Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 1/11/2023


ΤΕΤΑΡΤΗ 1/11
ΚΡΙΟΣ
Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες να περιμένετε σήμερα μία αύξηση του όγκου της εργασίας σας. Αν είστε υπάλληλοι φαίνεται πώς θα χρειαστεί να αναλάβετε κάποιες επιπλέον υποχρεώσεις. Με κανένα τρόπο δεν θα πρέπει τα προβλήματα της δουλειάς να επηρεάσουν τη συμπεριφορά σας προς το σύντροφο. Άλλωστε δεν ευθύνεται…
ΤΑΥΡΟΣ
Καλή ημέρα για να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο. Οι προσπάθειές σας να εξασφαλίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα όσο το δυνατό καλύτερο βιοτικό επίπεδο θα σας οδηγήσουν σε περισσότερες δαπάνες.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλείστε να αντιμετωπίσετε λάθη του παρελθόντος λαμβάνοντας τα απαραίτητα  μαθήματά σας. Η παρουσία κάποιων προβλημάτων, θα σας δώσει την ώθηση για κάποια διαφορετική αντιμετώπιση των αισθηματικών σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι πλανητικές θέσεις σας επηρεάζουν κάνοντάς σας ευάλωτους και ευσυγκίνητους. Μοναδικές ικανοποιήσεις θα συνοδεύσουν το βράδυ σας. Σε αρκετούς του ζωδίου σας εμφανίζονται επιπλέον επαγγελματικές υποχρεώσεις.
ΛΕΩΝ
Η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για την αισθηματική σας ζωή. Διασκεδάστε με το σύντροφο και απολαύστε μαζί του στιγμές που τελευταία σας έχουν λείψει. Σήμερα θα θέλετε να εμβαθύνετε στις καταστάσεις που σας περιβάλλουν για να προχωρήσετε σε αναπροσαρμογές.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η διάθεση σας, σας βοηθά να προσεγγίσετε τον άνθρωπο που εδώ και καιρό κινεί το ενδιαφέρον σας ή να κάνετε μία πρόταση στον αγαπημένο/η σας. Οι συναλλαγές και τα οικονομικά σας φαίνεται να σας απασχολούν περισσότερο κάποιες ώρες τις μέρας.
ΖΥΓΟΣ
Τα συναισθήματά σας προβλέπεται αστρολογικά για σήμερα να είναι έντονα και υπάρχουν αρκετές προοπτικές για την εξέλιξη κάποιας σχέσης. Σήμερα καλό θα είναι να είστε προσεχτικοί στην εργασία σας και συνεπείς προς τις υποχρεώσεις σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι πλανήτες δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό για την ανάπτυξη εφήμερων σχέσεων. Εάν είστε αδέσμευτοι μην αφήσετε τις ευκαιρίες να χαθούν! Πιθανόν να χρειαστεί να αναλάβετε επιπλέον υποχρεώσεις στα επαγγελματικά σας και ιδιαίτερα στα οικονομικά της επιχειρήσεως.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητοί φίλοι Τοξότες! Οι πλανητικές επιδράσεις σας υπόσχονται πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση ψυχαγωγία και έρωτα. Κάθε προσπάθεια στην εργασία σας θα έχει θετικά αποτελέσματα εάν ακολουθείτε κάποιο πρόγραμμα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα αντιμετωπίζετε σημαντική πίεση και θα πρέπει να περιμένετε ουσιαστικά επανασχεδιασμό των στόχων σας. Ιδιαίτερα γλυκός θα είναι ο σύντροφός σας αγαπητοί Αιγόκεροι. Ρομαντική προβλέπεται να είναι η ατμόσφαιρα ανάμεσα σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προσέξτε λίγο περισσότερο τη διατροφή σας και προσπαθήστε να μην πνίγετε τα συναισθήματα σας. Θα σας είναι εύκολο να διαπιστώσετε πως η μέρα και οι πλανητικές επιδράσεις φέρνουν θετικά μηνύματα για τη βελτίωση της αισθηματική σας ζωής.
ΙΧΘΥΣ
Προσέξτε να είστε συγκεκριμένοι στους στόχους σας και μην παρασυρθείτε από φαύλα λόγια συναδέλφων. Οι αδέσμευτοι Ιχθείς θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μία ενδιαφέρουσα γνωριμία. Σκεφθείτε καλά πριν ενδώσετε. Δεν είναι βέβαιο ότι αξίζει.
Κώστας Κονδύλης
τηλ: 14990 
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990