Ερωτικά Ταρώ 4/10/2023

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για Τετάρτη 4/10/2023

ΚΡΙΟΣ
Δώστε σήμερα προσοχή σ’ αυτά που καιρό προσπαθεί να σας πει ο σύντροφός σας. Αποφύγετε τις φιλονικίες ή τους καυγάδες.

ΤΑΥΡΟΣ 
Θα νιώσετε αισθηματική ισορροπία μετά από κάποιες αναταραχές. Η έκφρασή σας θα αποκτήσει μία γλυκύτητα και θα προσεγγίσετε καλύτερα τον άνθρωπό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Η αισθηματική σας ζωή περνά μία παροδική κρίση. Η σχέση δοκιμάζετε αν βασίζεται σε υγιείς βάσεις και αν ανταποκρίνεται στα πρότυπα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Η σημερινή μέρα μπλοκάρει κάποιους από εσάς να προβάλλουν τα συναισθήματά τους και κάποιους άλλους τους κάνει μελαγχολικούς.

ΛΕΩΝ
Η γοητεία σας εκπέμπει στον κοινωνικό σας περίγυρο ερωτικά μηνύματα. Περάστε ευχάριστες στιγμές στο σπίτι με τον άνθρωπό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Οι δεσμευμένοι Παρθένοι σήμερα, φαίνεται να παίρνετε δυναμικές αποφάσεις για τη σχέση τους. Ο σύντροφός σας είναι σύμφωνος.

ΖΥΓΟΣ 
Η σημερινή μέρα φίλοι μου θα φέρει στη ζωή σας εντυπωσιακές γνωριμίες. Αποφύγετε να επενδύσετε σε ασταθή πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Θα πρέπει να συγκροτηθείτε για να γίνει κάτι αξιόλογο στην αισθηματική ζωή. Οι ελπίδες σας είναι βέβαιο πως θα σας στηρίξουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μια σημαντική και ειλικρινής συζήτηση με το σύντροφο θα βοηθήσει στην ομαλή πορεία της σχέσης σας. Κρατείστε το βράδυ ισορροπίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο εγωισμός σας σήμερα θα είναι τονισμένος. Παραμερίστε κάθε τάση επιείκειας προς τον εαυτό σας και αναγνωρίστε τα λάθη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ξεπεράστε αγαπητοί μου τους εγωισμούς σας και ελάτε κοντά στο σύντροφο. Κρατείστε το βράδυ ισορροπίες και μην ενδίδετε σε κόντρες.

ΙΧΘΕΙΣ
Η σημερινή μέρα αυξάνει τις πιθανότητες ανάπτυξης ενός δεσμού που θα ξεφεύγει απ’ τα συνηθισμένα. Το βράδυ, σας υπόσχεται έντονες απολαύσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990