Ερωτικά Ταρώ 27/9/2023

Από την Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για Τετάρτη 27/9/2023

ΚΡΙΟΣ
Η περιφρόνηση των ορίων και του μέτρου από μέρους σας, μπορεί να σας παγιδεύσει σε συναισθηματικές απογοητεύσεις, χωρισμούς και μελαγχολία.

ΤΑΥΡΟΣ 
Οι καταστάσεις θα ανατρέψουν τη διάθεσή σας, φέρνοντας αρνητική επίδραση στη σχέση. Προσπαθήστε να μην κλονίσετε το δεσμό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Η κατάσταση σήμερα στον αισθηματικό τομέα θα είναι πολύ καλή. Αν είστε ελεύθεροι, κάποιες απρόοπτες γνωριμίες θα σας συναρπάσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Σήμερα θα κάνετε ενδοσκοπήσεις και ενδέχεται να μπλοκάρετε την άμεση συναισθηματική σας έκφραση, περνώντας τον εαυτό σας από αυστηρή κριτική.

ΛΕΩΝ
Οι συνθήκες σας κάνουν εγωκεντρικούς. Η στάση αυτή είναι σχεδόν σίγουρο πως θα επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σας με το σύντροφο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Οι ιδιαίτερες στιγμές θα ανανεώσουν τη σχέση σας. Μην προβάλετε την εγωπάθεια, τους καθωσπρεπισμούς, τις ιδιοτροπίες και τις ανασφάλειές σας.

ΖΥΓΟΣ 
Οι αναπάντεχες και ίσως και ακραίες αλλαγές των δεδομένων την σημερινή μέρα μπορεί να σας φέρνουν σε θέση άμυνας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Η διάθεσή σας για διασκέδαση θα βρει εύκολα ανταπόκριση σήμερα που θα προσεγγίσετε ευκολότερα τον ερωτικό σας σύντροφο με την παρουσία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι πιθανόν να γοητευθείτε από κάποιο πρόσωπο που προέρχεται απ’ την εργασία σας. Ξεκαθαρίστε και εκφράστε του το τι θα θέλατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα θα παίξετε με το αντικείμενο του πόθου σας χωρίς να του δίνετε σαφείς ενδείξεις. Αν δεν σας ελκύει αφήστε τον να αποδράσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η αυτοέκφρασή σας, θα κυμανθεί σε καλά επίπεδα και θα σας βοηθήσει να εκφράσετε με πειστικότητα τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι περισσότεροι Ιχθείς θα δεχτούν ανοιχτές ερωτικές προκλήσεις από τον επαγγελματικό τους χώρο. Μην αναμείξετε τη δουλειά με τα αισθηματικά.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990