιήσει. Ορισμένα εμπόδια ή περιορισμοί σας ωθούν σε κρυφές συναντήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Σήμερα έχετε την ευκαιρία να επανεξετάσετε την σχέση σας. Αποστασιοποιηθείτε διατηρώντας μια δίκαιη θέση πριν πάρετε αποφάσεις και βγάλετε συμπεράσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Σήμερα ο δυναμισμός που θα σας διακρίνει και η ενεργητικότητά σας δεν θα πρέπει να είναι τα αίτια μιας δεσποτικής συμπεριφοράς προς το σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ
Αποφύγετε συζητήσεις για θέματα οικονομικά που είναι πιθανόν να διαταράξουν τη σχέση σας. Ορισμένοι φαίνεται να αναπτύσσουν μία ερωτική σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Σήμερα θα έρθετε σε στενή επαφή με την δύναμη των συναισθημάτων σας. Φροντίστε για την αναψυχή και τη διασκέδασή σας.

ΖΥΓΟΣ 
Η σημερινή μέρα επηρεάζει αρνητικά την αισθηματική σας ζωή δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σας με τον σύντροφο. Οι παράλογες απαιτήσεις σας κουράζουν…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Οι επιδράσεις σήμερα αγαπητοί μου Σκορπιοί σας ενθαρρύνουν να προβάλλετε επιτέλους με ξεκάθαρο τρόπο τις επιθυμίες σας προς το σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα αγαπητοί μου φίλοι θα δώσετε έμφαση στην αγάπη και στον έρωτα. Είναι πολύ πιθανόν κάποιο άτομο μικρότερο από εσάς, να έλξει το ερωτικό σας ενδιαφέρον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα δίνετε έμφαση στο αντίθετο φύλλο και σε θέματα συναισθηματικής φύσης, τα οποία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα θα εκτιμήσετε την ανεξαρτησία σας και θα θέλετε να αλλάξετε αρκετά πράγματα και καταστάσεις για να δώσετε χρώμα αγαπητοί μου στην αισθηματική σας ζωή.

ΙΧΘΕΙΣ
Η διαισθητική σας ικανότητα σας βοηθά να αισθανθείτε τι ζητά ο σύντροφός σας. Σήμερα, ο έρωτας και το πάθος αναπτύσσονται μεσ’ στα πλαίσια της σχέσης σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990