Αυτός είναι ο Σκορπιός καρδιά μου

Από 23/10/2023 19:22 μέχρι τις 22/11/2023 16:04 θα βρισκόμαστε στο Ζώδιο του Σκορπιού. 
Ας δούμε μερικά σύντομα περιγραφικά χαρακτηριστικά αυτού του Ζωδίου για να το γνωρίσουμε καλύτερα!

Οι στόχοι και οι επιθυμίες του : Ο στόχος του Σκορπιού είναι η έρευνα σε βάθος διαφόρων θεμάτων ενώ έχει την επιθυμία να ζει έντονα συναισθήματα και ακραίες καταστάσεις.

Η κοινωνική του ζωή : Στην κοινωνική του ζωή είναι αρκετά επιφυλακτικός καθώς κρατάει στεγανά στην ιδιωτική του ζωή, με αποτέλεσμα η κοινωνική του ζωή να είναι επιλεκτική σε άτομα και χώρους που θα παρευρεθεί.

Η επικοινωνία του : Η επικοινωνία ενός Σκορπιού, πάντα είναι προσεχτική με ποιον θα γίνει, πότε, και σε ποιες συνθήκες καθώς δεν «ανοίγεται» εύκολα έχοντας πολλά στεγανά για τη ζωή και τις σχέσεις του.

Ο σύντροφος που αναζητά : Αναζητά έναν σταθερό σε χαρακτήρα σύντροφο που θα του εμπνέει εμπιστοσύνη και θα αποδέχεται την κτητική του συμπεριφορά. 

Το επάγγελμα που του ταιριάζει : Του αρέσει να εργάζεται σε ήσυχο περιβάλλον και με τους δικούς του ρυθμούς. Του ταιριάζει το επάγγελμα του ντεντέκτιβ, του ερευνητή, του εγκληματολόγου, του μυθιστοριογράφου.

Το σπίτι και η διακόσμηση του : Εκτιμάει κάποια αντικείμενα που για εκείνον έχουν συναισθηματική αξία και τα κρατάει ανεξάρτητα το ύφος της διακόσμησης που τείνει να είναι σε κλασικούς ρυθμούς. 

Οι φοβίες και οι ενοχές του : Δυναμικός αλλά παρ’ όλα αυτά τον έλκει ο φόβος. Ενοχικός ο Σκορπιός συχνά δεν είναι καθώς έχει σιγουριά στον εαυτό του.

Η διαχείριση των κεφαλαίων του : Σε γενικές γραμμές διαχειρίζεται αρκετά καλά τα κεφάλαιά του και μετέχει σε δράσεις που επιτρέπουν την άνοδό τους.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα μυστικά για το Σκορπιό κάλεσε με στο 14990
Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990