Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 21/10

ΣΑΒΒΑΤΟ 21/10/23
ΚΡΙΟΣ
Το άγχος που έχετε αποκτήσει απ’ την καθημερινότητα δεν επιτρέπει σε εσάς και στον αγαπημένο σας να ζήσετε ευχάριστες στιγμές όταν είστε οι δυο σας. Οι οικονομικές συναλλαγές απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή. Ελέγξτε τους λογαριασμούς σας.
ΤΑΥΡΟΣ
Η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να πιστέψετε πως καλό αρχίζει για τη ζωή σας. Σήμερα αναζητάτε μία καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Η ανάγκη αυτή θα οδηγήσει αρκετούς από σας στο φλερτ και σε παράλληλες σχέσεις.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ασυνείδητα εμφανίζετε μία ανταγωνιστική διάθεση προς το σύντροφό σας που θα μπορέσει να διοχετευθεί είτε σε κοινές δραστηριότητες και σπορ. Προσκαλέστε τους φίλους σας στο σπίτι σας και περάστε ευχάριστα μαζί τους.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ακατάλληλη είναι η σημερινή μέρα για να ξεκινήσετε συνεργασία εκτός και αν επιθυμείτε τη γρήγορη διάλυσή της. Οι μετακινήσεις που θα κάνετε σήμερα με το σύντροφό σας θα σας θυμίσουν τις πρώτες στιγμές της σχέσεις σας. Οι μνήμες αυτές σας ενώνουν.
ΛΕΩΝ
Το πρωί η διάθεσή σας θα είναι πολύ καλή και θα σας κάνει σίγουρους και αποφασιστικούς στην αντιμετώπιση κάποιων έκτακτων υποχρεώσεων. Σήμερα θα θέλετε περισσότερο τη συζήτηση και τη διαλεκτική ρήξη με τον σύντροφό σας. Σεβαστείτε με ευλάβεια δικές του απόψεις.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πρώτη προτεραιότητα δίνετε στην έκφραση του εαυτού σας. Κινείστε πέρα από τον άμεσο σας κύκλο και επεκτείνετε την κοινωνική σας ανάμιξη. Οι απόψεις σας εντυπωσιάζουν τα άτομα που εδώ και μέρες σας γοητεύουν και η εμφάνιση σας, σας βοηθά να κερδίσετε πόντους!
ΖΥΓΟΣ
Μην εξωτερικεύσετε τις σκέψεις σας και μην ανακοινώσετε ακόμη σε κανέναν τις αποφάσεις σας. Οι αναπάντεχες αλλαγές των δεδομένων στην αισθηματική σας ζωή σας  φέρνουν σε θέση άμυνας και αμηχανίας. Αποφύγετε τις ρήξεις.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η κρίση που υπάρχει στην αγορά αυξάνει το καθημερινός σας άγχος. Η ροή της αγάπης ενισχύεται. Εμπιστευθείτε σήμερα τα συναισθήματά σας. Βρεθείτε σε σωματική και πνευματική επικοινωνία με το σύντροφό σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Διατηρήστε τις επιφυλάξεις σας απέναντι στις προτάσεις κάποιων. Σήμερα ευνοούνται αισθηματικές συναντήσεις και γνωριμίες με πρόσωπα απ’ το φιλικό περιβάλλον που θα κάνουν την καρδία σας να χτυπά έντονα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι απόψεις σήμερα θα έχουν την τάση να συγκλίνουν με τις ιδέες του στενού σας περιβάλλοντος. Κινδυνεύετε τη σημερινή μέρα να παρασυρθείτε από έντονα και επιπόλαια συναισθήματα, αλλά και από την πληθωρική έως εκρηκτική τους εκδήλωση.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα είστε σήμερα εύθυμοι αισιόδοξοι και κοινωνικοί. Η προσωπικότητα και η συμπεριφορά σας, σας τοποθετούν και πάλι στο κέντρο του ενδιαφέροντος. Δεν θα πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας να βγάλει συμπλέγματα προς το σύντροφο και ανασφάλειες συναισθηματικής φύσεως.
ΙΧΘΥΣ
Η σημερινή ημέρα θα είναι γεμάτη από έξοδα αλλά μην ανησυχείτε εφόσον θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε με σχετική άνεση. Το άγχος σας για τα οικονομικά και για τα επαγγελματικά σας ζητήματα, σας απομακρύνει από το σύντροφό σας και σας κάνει να κλειστείτε στον εαυτό σας.
Κώστας Κονδύλης
τηλ: 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990