Ερωτικά Ταρώ 17/10/2023


Για Τρίτη 17/10/2023

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα επικρατεί μία χαώδη κατάσταση καθώς απ’ τη μία αναζητάτε συγκινήσεις και απ’ την άλλη μία σχέση που θα σας προσφέρει ασφάλεια.

ΤΑΥΡΟΣ 
Σήμερα εμφανίζεστε προσεχτικοί και αναλυτικοί στην ερωτική έκφραση προσπαθώντας να καταλάβετε τις διαθέσεις του συντρόφου σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Έντονα συναισθήματα και διαθέσεις καλείστε να αντιμετωπίσετε από τον σύντροφό σας. Να είστε έτοιμοι να ακούσετε τα παράπονά του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Εκφράστε την αγάπη σας. Θα πρέπει να είστε προσεχτικοί στις αισθηματικές σας αποφάσεις για να μην παρασυρθείτε από ακραία συναισθήματα. 

ΛΕΩΝ
Ο ερωτικός τομέας θα κυμανθεί σε καλά επίπεδα. Εκφράστε τις απόψεις σας στο σύντροφο και προσπαθήστε να είστε σαφείς απέναντί του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Η σημερινή μέρα σας κάνει διαλλακτικούς, και ρομαντικούς και σας υπόσχεται ευχάριστες στιγμές το βράδυ με τον ερωτικό σας σύντροφο.    

ΖΥΓΟΣ 
Το αποτέλεσμα της συνεχιζόμενης καταπιεστικής σας συμπεριφοράς, είναι η αδιαφορία του συντρόφου στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας αδιέξοδα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Αν διατηρείτε κάποιο δεσμό, η ανάγκη να δώσετε και να πάρετε αγάπη είναι έντονη καθώς η μέρα για εσάς είναι ρομαντική και ερωτική.    

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εάν δεν θέλετε η ανασφάλεια να εισβάλει και πάλι στη ζωή σας, μην επιστρέψετε σε χαμένες ιστορίες. Εάν επιστρέψετε ξεκαθαρίστε για ποιο λόγο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αφήστε στην άκρη τα προβλήματα και ζήστε τις στιγμές που σας προσφέρονται. Οι ασήμαντες αφορμές δεν πρέπει να χαλάσουν το δεσμό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το βράδυ, θα υπάρξουν αρκετές ευχάριστες και ειδυλλιακές στιγμές που θέλετε να ζήσετε, αρκεί να μην αφήσετε να πάνε χαμένες οι ευκαιρίες. 

ΙΧΘΕΙΣ
Εάν θέλετε η αισθηματική σας ζωή να βρίσκεστε σε καλά επίπεδα, απογυμνωθείτε. Δείξτε τον πραγματικό σας εαυτό. Προβάλλετε τις απαιτήσεις σας. 

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί 

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990 
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990