Ερωτικά Ταρώ 23/10/2023


Για Δευτέρα 23/10/2023

ΚΡΙΟΣ
Οι συνθήκες σήμερα σας φέρνουν σε αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σας. Οι αντιπαραθέσεις και τα ξεσπάσματα ζήλιας είναι πιθανά.

ΤΑΥΡΟΣ
Στον αισθηματικό τομέα παρουσιάζονται για εσάς κάποιες ευκαιρίες που σας βοηθούν να ξεπεράσετε τα προβλήματα της σχέσης σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η επιφυλακτικότητά σας ας συντροφεύει τα βήματά σας στον αισθηματικό τομέα. Με αυτή τη στάση θα αποφύγετε τις παρεξηγήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα τείχη που υψώνονται ανάμεσά σας, χτίζονται από τους φόβους σας. Το βράδυ η διάθεσή σας θα είναι σε καλύτερα επίπεδα.

ΛΕΩΝ
Αισθάνεστε καλύτερα και το συναίσθημα αυτό αντανακλά και στα αισθηματικά σας. Γοητεύετε τον περίγυρο με την εμφάνισή σας και έλκετε…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αφήστε τα πράγματα να ακολουθήσουν τη φυσική τους ροή. Μην αφήσετε να βγουν στην επιφάνεια της σχέσης απωθημένα.

ΖΥΓΟΣ
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και η δίψα σας για άνοδο δεν θα πρέπει να μεταβάλλουν τη συμπεριφορά σας προς το σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα υπάρξουν εμπόδια στην επαφή σας με τον/την αγαπημένο/η σας. Φαίνεται πως εκπέμπετε σε διαφορετικά μήκη κύματος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην κουράζεστε με τα πως και τα γιατί σχετικά με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Χαλαρώστε, ο χρόνος θα βελτιώσει τη σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αν είστε αδέσμευτοι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξεκινήσετε ένα δεσμό. Για τους δεσμευμένους, τα πράγματα είναι ευχάριστα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Επιστρέφοντας στο σπίτι σας, σας περιμένει η αγκαλιά του αγαπημένου σας. Αφήστε πίσω το άγχος και δείξτε του την αγάπη σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Η διάθεσή σας, σας παροτρύνει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και σας βοηθά να βρείτε τρόπους να προσεγγίσετε τον σύντροφο.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990