Η Ματωμένη Σελήνη θα ανατείλει στις 28 Οκτωβρίου, ποια ζώδια επηρεάζει

Στις 28 Οκτωβρίου 2023 θα συμβεί η τελική έκλειψη του έτους, η οποία συμπίπτει με την Πανσέληνο στον Ταύρο. Το Bloody, ή Hunting, Moon δεν θα είναι μόνο ένα εντυπωσιακό αστρονομικό γεγονός, αλλά και προάγγελος μελλοντικών αλλαγών. Το φαινόμενο πήρε το ασυνήθιστο όνομά του από τους ιθαγενείς και τους αποικιακούς Αμερικανούς, των οποίων οι αστρονομικές γνώσεις τελικά συγκεντρώθηκαν σε ένα βιβλίο αναφοράς που ονομάζεται The Old Farmer's Almanac. Σύμφωνα με το βιβλίο, η κιτρινοκόκκινη πανσέληνος τα παλιά χρόνια ήταν ένα σήμα για τους κυνηγούς να ξεκινήσουν την ενεργό παραγωγή κρέατος προετοιμαζόμενοι για τον ερχόμενο χειμώνα.

Εκτός από την αστρονομική της σημασία, η επερχόμενη έκλειψη έχει και σημαντικό πνευματικό νόημα. Οι σεληνιακές εκλείψεις είναι τρεις φορές πιο ενεργητικές από την πανσέληνο. Αυτή τη στιγμή, μπορεί να συμβούν συναισθηματικές καταρρεύσεις, εσωτερικοί φόβοι και κρυφές ανησυχίες μπορεί να γίνουν πιο έντονες. Οι άνθρωποι μπορούν να συμπεριφέρονται επιθετικά και είναι πιθανές σωματικές παθήσεις. 
Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι μια σεληνιακή έκλειψη συμβαίνει για να μας πάει μπροστά. Αυτή είναι μια ώθηση από το διάστημα που βγάζει ένα άτομο από στάσιμες ενέργειες και παλιά μοτίβα. Το επερχόμενο γεγονός μεταφέρει μοναδικές ενέργειες και κλείνει τον διάδρομο της έκλειψης που ξεκίνησε με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 14 Οκτωβρίου 2023. Θα σηματοδοτήσει επίσης το τέλος του κύκλου Ταύρου-Σκορπιού, ο οποίος διήρκεσε δύο χρόνια και επηρέασε τομείς της ζωής μας όπως οι πόροι, η δύναμη, ο πλούτος και η αυτοεκτίμηση. Τώρα είναι σημαντικό να αφήσουμε χώρο στον εαυτό μας, να μην πάρουμε βιαστικές αποφάσεις, να αφήσουμε τις ενέργειες να ηρεμήσουν και να τους αφήσουμε να μας πάνε μπροστά.

Για δύο χρόνια ήμασταν όλοι βυθισμένοι σε θέματα οικονομικών, ασφάλειας, ανάπτυξης. Τώρα το επίκεντρο μετατοπίζεται προς την ενοποίηση της πνευματικής και υλικής πλευράς, την επίτευξη αρμονίας μεταξύ φιλοδοξιών και αποδοχής της τρέχουσας κατάστασης.

Για κάποια ζώδια θα έρθει η στιγμή του καρμικού απολογισμού. Ήδη τις τελευταίες μέρες του μήνα θα αρχίσουν να αντιλαμβάνονται τα λάθη που έγιναν κατά τη διετία της μεταμόρφωσης. Τρία ζώδια μπορεί να χτυπηθούν περισσότερο. Για να ξεφύγουν γρήγορα από μια σειρά αποτυχιών, θα πρέπει να βυθιστούν στην ανάλυση των πράξεών τους, να ζητήσουν συγχώρεση από τους ανθρώπους που προσέβαλαν, να κάνουν ειρήνη με τους συγγενείς τους και να σκεφτούν την ηθική.

Για ποιο από τα ζώδια θα ξεκινήσει μια δύσκολη περίοδος μετά τις 28 Οκτωβρίου;

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Ρίξε μια ματιά στον καθρέφτη, Δίδυμοι. Μέχρι το τέλος του μήνα, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε το παρελθόν σας και να αποδεχτείτε το γεγονός ότι αργά ή γρήγορα θα πρέπει να πληρώσετε για τα λάθη σας. Ενδέχεται να υπάρξει μια σοβαρή ανατροπή όσον αφορά την ψυχική και σωματική υγεία. Μην περιμένετε ότι όλα θα περάσουν από μόνα τους και αναζητήστε επαγγελματική βοήθεια εγκαίρως!

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)
Στο εγγύς μέλλον, εσύ Σκορπιέ, μπορεί να βιώσεις μια τεταμένη και καμπή στη σχέση σου, ανεξάρτητα από την κατάστασή της. Θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που είτε θα σας πάνε στο επόμενο επίπεδο είτε θα οδηγήσουν σε έναν δραματικό και συναισθηματικά δύσκολο χωρισμό. Το Blood Moon σας δίνει την ευκαιρία να επιλέξετε μόνοι σας ποια κατεύθυνση θα κινηθείτε στη συνέχεια. Μην κάνετε λάθος με την απόφασή σας!

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)
Ετοιμαστείτε να βιώσετε όλο το φάσμα των συναισθημάτων, Υδροχόε. Η επικείμενη έκλειψη σας ετοιμάζει ένα δυνατό φινάλε στα σχέδια που έχετε κάνει για την οικογένεια και το σπίτι σας κατά τη διάρκεια του διετούς κύκλου. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα πρέπει να βρεθείτε στο κατώφλι για κάτι μεγαλεπήβολο, ακόμα κι αν δεν είχατε χρόνο να προετοιμαστείτε για αυτό: μια αναγκαστική μετακόμιση, μια μεγάλη ανακαίνιση, μια απόφαση να αλλάξετε την οικογενειακή σας κατάσταση ή μια ξαφνική ανάγκη για να βοηθήσετε έναν από τους συγγενείς σας. Μπορεί να έρθουν νέα που θα καθορίσουν τον τομέα απασχόλησής σας για το επόμενο έτος. Και πιθανότατα δεν θα έχετε πολλές επιλογές σε αυτό το θέμα. 
ΜΜ
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990