Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 20/10


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/10/23
ΚΡΙΟΣ
Σήμερα θα είναι μια πολύ καλή ημέρα για τους περισσότερους από εσάς που θα θελήσουν να εκφράσουν τα συναισθήματά τους. Ο υπερβολικός ενθουσιασμός ενδέχεται να σας οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα και αποφάσεις στη δουλειά σας.
ΤΑΥΡΟΣ
Καλείστε σήμερα να αντιμετωπίσετε διάφορες υποχρεώσεις στη δουλειά σας. Στον αισθηματικό τομέα αποφύγετε να παίξετε το ρόλο του μάρτυρα. Μην γοητεύεστε από πρόσωπα που προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Εκφράστε τις απόψεις σας σε συνεργάτες και συναδέλφους και πάρτε πρωτοβουλίες. Ελάτε πιο κοντά στον ερωτικό σας σύντροφο δείξτε την αγάπη σας, είναι σίγουρο όπως θα διαπιστώσετε ότι την χρειάζεται πραγματικά.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έμφαση δίνεται στο αντίθετο φύλλο και σε θέματα συναισθηματικής φύσης, τα οποία παίζουν καθοριστικό ρόλο. Εξωτερικεύστε τις επιθυμίες σας. Οι επιχειρήσεις απαιτούν θάρρος αλλά και εντιμότητα για να κρατηθούν στην πορεία του χρόνου.
ΛΕΩΝ
Η επιθυμία σας να περάσετε ευχάριστες στιγμές θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε οποιοδήποτε πρόβλημα υπήρξε τις προηγούμενες ημέρες μεταξύ σας. Πολλοί από εσάς θα θελήσουν να δουν πως μπορούν να αυξήσουν τα κέρδη τους μέσω συναλλαγών και συνεργασιών.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να ξεφαντώσετε μαζί με το ταίρι σας και αγαπημένους φίλους. Αφήστε πίσω τα προβλήματα και διασκεδάστε. Χρήματα θα χρειαστεί να δώσετε για την οικογένειά και για το σπίτι σας ενώ θα χρειαστεί να κάνετε και κάποιες αγορές για να βελτιώσετε το βιοτικό σας επίπεδο.
ΖΥΓΟΣ
Τους περισσότερους από εσάς σήμερα και αύριο θα τους απασχολήσουν θέματα κεφαλαίων και απόδοσης συνεργασιών. Κατάλληλη ημέρα για μια ουσιαστικής συζήτηση με τον ερωτικό σύντροφο πάνω σε σοβαρά ζητήματα της σχέση. Σκεφθείτε καλά πριν πάρετε αποφάσεις.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προγραμματίστε τις δουλειές σας και φροντίστε να εισπράξετε και κάποια χρήματα που σας χρωστούν. Οι πλανητικές θέσεις, φαίνεται να σας δημιουργούν προβλήματα αισθηματικής φύσης. Αποφύγετε τις φιλονικίες ή τους καυγάδες με το σύντροφό σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Σταθεροί στις αποφάσεις σας και αρκετά σίγουροι θα κινηθείτε για την επίτευξη των στόχων σας. Είναι εύκολο για εσάς και κυρίως τους αδέσμευτους να αιχμαλωτίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Φλερτάρετε, αφήστε να σας φλερτάρουν!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάποια απωθημένα που έχετε από ένα προηγούμενο δεσμό ενδέχεται να βγουν προς τα έξω, επηρεάζοντας αρνητικά την αισθηματική σας ζωή. Απαιτούνται γρήγορες κινήσεις και αποφάσεις όσον αφορά τα επαγγελματικά σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι ανακατατάξεις και οι δεσμεύσεις ζητούν από σας προσαρμογή και υπευθυνότητα. Με τον έρωτα να πλανιέται στην ατμόσφαιρα του περιβάλλοντος ξεκινά η σημερινή μέρα για εσάς. Αν αυτό δεν είναι θετικό τότε τι είναι;
ΙΧΘΥΣ
Σήμερα στρέφετε το ενδιαφέρον σας στην αισθηματική σας ζωή. Τα ερωτικό σας πάθος ‘φουντώνει‘ αλλά… δεν θέλετε να το εκφράσετε. Ο φανατισμός και η υπερεκτίμηση των καταστάσεων σας μόνον αρνητικά αποτελέσματα θα μπορούσαν να φέρουν.
Κώστας Κονδύλης
τηλ: 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990