Ερωτικά Ταρώ 9/10/2023


Για Δευτέρα 9/10/2023

ΚΡΙΟΣ
Η μέρα σας παροτρύνει να πάρετε ακραίες αποφάσεις. Οι αποφάσεις αυτές, δεν θα πρέπει να ληφθούν εάν δεν εκφράσατε τα παράπονά σας στο σύντροφο.

ΤΑΥΡΟΣ
Μην αφήσετε τη φαντασία σας ούτε και τα πληγωμένα σας συναισθήματα να σας οδηγήσουν σε μία βεβιασμένη απόφαση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σκέψεις και αυτοκριτική σας συντροφεύουν τονίζοντας την εσωστρέφεια σας. Μ’ αυτή τη συμπεριφορά, σύντομα υπογράφετε το τελεσίγραφο της σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η διάθεσή και οι επιθυμίες σας συνδυάζονται αρμονικά με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας και σας προτρέπουν να ζήσετε ευχάριστες στιγμές.

ΛΕΩΝ
Η σχέση σας με το σύντροφο βελτιώνετε κατά πολύ και ξεπερνιούνται τα προβλήματα. Τα συναισθήματά σας γίνονται αποδεκτά απ’ τον ερωτικό σας σύντροφο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι αναπάντεχες αλλαγές των δεδομένων στην αισθηματική σας ζωή σας φέρνουν σε θέση άμυνας και αμηχανίας.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα θα εγκλωβιστείτε από διάφορες ανησυχίες και ανασφάλειες. Τη στάση σας αυτή μην την προβάλετε στο σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Από μία καινούργια και διαφορετική οπτική γωνία θα πρέπει να προσεγγίσετε την αισθηματική σας ζωή για να αντιμετωπίσετε τις ανασφάλειες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα ζήσετε στιγμές πάθους και έντασης. Το πάθος σας αναζωπυρώνεται και οι επιθυμίες σας λειτουργούν σας καταλύτης στη χημεία της σχέσης σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με ευκολία θα διαπιστώσετε πως ασκείτε στους άλλους μία έντονη και αδιαμφισβήτητη γοητεία. Προσεγγίστε το σύντροφο και βρείτε από κοινού λύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η αισθηματική σας ζωή θα βρεθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Οι καταστάσεις σας βοηθούν να συνειδητοποιήσετε το των συναισθημάτων σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Η εξυπηρετική πλευρά του πολύπλευρού σας χαρακτήρα σε συνδυασμό με την αισιόδοξη σας στάση θα φέρουν θετικό αντίκτυπο στην αισθηματική σας ζωή.

Από την Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990