Ερωτικά Ταρώ 24/10/2023


Για Τρίτη 24/10/2023

ΚΡΙΟΣ
Η μέρα αυξάνει τον ερωτισμό σας και σας βοηθά να εκφραστείτε στον αγαπημένο σας το ενδιαφέρουν σας. Περάστε αξέχαστες στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ 
Οι καταστάσεις αυξάνουν τις πιθανότητες ανάπτυξης υγιών σχέσεων στους Ταύρους του πρώτου δεκαημέρου, αρκεί να αποβάλλουν τον εγωισμό τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Αν είστε σε αναζήτηση συντρόφου, τολμήσετε και θα κερδίσετε. Αν όχι θα χάσετε τις ευκαιρίες καθώς η παρουσία σας δεν περνά απαρατήρητη. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Οι προσωπικές σχέσεις, φαίνεται να δοκιμάζονται, καθώς ο ερωτικός σας σύντροφος αρνείται να παραδεχτεί το δίκιο και κρατά απόμακρη στάση. 

ΛΕΩΝ
Η μέρα σας βοηθά να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας ή ακόμα και για να γνωρίσετε καινούργια άτομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Η επικοινωνία σας με το σύντροφο ή με τα πρόσωπα που έλκουν το ενδιαφέρον σας θα κυμανθεί σε καλά επίπεδα. Η ευγένεια βελτιώνει τις σχέσεις σας.    

ΖΥΓΟΣ 
Δεν θα είναι ευνοϊκή η μέρα καθώς τα λόγια του συντρόφου σας θα σας θίξουν. Γι΄ αυτή την κατάσταση φταίει η συμπεριφορά σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Μην αφήσετε ο εγωισμός και την τάση σας για επιβολή να χαλάσει τη σχέση σας με το σύντροφο και μην στέκεστε σε ασήμαντες λεπτομέρειες.    

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα εισπράξετε κομπλιμέντα, για την εξωτερική σας εμφάνιση! Ζήστε ευχάριστες στιγμές και εκδηλώστε τα συναισθήματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η μέρα ευνοεί τις αισθηματικές σας συναντήσεις και τις γνωριμίες με πρόσωπα απ’ το φιλικό κύκλο που θα κάνουν την καρδία σας να χτυπά έντονα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι αδέσμευτοι θα έχετε κατακτήσεις, με γνωριμίες που μπορεί να οδηγήσουν σε σχέσεις. Μην κάνετε πίσω φοβούμενοι πως θα χάσετε την ελευθερία σας. 

ΙΧΘΕΙΣ
Αφήστε τον ενθουσιασμό και τη ζωντάνια σας να σας καθοδηγήσουν. Ο σύντροφός σας, σας θαυμάζει! Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες. 

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990