Ερωτικά Ταρώ 5/10/2023

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για Πέμπτη 5/10/2023

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα θα έχετε εισβάλετε παρορμητικά στα ατόμα που έλκουν το ενδιαφέρον σας. Η ερωτική σας ζωή κατευθύνετε από πάθη!

ΤΑΥΡΟΣ 
Σήμερα γίνεστε το αντικείμενο του πόθου του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Ζήστε ανεπανάληπτες το βράδυ στιγμές μαζί του.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Οι αισθηματικές επιτυχίες, δεν θα λείψουν κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, ανεξάρτητα απ’ το αν θα το καταλάβετε καθώς κυριαρχήστε από στρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Σήμερα δεν ευνοούνται τα αισθηματικά σας. Μπορεί να αισθανθείτε παραμελημένοι από το σύντροφό σας ή ακόμα και απογοητευμένοι.

ΛΕΩΝ
Μην αποθαρρύνετε κάποιο πρόσωπο που δείχνει ότι θα ήθελε να σας γνωρίσει καλύτερα. Η εμφάνιση και η αισιοδοξία σας τον/την έχει γοητεύσει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Καθώς είστε πλέον συναισθηματικά ώριμοι και κατασταλαγμένοι, ξεχνάτε τους φόβους σας και αντιμετωπίζετε τη ζωή αναζωογονημένοι και χαρούμενοι.

ΖΥΓΟΣ 
Η σχέση σας με το σύντροφο κινδυνεύει αν αφήσετε τις εντάσεις που μπορεί να ξεκινήσουν για ασήμαντους λόγους να σας απομακρύνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Ο ερωτικός τομέας σήμερα θα κυμανθεί για εσάς σε καλά επίπεδα. Το βράδυ θα συναντήσετε κάποιο πρόσωπο που θα αφυπνίσει τα συναισθήματά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι ατυχείς ερωτικές επιλογές, μην σας κάνουν να χάσετε την αυτοεκτίμησή σας. Η αναζήτηση εμπειριών έχει το ανάλογο συναισθηματικό κόστος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Απελευθερωθείτε από το παρελθόν και οριοθετήστε τη ζωή σας. Εκφράστε την αγάπη σας στον/στην αγαπημένο/η σας χωρίς απαιτήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ισχυρή προβλέπεται να είναι η επιθυμία σας για αισθηματικές επιτυχίες. Το φλερτ και οι εφήμερες καταστάσεις, τραβούν το ενδιαφέρον σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Διασκεδάστε με τον αγαπημένο σας. Η διάθεσή σας θα είναι αρκετά καλή και η σχέση σας επανέρχεται και πάλι στα επιθυμητά επίπεδα.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Από την Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990