Ερωτικά Ταρώ 30/9/2023-1/10/2023

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 
 Για Σαββατοκύριακο 30/9-1/10/2023  
Για Σάββατο 30/9/2023 

ΚΡΙΟΣ 
Ο σύντροφος κατανοεί το φόρτο που αισθάνεστε απ’ την καθημερινότητα, έχει τη διάθεση να προσφέρει την βοήθειά του αναλαμβάνοντας αρκετές υποχρεώσεις. 

ΤΑΥΡΟΣ 
Διατηρήστε τις προσδοκίες σας για κάποια άλλη στιγμή και μην πιέσετε το σύντροφο σε περίπτωση που η διάθεσή του δεν κυμαίνεται σε καλά επίπεδα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Προσπαθήστε να καταλάβετε τις απαιτήσεις, τις διαθέσεις και τις ανάγκες συντρόφου ή εραστών και κρατήστε τα συναισθήματά σας κρυφά. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Σήμερα θα είστε εγκάρδιοι, φιλικοί και αισιόδοξοι. Η αισθηματική σας σχέση, πέρασε θύελλες, αλλά άντεξε. Τώρα πια δεν πρέπει να ανησυχείτε. 

ΛΕΩΝ 
Η ακατανίκητη γοητεία σας κάνει για άλλη μία φορά το σύντροφό σας να σας εκφράσει πόσο δύσκολο του είναι να ζήσει χωρίς την παρουσία σας…! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Η σημερινή μέρα μπορεί να δημιουργήσει φιλονικίες με το σύντροφο, επηρεάζοντας αρνητικό το δεσμό σας και το συναισθηματικό και ψυχικό σας κόσμο. 

ΖΥΓΟΣ 
Ευκαιρίες εμφανίζονται σε σχέση με τα αισθηματικά σας. Η σημερινή μέρα, σας βοηθά να εκφράσετε τον πλούσιο συναισθηματικό σας κόσμο. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Σήμερα τα συναισθήματά σας θα περάσουν από διάφορα στάδια, αντίθετα μεταξύ τους, κάτι που είναι χαρακτηριστικό της γενικότερης συμπεριφοράς σας. 

 ΤΟΞΟΤΗΣ 
Εμφανίζεστε ιδιαίτερα φειδωλοί στο να εκφράζετε τα συναισθήματά σας, τα οποία θα είναι συχνά, σε σύγκρουση με του ανθρώπου που σας συντροφεύει. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Προσέξτε ιδιαίτερα τη συμπεριφορά σας σήμερα προς τον αγαπημένο σας. Υποψίες και ερωτικοί αντίζηλοι βρίσκονται μόνο μέσα στο μυαλό σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Σήμερα αναγκάζεστε να κάνετε υποχωρήσεις προς το σύντροφο και τις απαιτήσεις του. Αποφύγετε να ανακατευθείτε με τα οικονομικά του. 

ΙΧΘΕΙΣ 
Σας διακρίνει ένας δυναμισμός. Θα θέλετε να σήμερα να εισβάλετε με κάθε τρόπο στη ζωή του συντρόφου σας και να αφήσετε την προσωπική σας σφραγίδα. 


Για Κυριακή 1/10/2023 

ΚΡΙΟΣ 
Στις προσωπικές και περισσότερο αισθηματικές σχέσεις, η σημερινή μέρα θα φέρει αστάθεια και λανθασμένη εξιδανίκευση ατόμων. Φανείτε προσεχτικοί. 

 ΤΑΥΡΟΣ  Μιλήστε με το σύντροφό σας και δείξτε του το ενδιαφέρον σας για τα προβλήματά του. Φροντίστε να μην προβάλλετε εγωισμούς χωρίς καμία ουσιαστική αιτία. 

ΔΙΔΥΜΟΙ  Οι επιδράσεις σας βοηθούν, αρκεί εσείς να αποβάλλετε διάφορες ιδέες και να αφήσετε επιθυμίες και πάθη ελεύθερα να γίνουν κατανοητά. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  Τα αισθηματικά σας προβλέπεται να σας απασχολήσουν περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Σήμερα θα είστε ευάλωτοι και ευσυγκίνητοι χωρίς λόγο. 

ΛΕΩΝ Κάποιες στιγμές θα σας κυριεύσουν οι ανασφάλειές σας. Φροντίστε να μην έχουν αντίκτυπο στη σχέσεις σας. Μην παρασυρθείτε σε λάθος αποφάσεις. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  Θα είστε εκδηλωτικοί προς το σύντροφο έχοντας την διάθεση να ξεπεράσετε τυχόν αντιπαραθέσεις και οποιοδήποτε πρόβλημα κλόνισε τη σχέση σας. 

ΖΥΓΟΣ  Σήμερα θα ξοδέψετε και θα κάνετε κάποιες κινήσεις για να εντυπωσιάσετε το ατόμου που σας ενδιαφέρει. Τέτοιες κοινότυπες κινήσεις δεν σας ταιριάζουν. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ  Αφήστε στην άκρη τα προβλήματα και ζήστε τις στιγμές που σας προσφέρονται. Οι ασήμαντες αφορμές δεν πρέπει να χαλάσουν το δεσμό σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ Σχέσεις και καινούργιες γνωριμίες πιθανόν με άτομα μικρότερης ηλικίας ενδέχεται να αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια της σημερινής βραδιάς. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Παρουσιάζεστε έντονα και με πάθος στις ερωτικές σας εκδηλώσεις. Μοναδικές ικανοποιήσεις και πάθη θα συνοδεύσουν το βράδυ σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η σημερινή μέρα σας φέρνει αντιμέτωπους με αλήθειες και αντιπαραθέσεις που υπάρχουν στη σχέση σας. Είναι καιρός να πάρετε αισθηματικές αποφάσεις. 

ΙΧΘΕΙΣ Οι συνθήκες της σημερινής ημέρας σας κάνουν αδικαιολόγητα καχύποπτους και απαισιόδοξους, απομακρύνοντας για μια ακόμη φορά τον αγαπημένο σας. 

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990  
Από τη Μαρία Μιχαήλου Τηλ. 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990