Μια καταστροφή το 2024 τη χρονιά του Green Wood Dragon

Προειδοποιημένος σημαίνει προετοιμασμένος
Δεν μένει πολύς χρόνος μέχρι το νέο έτος, 2024. Θα είναι η χρονιά του Green Wood Dragon. Και το μυθικό θηρίο θα φέρει μεγάλη τύχη σε πολλούς, αλλά για κάποιους μπορεί να μετατραπεί σε μεγάλη καταστροφή αν δεν προετοιμαστείτε για προληπτικά μέτρα τώρα.

Το 2024 θα υπάρξουν μεγάλες πολιτικές αλλαγές στην παγκόσμια σκηνή, θα συμβούν πραγματικά ιστορικά και μεγάλης κλίμακας γεγονότα.

Οι Δίδυμοι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί την επόμενη χρονιά. Όσοι γεννήθηκαν σε αυτό το ζώδιο θα βρίσκονται υπό ιδιαίτερα στενή επίβλεψη του 'δράκου' της χρονιάς. Και αν δεν μπορούν να γίνουν πιο ευέλικτοι, κινδυνεύουν να πάρουν ένα πλήρες φάσμα μεγάλων προβλημάτων από τον Δράκο - στη δουλειά, στην οικογένεια και στην υγεία.
Ήδη τώρα, οι Δίδυμοι θα πρέπει να επανεξετάσουν τις απόψεις και τα πρότυπα συμπεριφοράς τους.

Οι Αιγόκεροι πρέπει επίσης να είναι προσεκτικοί. Απειλούνται από απατηλές παγίδες.

«Πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί τη χρονιά του Green Dragon. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα απάτης, επομένως είναι πολύ σημαντικό να ελέγχετε τα χαρτιά και τους τραπεζικούς λογαριασμούς. Πριν κάνετε μεγάλες αγορές ή μεταφορές, σας συμβουλεύω να υπολογίσετε τα επόμενά σας βήματα » 

Επίσης η ζωή των άπληστων και ασήμαντων ανθρώπων που είναι επιρρεπείς στα ψέματα μπορεί να μετατραπεί σε μεγάλα προβλήματα τη χρονιά του Πράσινου Δράκου - δεν το ανέχεται και τιμωρεί αυστηρά όσους έχουν πέσει σε δυσμένεια.
ΜΜ
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990