Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 2/10 – 5/10/2023


ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2/10 – 5/10/2023

ΔΕΥΤΕΡΑ 2/10
ΚΡΙΟΣ
Αρκετά εποικοδομητική και ευχάριστη προβλέπεται να είναι η σημερινή ημέρα για κάθε είδους οικογενειακή σας υπόθεση. Αναζητάτε να ζήσετε τον έρωτα με μεγαλείο και πάθος για να διαφοροποιήσετε την αισθηματική σας ζωή. Θα περάσετε θαυμάσια μεταξύ σας.
ΤΑΥΡΟΣ
Η διάθεσή σας φαίνεται πως θα χαλάσει από κάποιες αδικαιολόγητες δαπάνες και απρόσμενα έξοδα. Κάποιοι από εσάς θα ζήσουν ένα ερωτικό ειδύλλιο κατά τη διάρκεια της εργασίας τους. Κάποιοι άλλοι θα γοητευθούν απ’ τον εργοδότη τους.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα στην εργασία σας θα σας δοθεί η ευκαιρία να προβάλλετε στόχους και απόψεις. Οι πλανητικές όψεις θα είναι θετικές για τη ζωή των δεσμευμένων και βάλσαμο για τους αδέσμευτους που αναπτύσσουν υγιείς γνωριμίες.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα προκύψουν σε εσάς αισθηματικές γνωριμίες και συναντήσεις. Μην σκέφτεστε το απρόσμενο γιατί θα προκύψουν δυσκολίες. Προσέξτε σήμερα τις σχέσεις σας με άτομα που κατέχουν εξουσιαστικές θέσεις όπως και τις επαφές σας με ηλικιωμένα πρόσωπα.
ΛΕΩΝ
Επανεξετάσετε τις θέσεις και τις απόψεις σας τουλάχιστον σε σχέση με την ενασχόλησή σας. Οι δυσκολίες που θα συναντήσετε οφείλονται στην ανασφάλειά σας και στον υπέρμετρο εγωισμό σας. Μην μπλοκάρετε τις ευκαιρίες.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας για να κατανοήσετε τα όσα συμβαίνουν και μην χάνετε την ψυχραιμία σας. Η καχυποψία, οι γκρίνιες και η διάθεσή σας να ελέγχεται το σύντροφό σας φέρνει σήμερα περισσότερα προβλήματα στη σχέση σας.
ΖΥΓΟΣ
Ίσως σήμερα να έχετε την ευκαιρία να καταλάβετε ποιοι άνθρωποι σας αγαπούν και σας υποστηρίζουν, και ποιοι είναι απλώς κόλακες, μέσ’ στην παρέα σας. Ο σύντροφος δυσαρεστημένος απ’ τη συμπεριφορά σας πιθανόν να κρίνει τις φιλίες και τους στόχους σας. Μην δώσετε συνέχεια στις προκλήσεις του.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι περισσότεροι θα είστε ευτυχισμένοι όταν θα καταλάβετε την αξία του διαλόγου με το σύντροφό σας, αν τον αφήσετε να εκφραστεί. Βρείτε τρόπους για να αποβάλετε τις αρνητικές σκέψεις και την απαισιόδοξη σας στάση κατά τη διάρκεια της εργασίας σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα θα δείτε ότι έχετε την ανάγκη των άλλων σε κάποια θέματα εάν θέλετε να προχωρήσετε έστω και αν δεν θέλετε να το παραδεχτείτε. Χρειάζονται επιπλέον προσπάθειες και από εσάς και από το σύντροφο για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αισθηματικά, μάλλον θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες. Έτσι, είναι μάλλον αναπόφευκτες κάποιες διαφωνίες και εντάσεις με το σύντροφό σας. Μην αφήσετε τίποτα στην «καλή πίστη» των άλλων. Φανείτε προσεχτικοί στις σχέσεις σας με τους πελάτες σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πρέπει να δημιουργήσετε απλές και φιλικές σχέσεις αναμεταξύ σας για να ξεπεραστούν τα προβλήματά του δεσμού σας. Σήμερα γίνεστε εύκολα κατανοητοί και καταφέρνετε να προωθήσετε τις δικές σας απόψεις.
ΙΧΘΥΣ
Η σημερινή μέρα σας παροτρύνει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Ο ενθουσιασμός σας μπορεί να γίνει υπερβολικός. Θα θελήσετε να επικοινωνήσετε και να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας με άτομα από τον κοινωνικό σας περίγυρο.

