Ερωτικά Ταρώ 16/10/2023

Για Δευτέρα 16/10/2023

ΚΡΙΟΣ
Επηρεάζεστε απ’ την στάση τους συντρόφου και οδηγείστε σε ακραίες συμπεριφορές που θα φέρουν προβλήματα αναμεταξύ σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα έχετε την ευκαιρία να επανεξετάσετε την σχέση σας. Αποστασιοποιηθείτε διατηρώντας μια δίκαιη θέση πριν πάρετε αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ανάγκη σας να απαλλαχθείτε από πιέσεις θα πρέπει να ελεγχθεί για να μην παρουσιαστούν άλυτα προβλήματα στη σχέση σας με το σύντροφο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κρυμμένα συναισθήματα και εμπειρίες από κάποιες σχέσεις που άφησαν τα σημάδια τους, θα εμφανιστούν στους περισσότερους από εσάς.

ΛΕΩΝ
Από μία διαφορετική οπτική γωνία θα πρέπει να προσεγγίσετε την αισθηματική σας ζωή για να αντιμετωπίσετε τις ανασφάλειες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αναπάντεχες είναι οι αλλαγές των δεδομένων στην αισθηματική σας ζωή. Αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη με τον άνθρωπό σας.

ΖΥΓΟΣ
Η σχέση σας βελτιώνετε κατά πολύ και ξεπερνιούνται τα προβλήματα. Τα συναισθήματά σας γίνονται αποδεκτά απ’ τον ερωτικό σας σύντροφο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η διάθεσή και οι επιθυμίες σας, συνδυάζονται αρμονικά με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας και σας προτρέπουν να ζήσετε ευχάριστες στιγμές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σκέψεις και αυτοκριτική σας συντροφεύουν. Αν συνεχίσετε αυτή τη συμπεριφορά, σύντομα υπογράφετε το τελεσίγραφο της σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προσπαθήστε να αποβάλλετε οποιοδήποτε κτητικό συναίσθημα για να μην έχετε προβλήματα στη σχέση σας. Δεν σας ανήκει. Θέλει να είναι μαζί σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προσπαθήσετε να δεχτείτε τα λάθη που έχετε κάνει στη σχέση σας για να ξεφύγετε απ’ τη συναισθηματική ανωριμότητα. Το πείσμα είναι καταστροφικό.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι εντάσεις που θα έρθουν διαταράσσοντας τα νερά της ήρεμης σας ζωής με το σύντροφο, σύντομα θα αποδειχθούν εποικοδομητικές στη σχέση σας.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990 
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990