Ερωτικά Ταρώ 19/10/2023


Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990
Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για Πέμπτη 19/10/2023

ΚΡΙΟΣ
Η αισθηματική σας ζωή γίνεται πιο ενδιαφέρουσα. Δείξτε με οποιοδήποτε τρόπο την εμπιστοσύνη σας στο σύντροφο και εκφράστε την αγάπη σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Η διάθεση του συντρόφου σας, επηρεασμένη απ’ την εργασία του, τον φέρνει σε κακή ψυχολογική διάθεση. Να δείξετε κατανόηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Την αρμονία που αναζητάτε θα την βρείτε στα πλαίσια της οικογένειάς σας. Ο σύντροφός σας θα είναι σε θέση να καταλάβει ανά πάσα στιγμή τις διαθέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η συναισθηματική καταπίεση που προέρχεται από το σύντροφο και από εσάς τους ίδιους, σας οδηγεί σε περιττά έξοδα και απρόσμενες συμπεριφορές.

ΛΕΩΝ
Οι πράξεις σας, ενδέχεται να πληγώσουν ή ακόμα και να προσβάλλουν τον σύντροφό σας. Κάντε από κοινού σχέδια και οικοδομήστε τη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι υποψίες σχετικά με την ύπαρξη τρίτου ατόμου στην ερωτική σας ζωή θα διαλυθούν. Ο σύντροφος σας αποδεικνύει την αγάπη του με χίλιους δυο τρόπους.

ΖΥΓΟΣ
Διασκεδάστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το βράδυ κάντε μία έκπληξη στον άνθρωπο που σας συντροφεύει και ζήστε έντονα μαζί του!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ίσως να έχετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι σας. Η μέρα θα επηρεάσει αρνητικά το συναισθηματικό σας κόσμο καθώς θα νιώσετε απογοητευμένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εμφανίζονται οι προοπτικές για τη δημιουργία μιας σωστή σχέσης ή την αναθέρμανση της υπάρχουσας. Θα δεχτείτε ενδιαφέρουσες προτάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα σας απασχολούν κάποιες οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Είναι βέβαιο πως θα γοητεύσετε τον ερωτικό σας σύντροφο και θα εισπράξετε αγάπη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η μέρα είναι καλή για να ενδιαφερθείτε για την εξωτερική σας εμφάνιση. Η γοητεία που θα ασκείτε στους άλλους δεν θα περάσει απαρατήρητη.

ΙΧΘΕΙΣ
Στον αισθηματικό τομέα οι καταστάσεις εξελίσσονται θετικά καθώς η γοητεία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη στον ευρύτερα κοινωνικό σας κύκλο.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990