ΤΡΙΤΗ 3/10
ΚΡΙΟΣ
Χρειάζεται υπομονή για να αντιμετωπίσετε τα καθημερινά σας προβλήματα και συγκέντρωση. Η μέρα επηρεάζει αρνητικά τη σχέση σας με το σύντροφο. Αντιμετωπίστε τη σχέση σας με φιλική στάση και μην δίνετε σημασία σε λεπτομέρειες.
ΤΑΥΡΟΣ
Αρκετοί Ταύροι θα στείλουν και θα δεχτούν αρκετά ερωτικά μηνύματα στο κινητό τους. Εκφράστε τα συναισθήματά σας. Αρκετοί του ζωδίου σας θα ασχοληθούν με πράγματα που τους ευχαριστούν αδιαφορώντας για υποχρεώσεις και καθήκοντα ακόμη και αν κάποιοι διαμαρτύρονται.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η αυτοκριτική σας συντροφεύει κάνοντάς σας να κλεισθείτε στον εαυτό σας, απομακρύνοντας έτσι έστω και για λίγο απ’ τη ζωή σας το σύντροφο. Το να θυσιάσετε κάποιες ώρες της μέρας σας για να συμπαρασταθείτε σε πρόσωπα που σας χρειάζονται είναι ότι καλύτερο για το προσωπικό σας κάρμα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα γίνεστε πιο αποφασιστικοί και διακατέχεστε από ένα συναίσθημα υπεροχής. Από μία καινούργια οπτική γωνία θα πρέπει να προσεγγίσετε την αισθηματική σας ζωή για να αντιμετωπίσετε τις ανασφάλειες σας.
ΛΕΩΝ
Όλα δείχνουν να πηγαίνουν όπως τα θέλατε. Κάτι που θα σας βοηθήσει τελικά να προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Η σχέση σας σήμερα ομαλοποιείται απ’ τις θετικές όψεις και το σύμπαν συνωμοτεί με το μέρος σας και σας υπόσχεται ευχάριστες στιγμές.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αναζωογονείστε και γίνεστε εξωστρεφείς διεκδικώντας όσα σας αναλογούν. Οι ατυχείς ερωτικές σας επιλογές μην σας κάνουν να χάσετε την αυτοεκτίμησή σας. Μην προβάλετε συναισθήματα κατωτερότητας.
ΖΥΓΟΣ
Οι δυο σας θα περάσετε ευχάριστα! Θα αισθανθείτε την καρδιά σας να χτυπά. Η μέρα σας προτρέπει να ζήσετε τον Έρωτα και όλο του το μεγαλείο. Θα είστε προσανατολισμένοι στα επαγγελματικά σας και σε ενδεχόμενες τροποποιήσεις τους, αλλά η έλλειψη κεφαλαίων θα καθυστερήσει τις αποφάσεις σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Να είστε προσεχτικοί στις συναλλαγές σας και αποφύγετε κάθε βεβιασμένη απόφαση και ιδιαίτερα αγορά. Η σημερινή μέρα κλονίζει το δεσμό σας. Το ταμπεραμέντο σας, φαίνεται πως τραβάει τις εντάσεις. Μην ‘ξύνετε τα νύχια σας για καβγά.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αρκετοί θα θέλετε να ξεκαθαρίσετε κάποιες καταστάσεις που είναι αρνητικές στη σχέση σας, αδιαφορώντας για το αποτέλεσμα. Η σημερινή ημέρα προσφέρετε για διασκέδαση και ανταλλαγή απόψεων με τους φίλους σας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σκεφθείτε τώρα με ποιο τρόπο θα προβληθείτε στον χώρο σας και φροντίστε περισσότερο την εξωτερική σας εμφάνιση. Η ανάγκη σας γι' αλλαγή θα σας ωθήσει σε μία ταραχώδη συναισθηματική ζωή. Αναζητάτε το εφήμερο που θα σας διεγείρει σεξουαλικά και μόνο.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι σχέσεις, τα συναισθήματα και οι ψυχαγωγίες, σας βρίσκουν σύμφωνους. Επικοινωνήστε με τα άτομα του περιβάλλοντός σας και προβάλλετε τις ιδέες σας. Μιλήστε με το ταίρι σας δείχνοντάς του το ενδιαφέρον σας για τα προβλήματά του. Φροντίστε να μην προβάλλετε εγωισμούς χωρίς αιτία.
