Ερωτικά Ταρώ 11/10/2023


Για Τετάρτη 11/10/2023

ΚΡΙΟΣ
Αρμονική η επικοινωνία σήμερα με τον ερωτικό σας σύντροφο. Γίνεστε πιο εκδηλωτικοί, εκφράζοντας τα συναισθήματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ 
Τα συναισθηματικά οφέλη που αποκομίζετε απ’ τη συμπεριφορά του συντρόφου σας, σας κάνουν αισιόδοξους και σας βοηθούν να κάνετε σχέδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Το μυστικό της ερωτικής σας ευτυχίας το έχετε βρει. Δεν μένει παρά να το δείξετε με τη συμπεριφορά σας και στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Δεν θα πρέπει αγαπητοί μου φίλοι Καρκίνοι, να αφήσετε το άγχος της καθημερινότητας να εισβάλλει για άλλη μία φορά στη σχέση σας.

ΛΕΩΝ
Όσον και να μην πιστεύατε στο παρελθόν πως η ζωή σας θα αλλάξει προς το καλύτερο, οι απανωτές εκπλήξεις του συντρόφου σας, σας το διαψεύδουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Η ψυχική και η σωματική ένωση με το σύντροφο σας, σας ενώνουν όλο και περισσότερο και αν είστε ανύπαντροι ενδέχεται να πάρετε τη μεγάλη απόφαση!

ΖΥΓΟΣ 
Η βραδιά …συνωμοτεί με το μέρος σας και πάλι απόψε το βράδυ φροντίζοντας με τον τρόπο του να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την αισθηματική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Λίγο βαρύ προβλέπεται να είναι το κλήμα που επικρατεί. Η κατάσταση αυτή δεν θα πρέπει να χαλάσει τη διάθεσή σας ή την αισθηματική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο σύντροφος παρουσιάζεται ευαίσθητος και απαισιόδοξος. Μην αφήσετε οποιονδήποτε εξωτερικό παράγοντα να επηρεάσει την τόσο δυνατή σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η συμπεριφορά και η εμφάνιση σας συνεχώς εκτιμώνται όλο και πιο πολύ απ’ το σύντροφο και αυτό σας ενώνει ακόμα περισσότερο. Είστε ευτυχισμένοι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο έρωτας σας βοηθά να βρείτε τον πραγματικό σας εαυτό. Εκφράζεστε, αποκαλύπτετε τα θέλω σας και τολμάτε να ζήσετε με τον άνθρωπό σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Ο ερωτικός σας σύντροφος καταφέρνει και πάλι με τη συμπεριφορά του και τις εκπλήξεις του …που δεν θα τις αποκαλύψουμε να φτιάξει τη διάθεσή σας.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
 
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990