Ο Άρης στον Σκορπιό : Η ενέργεια λειτουργεί υπογείως και συχνά με αντεκδίκηση


Ο πλανήτης Άρης στις 12/10/2023 στις 07:04 π.μ. περνά στο όγδοο Ζώδιο του Ζωδιακού τον Σκορπιό όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 24/11/2023 12:16 μ.μ. φέρνοντας μία γενικότερη ένταση που προκύπτει από καταστάσεις της οικονομίας, της διαχείρισης των πιστωτικών οργανισμών – τραπεζών, μία διάθεση ανατροπής ρόλων, δυνάμεων και καταστάσεων αλλά η παρουσία του στον Σκορπιό γίνεται συχνά υπόγεια, συμπεριφέρεται αντιδραστικά, με διάθεση εκδίκησης σύμφωνα με το Νόμο της ανταποδοτικής δικαιοσύνης και ενεργεί με τρόπο που μπορεί να γίνει ακόμα και τρομοκρατικός.
Η παρουσία του Άρη στον Σκορπιό είναι λογικό και επόμενο να φέρει ανησυχίες για τη δράση παρακρατικών οργανώσεων, τρομοκρατικών χτυπημάτων όπως και σχέσεων Ανατολής – Δύσης.
Στα θετικά της διέλευσης του Άρη απ’ το Σκορπιό είναι η αύξηση της σεξουαλικής διάθεσης και η δυνατότητα της πάλης έναντι καταστάσεων που φέρνουν στην επιφάνεια το ένστικτο επιβίωσης και κάθε άλλο βασικό ένστικτο καθώς η ροπή και η δύναμη λειτουργεί μέσα από το 8ο Ζώδιο που εκφράζει τα ένστικτα.
Η Διέλευση του πύρινου πλανήτη απ’ το 8ο Ζώδιο του Ζωδιακού, θα προσβάλλει ιδιαίτερα τα Ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρο, Λέοντα, Σκορπιό και Υδροχόο), ενώ θα ευνοήσει Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθείς αυξάνοντας την αυτοπεποίθησή τους, παράλληλα θα αισθανθούν καλύτερα σωματικά και θα αυξηθεί η σεξουαλική τους διάθεση, αλλά θα πρέπει να είναι συγκαταβατικοί προς τις προσωπικές τους σχέσεις.
Στο Ωροσκόπιο της Ελλάδας (3.2.1830 12.00 μ.μ. Αθήνα) η διέλευση του Άρη απ’ τον 6ο οίκο δεν θα αποδειχθεί ότι καλύτερο για την εργατική τάξη όπως και τα Σώματα Ασφαλείας και θέματα Υγείας και Πρόνοια, ενώ θα πρέπει να υπάρξει περισσότερη προσοχή σε θέματα ασφαλείας ώστε να μειωθεί η πιθανότητα κινδύνου εργατικών ατυχημάτων

Από τον Κώστα Κονδύλη
Τηλ. 14990

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επίδραση της Διέλευσης του Άρη απ’ τον Σκορπιό στο Προσωπικό σας Ωροσκόπιο και τις τυχόν επιδράσεις στις σχέσεις και συνεργασίες σας, καλέστε στο 14990.
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990