Ερωτικά Ταρώ 3/10/2023

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για Τρίτη 3/10/2023

ΚΡΙΟΣ
Είστε διατεθειμένοι να δώσετε πολλά για να αποκτήσετε στην ερωτική σας ζωή ασφάλεια, σιγουριά, σταθερότητα και συντροφικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ 
Σήμερα θα ενδιαφερθείτε για την εξωτερική σας εμφάνιση και το ντύσιμό σας. Η γοητεία που θα ασκείτε στους άλλους δεν θα περάσει απαρατήρητη.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Τη σημερινή μέρα τα αισθηματικά σας ευνοούνται. Εκδηλώστε τα συναισθήματά σας και μην κινήστε μόνο με γνώμονα το ένστικτο της ασφάλειας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Το σκηνικό σήμερα επηρεάζεται θετικά την αισθηματική σας ζωή αγγίζοντας το τέλειο! Πλησιάστε το σύντροφο και ζήστε ευχάριστες στιγμές.

ΛΕΩΝ
Η βραδιά, σταθεροποιεί τους μακροχρόνιους έρωτες και δεσμούς. Στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις θα αντεπεξέλθει περίφημα ο σύντροφος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Αντιμετωπίστε τις αναστολές σας καθώς ξέρετε καλά ότι σας είναι αναγκαίο να ανοίγεστε συναισθηματικά. Σας δίνονται πολλές ευκαιρίες.

ΖΥΓΟΣ 
Εμφανίζονται όλες οι προοπτικές για τη δημιουργία ή την αναθέρμανση μιας σχέσης. Οι προτάσεις που θα δεχτείτε είναι ενδιαφέρουσες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Σήμερα εμφανίζεστε εγωιστές στο δεσμό σας και έχετε παράλογες απαιτήσεις. Μία καινούργια γνωριμία θα αναστατώσει τους αδέσμευτους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η συναισθηματική καταπίεση που προέρχεται από το σύντροφο και από εσάς τους ίδιους, σας οδηγεί σε περιττά έξοδα και απρόσμενες συμπεριφορές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σημερινή μέρα σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά με τον αγαπημένο σας. Δείξτε την αγάπη σας και ζήστε μαζί ευχάριστες στιγμές μέσα ή έξω από το σπίτι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είναι βέβαιο πως θα γοητεύσετε και θα εισπράξετε αγάπη! Οι συνθήκες σήμερα ευνοούν το ξεκίνημα καινούργιων σχέσεων.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι δεσμευμένοι, γκρεμίζετε το φρούριο που είχατε κτίσει και είχατε απομονωθεί από το σύντροφό σας. Η ερωτική σας ζωή γίνετε αρμονική.

Από την Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990