Ο Ερμής στον Σκορπιό

Η διέλευση του Ερμή απ’ το Ζώδιο του Σκορπιού απ’ τις 22/10/2023 στις 09:49 π.μ. μέχρι 10/11/2023 και ώρα 08:26 π.μ. βοηθά επικοινωνιακά Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς αλλά και Παρθένους και Αιγόκερους.
Η παρουσία του πλανήτης της επικοινωνίας απ’ το Ζώδιο του Σκορπιού, κάνει τη σκέψη διεισδυτική, βοηθά την έρευνα και ανακάλυψη τις κινήσεις κεφαλαίων και κινήσεις των κεφαλαίων ασφαλιστικών εταιρειών καθώς και μυστικές συμφωνίες αλλά και συναλλαγές.
Στο Ζώδιο του Σκορπιού ο Ερμής, μπορεί να μην είναι τόσο επικοινωνιακός, αλλά εμβαθύνει, ανακαλύπτει, αποκαλύπτει αλλά ενδέχεται να προκαλέσει και παρασκηνιακές κινήσεις ή συμφωνίες «κάτω από το τραπέζι».
Σε σχέση με το Ωροσκόπιο της Ελλάδας, ο Ερμής απ’ τον 6ο οίκο θα φέρει ειδήσεις που αφορούν εργασιακά, απεργιακές κινητοποιήσεις, καταστάσεων ίσως και συμβάντων στα σώματα ασφαλείας και το στρατό και σε Τετράγωνο με τον Κρόνο της Ελλάδας απ’ το Λέοντα φέρνοντας προβλήματα στη δημόσια διοίκηση που αφορούν πληροφοριακά συστήματα και σχέσεις της διοίκησης με τους εργαζόμενους της.

Από τον Κώστα Κονδύλη 
Τηλ. 14990

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με το Ωροσκόπιό σας και την επίδραση της διέλευσης του Ερμή απ’ τον Σκορπιό, καλέστε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990