Ερωτικά Ταρώ 21/10-22/10/2023 

Για Σαββατοκύριακο 21/10-22/10/2023 

Για Σάββατο 21/10/2023

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα φαίνεται να είναι μοιραία. Δεν χρειάζεστε να πάρετε μεγάλες αποφάσεις, τα πράγματα στην αισθηματική σας ζωή αλλάζουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Εκδηλώστε όλη την αγάπη και την καλή σας διάθεση. Εάν είστε αδέσμευτοι μην αφήσετε τις ευκαιρίες που προκύπτουν να χαθούν!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οπλιστείτε με υπομονή! Ο σύντροφος δεν φαίνεται να σας καταλάβει. Μην πιέζετε καταστάσεις αφήστε τα πράγματα να κλίσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διάθεσή σας, σας παροτρύνει να δείτε τα πράγματα ανάλαφρα. Διασκεδάσετε με το σύντροφο. Φλερτάρετε, βρεθείτε με κόσμο.

ΛΕΩΝ

Αν πιστεύετε πως είστε ο ένας για τον άλλον μην αφήσετε τα προβλήματα να διαβρώσουν τη σχέση. Βρείτε λύσεις και μην ξεσπάτε στο σύντροφο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα προσφέρετε για μία βόλτα έξω από την πόλη με το σύντροφο. Χαρείτε τις ομορφιές της φύσης και κάντε ότι θέλετε για τη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ

Πλησιάστε φιλικά το σύντροφό σας και σχεδιάστε τις αποδράσεις. Η διάθεσή σας, σας προτρέπει να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η κατάσταση στον αισθηματικό τομέα θα είναι πολύ καλή. Αν είστε ελεύθεροι, κάποιες απρόοπτες γνωριμίες θα σας συναρπάσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα εμφανίζονται όλες οι προοπτικές για τη δημιουργία μιας σωστή σχέσης. Οι προτάσεις που θα δεχτείτε είναι ενδιαφέρουσες. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα δίνετε έμφαση στην πνευματική επικοινωνία με. Οι στιγμές μεταξύ σας θα είναι ευχάριστες και η σχέση σας θα βρεθεί σε καλύτερη φάση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεση του συντρόφου, επηρεασμένη απ’ την εργασία του, τον φέρνει σε κακή ψυχολογική διάθεση. Συμπαρασταθείτε και δείξτε του κατανόηση. 

ΙΧΘΕΙΣ

Αν η σχέση σας δοκιμάζεται απ’ την ένταση που υπάρχει μεταξύ σας, δεν αποκλείεται να είναι η αρχή της διαδικασίας για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.


Για Κυριακή 22/10/2023

ΚΡΙΟΣ

Τη σημερινή μέρας το κυριαρχικό στοιχείο θα είναι το συναίσθημα. Ευχάριστες στιγμές να αναμένετε το βράδυ με το σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα συναισθήματα του συντρόφου θα σας αναστατώσουν και θα νιώσετε μεγάλη συγκίνηση. Θα αναζητήσετε την ικανοποίηση και θα εκφραστείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα για τους περισσότερους από εσάς φαίνεται πως θα υπάρξει η ευκαιρία στο να αποκτήσουν μια ιδιαίτερη στιγμή με κάποιον που εκτιμούν ιδιαίτερα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο σύντροφός σας ίσως σας φαίνεται λίγο παρορμητικός και έτοιμος για τρέλες! Αφήστε τον να σας παρασύρει με το κέφι και την αγάπη του.

ΛΕΩΝ

Εκφράστε φίλοι μου σήμερα την αγάπη σας, συναντήστε πρόσωπα που αφυπνίζουν αυτό που ονομάζουμε συναίσθημα και ζήστε αξέχαστες στιγμές μαζί τους. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα συνειδητοποιήστε πως η αισθηματική σας ζωή έχει ανάγκη από αλλαγές ή ακόμα και από νέα ξεκινήματα. Οι ανοιχτές πληγές αποτελούν γνώμονα σύνεσης.

ΖΥΓΟΣ

Η ερωτική σας επικοινωνία θα βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα. Τα σχέδιά σας αρχίζουν να εκπληρώνονται και εσείς αισθάνεστε ασφαλείς στη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιες ερωτικές κατακτήσεις να περιμένετε σήμερα που θα ασκείτε τη γοητεία σας με σοβαρότητα. Σας περιμένει αγαπητοί μου μία υπέροχη βραδιά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διάθεσή σας φίλοι μου, επηρεάζεται από έντονα συναισθήματα και ακραίες επιθυμίες που αντανακλούν αρνητικά στη σχέση σας με το σύντροφο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επανάληψη των καθημερινών σας ασχολιών και οι υποθέσεις ρουτίνας έχουν κουράσει εσάς και τον ερωτικό σας σύντροφο. Στηρίξτε ο ένας τον άλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην αποθαρρύνετε κάποιο πρόσωπο που δείχνει ότι θα ήθελε να σας γνωρίσει καλύτερα. Η εμφάνισή σας και η αισιοδοξία σας ..τον/την έχει γοητεύσει!

ΙΧΘΕΙΣ

Η ερωτική σας επικοινωνία θα βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα. Μια φιλική κουβέντα μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα εποικοδομητική για τη σχέση.


Από τη Μαρία Μιχαήλου

Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 

Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990 

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990