Ερωτικά Ταρώ 29/9/2023

Από την Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για Παρασκευή 29/9/2023

ΚΡΙΟΣ
Η επιθυμία σας να περάσετε ευχάριστες στιγμές με το σύντροφο, σας βοηθά να ξεπεράσετε τα προβλήματα που υπήρξαν τις προηγούμενες ημέρες ανάμεσά σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Δεν θα έχετε κανενός είδους αναστολές και δεν θα ντραπείτε να δείξετε το ενδιαφέρον και την αγάπη σας. Κάνετε προσπάθειες να ανυψώσετε τη σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Προσπαθήσετε να δεχτείτε τα λάθη που έχετε κάνει στη σχέση σας για να ξεφύγετε απ’ τη συναισθηματική ανωριμότητα. Το πείσμα, είναι καταστροφικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κλονισμένες σχέσεις που έχουν δει την ανατολή της φθοράς τους, φτάνουν στο οριστικό λυκόφως τους, για να παραχωρήσουν τη θέση τους σε κάτι νέο.

ΛΕΩΝ
Γεγονότα και καταστάσεις ή πρόσωπα, θα σας απογοητεύουν και θα σας αποκαρδιώνουν. Μην φαντάζεστε όμως πως το φταίξιμο το έχουν μόνο οι άλλοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αντλώντας δύναμη και εμπιστοσύνη από το σύντροφό σας, αναθεωρείτε μακρόχρονες αντιλήψεις που εμπόδιζαν τη συναισθηματική σας ολοκλήρωση.

ΖΥΓΟΣ
Η αισθηματική σας ζωή θα βρεθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Οι καταστάσεις σας βοηθούν να συνειδητοποιήσετε την φύση και ποιότητα των συναισθημάτων σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το να κάνετε τη σχέδια με το σύντροφό σας, είναι εποικοδομητικό για τη σχέση σας. Το να πείτε όμως μεγάλα λόγια, θα αποδειχθεί καταστροφικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έντονες αρέσκειες και απαρέσκειες σας καταλαμβάνουν. Φροντίστε αυτή η ακραία και ιδιόρρυθμη συμπεριφορά να μην έχει αντίκτυπο στη σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο αισθησιασμός, η εμφάνιση και η γοητεία σας γενικότερα θα σας βοηθήσουν να τραβήξετε την προσοχή του ατόμου που σας ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καταστάσεις πάθους και ανεξέλεγκτων επιθυμιών εμφανίζονται από εσάς καθιστώντας τη σεξουαλική σας έκφραση ανάγκη πρώτου μεγέθους.

ΙΧΘΕΙΣ
Δεν θα πρέπει να επιτρέψετε τις αναμνήσεις που θα έχετε από προηγούμενους δεσμούς και εφήμερες σχέσεις να επηρεάσουν την τωρινή σας σχέση.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990