Ερωτικά Ταρώ 30/10/2023

Για Δευτέρα 30/10/2023

ΚΡΙΟΣ
Η διάθεσή σας, σας παροτρύνει να δείτε τα πράγματα ανάλαφρα. Διασκεδάσετε με το σύντροφό σας. Φλερτάρετε και κατακτήστε!

ΤΑΥΡΟΣ
Με τον έρωτα να πλανιέται αυξάνονται για αρκετούς από εσάς οι  πιθανότητες να αποκτήσουν έναν εραστή ή να γοητευθούν από εκκεντρικά πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είστε ευαίσθητοι και συναισθηματικοί και αναζητάτε ασφάλεια. Τα συμβάντα συνωμοτούν και σκηνοθετούν ότι καλύτερο για τη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα είστε δημιουργικοί. Η επιθυμία σας για έρωτα και σεξ κορυφώνεται. Δείξτε την αγάπη σας και ζήστε με το σύντροφο ευχάριστες στιγμές. 

ΛΕΩΝ
Διασκεδάζετε και παραβρίσκεστε σε χώρος όπου η παρουσία σας γοητεύει το περιβάλλον. Οι ελπίδες σας είναι βέβαιο πως θα σας στηρίξουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η διάθεσή σας, σας βοηθά να εκφράσετε συναισθήματα, πάθος και επιθυμίες προς το σύντροφό σας. Ζήστε ευχάριστες στιγμές μαζί του.

ΖΥΓΟΣ
Η σημερινή μέρα σας βοηθά να πλησιάσετε το σύντροφό σας να βρείτε μαζί του λύσεις για να κάνετε τη μεταξύ σας συμβίωση πιο ευχάριστη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάντε προσπάθειες για την πορεία του δεσμού σας. Μικροδωράκια και διασκέδαση θα συμβάλλουν στην ανανέωση της σχέσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ενεργήστε με περισσότερη σκέψη στα αισθηματικά σας. Η αντίθεση απόψεων με το σύντροφό σας είναι σίγουρο πως δεν βοηθά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ενδιαφερθείτε για τη σχέση σας και κάντε οτιδήποτε για την ανανέωσή της. Εκδηλώστε την αγάπη σας. Σίγουρα θα βρείτε ανταπόκριση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Συμπεριφέρεστε με τρόπο ανάρμοστο προς τον αγαπημένο σας. Η στάση σας αυτή μπορεί να δημιουργήσει ρήγμα στη σχέση σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Η σημερινή μέρα σας υπόσχεται ερωτικές στιγμές! Οι αδέσμευτοι έχουν πιθανότητες να γνωρίσετε το πρόσωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον τους.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990