Ερωτικά Ταρώ 2/10/2023

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για Δευτέρα 2/10/2023

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα ρίχνετε το ενδιαφέρον σας στην αισθηματική σας ζωή καθώς ο έρωτας σας εμπνέει και φέρνει καινούργια όνειρα στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Η μοναξιά είναι δημιουργική όταν αποτελεί προσωπική σας επιλογή. Βρείτε μια ασφαλή διέξοδο για να αντιμετωπίσετε τις αντιθέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα, οι συνθήκες τονώνουν τον αυθορμητισμό σας. Η αυτοπεποίθησή σας, σας κάνει τολμηρούς και διεκδικητικούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο εγωισμός θα φέρει τη σημερινή μέρα προβλήματα στη σχέση σας και μπορεί να απειλήσει τη συζυγική ζωή κάποιων από εσάς.

ΛΕΩΝ
Οι καταστάσεις της μέρας φέρνουν εύνοια στα αισθηματικά σας. Η προσωπική σας ακτινοβολία θα τραβήξει το ενδιαφέρον του ανθρώπου που επιθυμείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η μέρα σας κάνει να αναζητάτε μία καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Διώξτε τις σκοτούρες και χαρείτε τις στιγμές που σας προσφέρονται.

ΖΥΓΟΣ
Ο σύντροφος σας εκπλήσσει με την τρυφερότητα και την κατανόησή του. Τα συναισθήματα που θα προβάλλετε, εγγυώνται η σχέση σας να διατηρηθεί επί μακρόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ιδιοσυγκρασία σας θα είναι ισχυρή και εμφανίζεστε κυριαρχικοί. Μην δημιουργείτε χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο προβλήματα στο δεσμό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εάν είστε σε αναζήτηση συντρόφου, κάποιο άτομο θα έλξει το ενδιαφέρον σας. Προγραμματίστε για σήμερα το βράδυ μία ρομαντική έξοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πολύ όμορφη η σημερινή μέρα! Θα νιώσετε καλύτερα μετά από πολύ καιρό, με έντονη την ανάγκη να ανοιχτείτε απέναντι στο σύντροφο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θαυμάσια μέρα για τα ερωτικά σας! Η αυτοπεποίθηση και η ερωτική σας ακτινοβολία βρίσκονται στα ύψη. Διασκεδάστε και αποκαλύψτε τα συναισθήματα σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι αδέσμευτοι, έχουν ήδη αποφασίσει να βγάλουν απ’ τη ζωή τους ότι δεν κινεί το ενδιαφέρον τους. Σήμερα έχετε την ευκαιρία για νέες γνωριμίες.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990