Ερωτικά Ταρώ 31/10/2023


Για Τρίτη 31/10/2023

ΚΡΙΟΣ
Η διάθεσή σας προβλέπεται ερωτική! Η διάθεσή σας, κερδίζει το ταίρι σας παροτρύνοντάς το να ζήσετε μεταξύ σας έντονες στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ 
Δεν είναι ωφέλιμο ούτε για εσάς ούτε και για την αισθηματική σας ζωή να κλείνεστε και τόσο πολύ απ’ τον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Δεν θα πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας να βγάλει συμπλέγματα και ανασφάλειες συναισθηματικής φύσεως, εκτός και αν θέλετε να μείνετε μόνοι. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Καλή ημέρα για να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Θα περάσετε ευχάριστες στιγμές αρκεί να παραμερίσετε κάθε εγωιστική τάση. 

ΛΕΩΝ
Οι συνθήκες αφυπνίζουν τα συναισθήματά σας και σας προτρέπουν στην ανάπτυξη εφήμερων σχέσεων καθώς μία καινούργια γνωριμία σας αναστατώνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Ευκαιρίες εμφανίζονται στα αισθηματικά τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους αδέσμευτους. Η σημερινή μέρα, σας κάνει γοητευτικούς.    

ΖΥΓΟΣ 
Το πάθος κυριαρχεί. Μην είστε δεσμευτικοί ο ένας προς τον άλλον. Ένας ρομαντικός δείπνος ή κάποιο δώρο συμβάλλουν στη βελτίωση του δεσμού σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Η σημερινή μέρα αποδεικνύετε ευνοϊκή. Οι αδέσμευτοι έχουν πιθανότητες να γνωρίσουν το ταίρι τους. Οι δεσμευμένοι θα περάσουν ευχάριστα.     

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έντονη θα είναι η ανάγκη να δώσετε και να πάρετε αγάπη καθώς αφυπνίζονται τα συναισθήματά σας. Η ευγένεια βελτιώνει τις σχέσεις σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πλησιάστε και επικοινωνήστε σε ένα φιλικό επίπεδο. Είστε τόσο ίδιοι, αλλά και διαφορετικοί! Οι συγκυρίες στη διάρκεια της μέρας φαίνεται να δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα φίλοι μου αναζητάτε περισσότερη ελευθερία. Θα πρέπει όμως να ξέρετε πως θα πληρώσετε και κάποιο …αντίτιμο στη σχέση σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Είστε έτοιμοι να μοιραστείτε τα όνειρά σας και την ίδια σας τη ζωή με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Απομακρυνθείτε από τους ενδοιασμούς σας.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990