Ερωτικά Ταρώ 26/9/2023

Από την Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για Τρίτη 26/9/2023

ΚΡΙΟΣ
Γοητευτικοί καθώς είστε και σήμερα προκαλείτε για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον, το θαυμασμό μα και το φόβο στον άνθρωπο που σας συντροφεύει.

ΤΑΥΡΟΣ 
Αποφύγετε να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας ή να προσεγγίσετε ερωτικά τον σύντροφο γιατί θα απογοητευθείτε απ’ την απρόσιτη του στάση.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις για αισθηματικά ζητήματα καθώς σήμερα θα είστε φορτισμένοι και θα βλέπετε τα πράγματα εντελώς υποκειμενικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Πολλές γοητευτικές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες σας αναστατώνουν! Δύσκολα όμως κάποιο ή κάποια πρόσωπα θα κερδίσουν την εμπιστοσύνη σας.

ΛΕΩΝ
Μια αλλαγή στη συναισθηματική σας διάθεση σας συνοδεύει. Κάποιες προσδοκίες για την πορεία της εξέλιξης ενός δεσμού, φαίνεται να διαψεύδονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Αισθάνεστε ανανεωμένοι και η διάθεσή σας γίνεται αντιληπτή από το έτερον ήμισυ. Ζήστε άφοβα το ερωτικό σκηνικό που αναπτύσσετε γύρω σας.

ΖΥΓΟΣ 
Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός, μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Η αναζήτηση εμπειριών, θα έχει το ανάλογο κόστος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Κινείσαι μεταξύ του ανεπίσημου και της αντικειμενικότητας, μεταξύ της διαίσθησης και της λογικής, Η στάση αυτή, θα μπερδέψει το σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα θα είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί και ευαίσθητοι. Ψάξτε τρόπους ν’ απαλλαχθείτε από φαντασιώσεις και μην εξιδανικεύετε καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα θα είστε γεμάτοι πρωτότυπες ιδέες και ενθουσιασμό. Κάντε μία έκπληξη στο ταίρι σας! Η ατμόσφαιρα θα είναι ιδιαίτερα ερωτική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο σύντροφος ενδέχεται να έχει αντίθετη άποψη από τη δική σας για τη σχέση σας. Το βράδυ σίγουρα θα σας γοητεύσει με την παρουσία του.

ΙΧΘΕΙΣ
Ίσως να αισθανθείτε ανικανοποίητοι με την προσωπική σας ζωή. Μην καταλήξετε σε συμπεράσματα, διότι σήμερα θα δείτε την πραγματική όψη του έρωτα.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990