Ερωτικά Ταρώ 26/10/2023

Για Πέμπτη 26/10/2023

ΚΡΙΟΣ
Εμφανίζεστε διστακτικοί και ενδέχεται να θέλετε να απομονωθείτε. Η στάση σας δεν θα έχει θετικό αντίκτυπο στα αισθηματικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο έρωτας και οι διασκεδάσεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για αρκετούς Ταύρων. Διασκεδάστε και απολαύστε μοναδικές στιγμές!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ξεκαθαρίστε τι θέλετε και μην μεταφέρετε τα προβλήματα σας στον σύντροφο. Η στάση σας, γίνεται ολοένα και πιο κουραστική. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα θα είστε συναισθηματικά ψυχροί. Τα συναισθήματά σας έχουν επηρεαστεί αρνητικά απ’ τα καθημερινά σας προβλήματα.

ΛΕΩΝ
Προσπαθήστε να είστε συνεπείς σε όσα έχετε υποσχεθεί προς τον ερωτικό σας σύντροφο και ας είστε έτοιμοι να δεχτείτε την κριτική του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η μέρα σας κάνει να αναζητάτε μία καλύτερη επικοινωνία. Η ανάγκη αυτή θα οδηγήσει αρκετούς από σας στο φλερτ και σε παράλληλες σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ
Η σημερινή μέρα, σας κάνει ομιλητικούς και εκδηλωτικούς. Σχεδιάστε με τον άνθρωπό σας για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί τι θα κάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα συναισθήματα που θα προβάλλετε εγγυώνται πως η σχέση σας θα διατηρηθεί, αρκεί να υπάρχει η προϋπόθεση ότι ο δεσμό σας έχει υγιείς βάσεις. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αν πιστεύετε πως είστε ο ένας για τον άλλον αντιμετωπίστε τα προβλήματα. Τις δυσκολίες λύστε τις και μην ξεσπάτε στο σύντροφο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα κάψετε καρδιές! Νέοι έρωτες στο προσκήνιο αλλά και παλιοί αγαπημένοι έρχονται να σας τονώσουν την αυτοπεποίθηση και το γόητρο! 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα είστε στοργικοί προς τον σύντροφο και θα γίνεται αρκετά προστατευτικοί μαζί του. Διαφυλάξτε την προσωπική σας ζωή από τρίτους.

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα είναι κατάλληλη ημέρα για να διασκεδάσετε με τον αγαπημένο/η σας. Εξωτερικεύστε του τα συναισθήματά σας και αφήστε τους εγωισμούς.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990