Ερωτικά Ταρώ 13/10/2023


Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για Παρασκευή 13/10/2023

ΚΡΙΟΣ
Με αυτοπεποίθηση εντυπωσιάζεται το περιβάλλον. Η φινέτσα και οι τρόποι σας δεν περνούν απαρατήρητοι… Κερδίστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα αισθάνεστε καλύτερα και το συναίσθημα αυτό αντανακλά και στα αισθηματικά σας. Γοητεύετε τον περίγυρο με την εμφάνισή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Απομακρυνθείτε από φοβίες και συμπλέγματα εάν θέλετε να βελτιωθεί η ερωτική σας ζωή. Εάν είστε αδέσμευτοι, μην απογοητεύεστε. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα ξοδέψετε και θα κάνετε κάποιες κινήσεις για να εντυπωσιάσετε το ατόμου που σας ενδιαφέρει. Τέτοιες κοινότυπες κινήσεις δεν ταιριάζουν σ’ εσάς.

ΛΕΩΝ
Η διάθεσή σας θα σας προτρέψει να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Χαρείτε την κάθε σας στιγμή με τον αγαπημένο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι αδέσμευτοι έχουν την ευκαιρία, διασκεδάζοντας με φιλικά τους πρόσωπα να γνωρίσουν κάποιο άτομο που θα κινήσει το ενδιαφέρον τους.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα θα σας φτιάξει το κέφι. Ίσως δεχτείτε κάποιο δώρο απ’ το ταίρι σας ή σας ξαφνιάσει πολύ ευχάριστα με λόγια που πολύ καιρό θέλατε να ακούσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
​Ακούστε προσεχτικά το ένστικτό σας σήμερα και μην επηρεάζεστε από γνώμες τρίτων προσώπων σχετικά με τα αισθηματικά σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η διάθεσή σας θα είναι λίγο παράξενη. Απ’ τη μία θα έχετε τάση να απομονωθείτε και απ’ την άλλη να έρθετε πολύ κοντά στον αγαπημένο/η σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μην αδιαφορείτε για τις επιθυμίες που προβάλλει ο ερωτικός σας σύντροφος. Ίσως σας έχουν απορροφήσει προβλήματα και καθημερινότητα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι συμβουλές των φίλων ίσως δεν ανταποκρίνονται σ’ αυτό που εσείς κατά βάθος θέλετε. Χωρίς να τους αγνοήσετε ακολουθήστε το ένστικτό σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας θα έχουν σήμερα την ευκαιρία να κάνουν μία ενδιαφέρουσα γνωριμία. Δύσκολα όμως μπορούμε να μιλήσουν για το μέλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990


Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990