Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 16/10

ΔΕΥΤΕΡΑ 16/10
ΚΡΙΟΣ
Συνεπείς στα ραντεβού σας και στις συζητήσεις θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα εάν έχουν άμεση σχέση με το επάγγελμά σας. Για όποιους αγαπητοί μου φίλοι Κριοί κατανοήσουν την ανάγκη σας για ελεύθερη αυτοέκφραση, θα περάσουν αξέχαστα και ερωτικά τη σημερινή μέρα μαζί σας.
ΤΑΥΡΟΣ
Το πρωί η διάθεσή σας θα κυμανθεί σε αρκετά καλά επίπεδα και θα μπορέσετε να εκφράσετε τις απόψεις σας. Εμφανίζεστε γοητευτικοί, ευχάριστοι, με πλούσια συναισθήματα, πρόθυμοι να τα μοιραστείτε με αυτούς που σας αγαπούν και σας δέχονται όπως είστε.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η συντροφικότητα, η φιλική διάθεση και η κατανόηση θα είναι τα στοιχεία που θα σας ελκύουν, αλλά και θα προσφέρετε σήμερα μέσα από τη σχέση σας. Το βράδυ φαίνεται πως αρκετοί του ζωδίου σας θα απασχοληθούν με τις κινήσεις που θα κάνουν στα επαγγελματικά τους τις επόμενες μέρες.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυθόρμητοι και πρωτότυποι καθώς θα είστε, θα έχετε πολλές κατακτήσεις και σχέσεις και δεν θα είστε λίγοι αυτοί που θα συναντήσετε το έτερον σας ήμισυ. Ίσως κάποιοι να σας θίξουν με τη συμπεριφορά τους. Αποφύγετε να δώσετε συνέχεια στις προκλήσεις τους.
ΛΕΩΝ
Οι προσπάθειες που θα καταβάλετε στη δουλειά σας θα πρέπει να είναι σωστά εστιασμένες στους στόχους σας. Αποστασιοποιηθείτε απ’ τα προβλήματα που εισβάλλουν στη σχέση. Φροντίστε να δείξετε αισιοδοξία και παρακινήστε και το σύντροφό σας να τα δει θετικά.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προωθήστε ιδέες και στόχους πλησιάζοντας άτομα που εκπέμπουν στην ίδια συχνότητα με εσάς. Οδηγείστε σε ακραίες συμπεριφορές επηρεασμένοι απ’ τη στάση του συντρόφου σας. Προσπαθήστε και οι δύο να βρείτε το συντομότερο τη χρυσή τομή.
ΖΥΓΟΣ
Για να συνεχίσει την πορεία του ο δεσμός σας θα πρέπει και οι δύο να κατανοήσετε τα λάθη σας και να προσπαθήσετε να μην επαναληφθούν και πάλι. Οι κινήσεις που κάνατε στην εργασία σας αποδεικνύονται εύστοχες και επικερδής.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Όσοι σκέφτεστε να εκφράσετε το δυναμικό σας στον επαγγελματικό στίβο θα βρείτε πρόσφορο έδαφος. Θα ζήσετε στιγμές πάθους. Το πάθος στη σχέση σας αναζωπυρώνεται και οι επιθυμίες σας λειτουργούν σας καταλύτης στη χημεία της σχέσης σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι ιδιαίτερες στιγμές θα ανανεώσουν τη σχέση σας. Μην προβάλετε την εγωπάθεια, τους καθωσπρεπισμούς, τις ιδιοτροπίες και τις ανασφάλειές σας. Θα έχετε αρκετές δυνατότητες για να προβληθείτε να επικοινωνήσετε με αγαπημένα πρόσωπα και να περάσετε τις ιδέες σας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να υπερεκτιμήσετε τις επαγγελματικές σας δυνατότητες. Περιορίστε σήμερα τις ανασφάλειές σας. Πλησιάστε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, αφεθείτε ελεύθεροι και όλα θα πάνε καλά μεταξύ σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Παρότι βρισκόμαστε σε ένα δύσκολο χρονικό διάστημα εσείς μπορείτε να προσεγγίσετε εν μέρει τα σχέδιά σας στην εργασία. Εμφανίζεστε εκδηλωτικοί προς το σύντροφό σας έχοντας την διάθεση να ξεπεράσετε τυχόν αντιπαραθέσεις και οποιοδήποτε πρόβλημα κλόνισε τη σχέση σας.
ΙΧΘΥΣ
Συναισθηματικά η κατάσταση θα είναι εξαιρετική, δίνοντάς σας πολλές ελπίδες για να βελτιώσετε την σχέση σας. Το πάθος ανανεώνει την ερωτική σας ζωή. Δραστηριοποιηθείτε ανάλογα με τις περιστάσεις στην εργασίας σας αλλά φροντίστε να έχετε και εναλλακτικές λύσεις.
Κώστας Κονδύλης
τηλ: 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990