ΙΧΘΥΣ
Η διαίσθησή σας θα σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις γύρω από τα επαγγελματικά σας. Εμφανίζεστε ευπαρουσίαστοι και ευδιάθετοι γοητεύοντας τουλάχιστον τα πρόσωπα που καθημερινά συναναστρέφονται μαζί σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 4/10
ΚΡΙΟΣ
Θα είστε παθιασμένοι σήμερα χωρίς αναστολές αν εμπιστεύεστε το σύντροφό σας και θα ελπίζετε να βιώσετε ένα ισόβιο πάθος. Πιθανόν να υπάρξουν προβλήματα σε σχέση με τους γονείς σας.
ΤΑΥΡΟΣ
Το να εκφράσετε την άποψή σας δεν σημαίνει πως θα παρεξηγηθείτε. Μην αφήσετε τη φαντασία σας ούτε και τα πληγωμένα σας συναισθήματα να σας οδηγήσουν σε μία βεβιασμένη απόφαση.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι επιχειρήσεις απαιτούν κεφάλαια ιδιαίτερα σε έντονες και ανταγωνιστικές περιόδους και η ζωή υποστηρίζει τους δυναμικούς. Οι δεσμευμένοι Δίδυμοι θα χρειαστεί να βρουν τον κατάλληλο τρόπο για να αποφύγουν εντάσεις και παρεξηγήσεις με το σύντροφό τους.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Όλα τώρα γίνονται όπως θέλετε. Τα γεγονότα αναπροσαρμόζουν τη συμπεριφορά σας προκύπτοντας θετική έκβαση στα αισθηματικά σας. Μια είδηση που αφορά κάποιο οικονομικό θέμα φαίνεται να σας στεναχωρεί.
ΛΕΩΝ
Σήμερα ενδέχεται να προκύψουν στην σχέση σας καθώς λανθασμένα θα πιστέψετε πως ο σύντροφος τελευταία σας απορρίπτει. Είναι πολύ πιθανόν να δοκιμαστείτε από τους άλλους στην ενασχόλησή σας και κατά κάποιο τρόπο να δημιουργηθούν προβλήματα στις σχέσεις σας μαζί τους.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είστε δημοφιλείς και - ορισμένοι - συμμετέχετε σε δημόσιες ομιλίες και συναναστροφές με σημαντικά πρόσωπα. Καινούργιες γνωριμίες πιθανόν με άτομα μικρότερης ηλικίας ενδέχεται να αναπτυχθούν σήμερα στους περισσότερους του ζωδίου σας.
ΖΥΓΟΣ
Ζητήματα περιουσιακά και κληρονομικά σας απασχολούν κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας και είναι η βασική αιτία για να νιώθετε αγχωμένοι. Ξαφνικές ερωτικές υποθέσεις δικές σας ή των άλλων θα σας απασχολήσουν πάρα πολύ σοβαρά. Καινούργιοι άνθρωποι εισέρχονται στην ζωή σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ανεξαρτησία σας, σας ωθεί ν' απορρίψετε κάθε δεσμό. Αλλάζετε κατευθύνσεις ανάλογα με τις ακατανίκητες επιθυμίες και τα πάθη σας. Χρήματα θα πάρετε και θα δώσετε, ενώ δεν αποκλείετε να παρουσιαστούν και κάποια έκτακτα έξοδα για το σπίτι και την οικογένειά σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η διάθεσή σας σήμερα ανατρέπεται. Έντονη ερωτική έλξη και ιδιόρρυθμη συμπεριφορά θα παρατηρηθεί σε αρκετούς από εσάς. Αρκετοί του ζωδίου σας θα ενδιαφερθούν σήμερα για κάποιες οικογενειακές τους υποθέσεις που χρειάζονται άμεση λύση.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάποιες γνωριμίες που φέρνει η σημερινή ημέρα σας αναστατώνουν ακόμα και αν είστε ευχαριστημένοι απ’ την πορεία της αισθηματικής σας σχέσης. Μην υποχωρείτε χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο μόνο και μόνο για να είστε αποδεκτοί απ’ το περιβάλλον.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα αισθηματικά σας προβλέπεται να σας απασχολήσουν. Η μέρα σας επηρεάζει κάνοντάς σας ευάλωτους και ευσυγκίνητους. Θετικές θα είναι οι εξελίξεις σήμερα για τους περισσότερους από εσάς αναφορικά με χρονίζουσες Νομικές υποθέσεις ....
ΙΧΘΥΣ
Μιλήστε με το ταίρι σας δείχνοντάς του το ενδιαφέρον σας για τα προβλήματά του. Φροντίστε να μην προβάλλετε εγωισμούς χωρίς αιτία. Σήμερα η μέρα θεωρείτε αρκετά ευνοϊκή για να προγραμματίσετε τις δουλειές σας.

