Ερωτικά Ταρώ 20/10/2023

Για Παρασκευή 20/10/2023

ΚΡΙΟΣ
Το πάθος που θα έχετε για να ζήσετε τη ζωή και κάθε της πρόκληση που σας χαρίζει δεν θα σας αφήσει αδιάφορους. Ο έρωτας σας παρασύρει.

ΤΑΥΡΟΣ 
Γοητεύετε και όλα είναι πιθανά! Είναι πολύ εύκολο για εσάς σήμερα και κυρίως για τους αδέσμευτους για να αιχμαλωτίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Μια σημαντική και ειλικρινής συζήτηση με το σύντροφο θα βοηθήσει στην ομαλή πορεία της σχέσης σας. Κρατείστε ισορροπίες και μην ενδίδετε σε κόντρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Η προσωπική σας ακτινοβολία μέσα από ένα σοβαρό πρίσμα θα τραβήξει το ενδιαφέρον του ανθρώπου που επιθυμείτε. Κάντε του την πρότασή σας και περάστε ευχάριστα.

ΛΕΩΝ
Αρνητικές επιπτώσεις στα αισθηματικά σας φέρνει η σημερινή μέρα καθώς θα παρεξηγηθούν οι προθέσεις σας. Συζητήσετε με καλή διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Η αισθηματική σας ζωή θα είναι ενδιαφέρουσα! Δείξτε με οποιοδήποτε τρόπο την εμπιστοσύνη σας στο σύντροφο και εκφράστε την αγάπη σας.  

ΖΥΓΟΣ 
Οι επιθυμίες και τα πάθη σας θα βρίσκονται σήμερα σε έξαρση και ίσως να είναι για αρκετούς από εσάς ένα διάστημα σεξουαλικής και συναισθηματικής ανανέωσης. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Εκμεταλλευθείτε τις διαθέσεις σας και διασκεδάστε με τον αισθηματικό σας σύντροφο. Οι συνθήκες σήμερα ευνοούν το ξεκίνημα καινούργιων σχέσεων. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η μέρα επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις για την αισθηματική σας ζωή. Η αυτοέκφρασή σας, θα κυμανθεί σε καλά επίπεδα και εσείς θα εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι ιδιοτροπίες και η τάση να βλέπετε τα πάντα να περιστρέφονται γύρω σας δεν βοηθούν την αισθηματική σας ζωή. θέλετε να μείνετε μόνοι σας;  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η δίψα σας γι' ανεξαρτησία σας ωθεί ν' απορρίψετε κάθε συναισθηματικό σύνδεσμο. Σαν τον άνεμο, αλλάζετε διεύθυνση ανάλογα με τις ακατανίκητες επιθυμίες σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Η σημερινή μέρα ευνοεί αισθηματικές συναντήσεις, καινούργιες γνωριμίες και έκφραση επιθυμιών. Αφήστε πίσω την καθημερινότητα και ζήστε ευχάριστες στιγμές. 


Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990 

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990