Ερωτικά Ταρώ 14/10-15/10/2023


Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για Σαββατοκύριακο 14/10-15/10/2023 

Για Σάββατο 14/10/2023

ΚΡΙΟΣ
Η μέρα σας κάνει να αναζητάτε μία καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Η ανάγκη αυτή θα οδηγήσει αρκετούς από σας στο φλερτ.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι καταστάσεις σήμερα σας κάνουν εγωκεντρικούς. Η στάση αυτή είναι σχεδόν σίγουρο πως θα επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σας με το σύντροφο. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αποφύγετε την επίδειξη ισχύος προς το σύντροφο σας. Το αποτέλεσμα οποιασδήποτε προστριβής μεταξύ σας θα φορτίσει αρνητικά τη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα παράπονά σας κουράζουν και πάλι το σύντροφο. Η μέρα δεν βοηθά να τον προσεγγίσετε, καθώς τα επαγγελματικά του έχουν χαλάσει τη διάθεσή του.

ΛΕΩΝ
Η επιφυλακτικότητά σας ας σας συντροφεύει στον αισθηματικό τομέα. Με αυτή τη στάση θα αποφύγετε τις παρεξηγήσεις και τις περιττές συζητήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα περάσετε ευχάριστα καθώς θα αισθανθείτε την καρδιά σας να χτυπά. Η μέρα σας προτρέπει να ζήσετε τον Έρωτα και όλο του το μεγαλείο.

ΖΥΓΟΣ
Γυρνώντας το απόγευμα στο σπίτι σας κουρασμένοι, να περιμένετε ευχάριστες εκπλήξεις. Οι στιγμές που σας περιμένουν είναι απερίγραπτες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ίσως στις προηγούμενες σχέσεις σας να μην είχατε καταλάβει πολλά πράγματα σχετικά με την αγάπη. Η συμπεριφορά σας, σας είχε κάνει να υποφέρετε. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα πρέπει να δημιουργήσετε απλές και φιλικές σχέσεις με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Μην προβάλετε συναισθήματα κατωτερότητας και εσωστρέφειας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ίσως πολλοί από εσάς να έχουν την ανάγκη να ξεκαθαρίσουν κάποιες καταστάσεις που είναι αρνητικές στη σχέση τους, αδιαφορώντας για τα αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προσπαθήστε να είστε συνεπείς σε όσα έχετε υποσχεθεί προς τον ερωτικό σας σύντροφο και ας είστε έτοιμοι να δεχτείτε την κριτική του. 

ΙΧΘΕΙΣ
Η μέρα προβλέπεται να είναι ευχάριστη για την συντροφική ζωή των περισσοτέρων Ιχθείων. Πορεύεστε μαζί και συνεχώς εξελίσσεστε.


Για Κυριακή 15/10/2023

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα είναι Κυριακή και θα πρέπει να απομακρύνετε τα άγχη της βδομάδας τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας. Ψυχαγωγηθείτε και διασκεδάστε μαζί του.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα εκπλαγείτε από τη ζεστασιά και την τρυφερότητα, με την οποία ο σύντροφός σας θα σας εκδηλώσει αυτά που νιώθει. Ανταποδώστε με όλη σας την αγάπη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στον αισθηματικό τομέα αποφύγετε να παίξετε το ρόλο του μάρτυρα. Μην γοητεύεστε εύκολα από τα πρόσωπα που προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα γοητεύετε και κερδίζετε συναισθηματικά τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Η μέρα σας βοηθά να αφήσετε επιθυμίες και πάθη ελεύθερα.

ΛΕΩΝ
Οι υποψίες σχετικά με την ύπαρξη τρίτου ατόμου στην ερωτική σας ζωή, θα διαλυθούν. Ο σύντροφος, αποδεικνύει την αγάπη του με χίλιους δυο τρόπους. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα οι συναισθηματικές σας διαθέσεις θα είναι έντονες. Θα συνειδητοποιήσετε να εκδηλώνετε «ξένες» προς εσάς επιθυμίες. Αναζητάτε πάθος!

ΖΥΓΟΣ
Οι βιωματικές εμπειρίες σας που σχετίζονται με τα αισθηματικά σας έρχονται στην επιφάνεια δημιουργώντας σας ανεξέλεγκτες εξελίξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν είστε με τον άνθρωπό σας ευτυχισμένοι μην σας ενδιαφέρει η άποψη των άλλων. Κάποιοι θα επιλέξουν σήμερα λάθος άτομα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η επιθυμία σας να περάσετε ευχάριστες στιγμές θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε οποιοδήποτε πρόβλημα υπήρξε τις προηγούμενες ημέρες μεταξύ σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πλησιάστε το ταίρι σας, δείχνοντάς του την τρυφερότητα και ευαισθησία που φροντίζετε να κρύβετε. Έχει ανάγκη από την έκφραση της αγάπης σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προσέξτε πως συμπεριφέρεστε και περιορίστε τις ιδιοτροπίες σας εάν δεν θέλετε με τη στάση σας να απομακρύνετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. 

ΙΧΘΕΙΣ
Θα σας είναι δύσκολο να αποκρύψετε συναισθήματα και επιθυμίες. Προσέξτε η υπερπροστασία σας μην καταπιέσει την ατομική ελευθερία του συντρόφου σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990