ΠΕΜΠΤΗ 5/10
ΚΡΙΟΣ
Η μέρα σας παροτρύνει να πάρετε ακραίες αποφάσεις. Οι αποφάσεις αυτές, δεν θα πρέπει να ληφθούν εάν δεν εκφράσατε τα παράπονά σας στο σύντροφο. Φιλική ατμόσφαιρα και ευχάριστο περιβάλλον περιμένει τους περισσότερους από εσάς σήμερα το βράδυ.
ΤΑΥΡΟΣ
Δεν θα πρέπει σήμερα να αφήσετε το άγχος της καθημερινότητας και των οικονομικών να εισβάλλει και στη σχέση σας. Δεν είστε απ’ τους ανθρώπους που αφήνουν τα πράγματα στην τύχη τους. Έτσι είναι σχεδόν βέβαιο πως αργά αλλά σταθερά θα επιτύχετε τους στόχους σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Μπορεί σήμερα να αισθανθείτε παραμελημένοι από το σύντροφό σας ή ακόμα και απογοητευμένοι απ’ τις αισθηματικές σας επιλογές. Συζητήστε με τους συνεργάτες σας για τα θέματα της δουλειάς σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το ερωτικό ενδιαφέρον των αρκετών Καρκίνων στρέφεται σε ευμετάβλητους ανθρώπους που θα γνωρίσουν απ’ τον ευρύτερο κοινωνικό τους περίγυρο. Κάποιο Δάνειο που έχετε συνάψει ή ένα χρέος που κοντεύετε να ξεχάσετε ίσως σήμερα απαιτήσει την εξυπηρέτησή του.
ΛΕΩΝ
Αυξημένες φαίνεται να είναι σήμερα οι πνευματικές και φιλοσοφικές σας αναζητήσεις, στρέφοντας τις κουβέντες σας σε ένα άλλο επίπεδο. Εάν στο προηγούμενο δεσμό δεν νιώσατε την αγάπη, φροντίστε οι μνήμες σας να μην σας επηρεάσουν απομακρύνοντας πρόσωπα που σας επιθυμούν.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα θα μπορέσετε να υλοποιήσετε τα νέα σας σχέδια και να βάλετε θεμέλια επιχειρήσεων και δημιουργικών δραστηριοτήτων. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις σήμερα που οι πλανήτες δημιουργούν προβλήματα στο δεσμό σας. Ο σύντροφος είναι τελευταία κουρασμένος απ’ τη σχέση.
ΖΥΓΟΣ
Αποφύγετε να παίξετε το ρόλο του μάρτυρα. Μην γοητεύεστε από πρόσωπα που προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν. Σήμερα θα δώσετε την εντύπωση πως θα είστε ακούραστοι. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα πρέπει να αναλώνετε όλες σας τις δυνάμεις στη δουλειά.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα χρειαστεί να κερδίσετε χρόνο και πόρους προκειμένου να κάνετε πρόοδο στα επαγγελματικά σας. Για πολλούς από εσάς, ενδέχεται να αναπτυχθούν συγκλονιστικές σχέσεις.  Η ανυπομονησία σας θα δημιουργήσει νευρώσεις στο σύντροφο.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η συμπεριφορά σας αντανακλά και πάλι τη θετική σας εικόνα και έτσι κερδίζετε συναισθηματικά το αντικείμενο του πόθου σας! Κάποιοι από εσάς θα εκδηλώσουν την αγάπη τους σε ένα ζωάκι που θα αναζητήσουν τη συντροφιά και την παρέα του.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πιθανόν να εμφανιστούν σήμερα κάποια προβλήματα απ’ το παρελθόν που θα σας αποδυναμώσουν με την παρουσία τους. Προσπαθήστε να καταλάβετε τις διαθέσεις του ανθρώπου που σας συντροφεύει. Για τους αδέσμευτους υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα τα οικονομικά δρώμενα και οι εκκρεμότητες απορροφούν την προσοχή σας. Η στάση σας διαμορφώνετε ανάλογα με τα συναισθήματα της στιγμής. Προσέξτε να μην επηρεάσετε αρνητικά τις διάθεση του αγαπημένου σας.
ΙΧΘΥΣ
Απομακρύνετε κάθε αρνητικό συναίσθημα που θα επιδράσει αρνητικά στη σχέση σας. Ο σύντροφος θα εκφράσει παράπονα για την αδιαφορία σας. Σήμερα το βράδυ θα έχετε την ανάγκη να είστε μαζί με τα άτομα τις οικογενείας σας καθώς θα αισθανθείτε θαλπωρή μαζί τους.
Κώστας Κονδύλης
τηλ:14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990