Ερωτικά Ταρώ 6/10/2023


Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για Παρασκευή 6/10/2023

ΚΡΙΟΣ
Οι δεσμευμένοι Κριοί χαίρονται την αρμονία που υπάρχει μεσ’ στη σχέση τους. Κάντε ευχάριστες εκπλήξεις στον αγαπημένο σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Το βράδυ θα έχετε την επιθυμία να εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Εξετάστε πρώτα εάν είναι αληθινά και αν έχει τη διάθεση ο σύντροφος να τα ακούσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η λεκτική έκφραση των αισθημάτων σας θα είναι πολύ σημαντικό για εσάς σήμερα. Πείτε στο σύντροφό σας πως αισθάνεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Από μία καινούργια και διαφορετική οπτική γωνία θα πρέπει να προσεγγίσετε την αισθηματική σας ζωή για να αντιμετωπίσετε τις ανασφάλειες σας.

ΛΕΩΝ
Προσέξτε πως συμπεριφέρεστε και περιορίστε στο ελάχιστο τις ιδιοτροπίες σας εάν δεν θέλετε να απομακρύνετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα αισθηματικά σας προβλέπεται να σας απασχολήσουν σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Μία καινούργια γνωριμία, αναστατώνει τους αδέσμευτους.

ΖΥΓΟΣ
Η αυτοπεποίθησή σας σε συνδυασμό με τις ευνοϊκές συγκυρίες που εμφανίζονται στον αισθηματικό τομέα του χάρτη σας, φέρνουν ευχάριστες προοπτικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα αισθηματικά προβλήματα ξεπερνιούνται και εσείς ξεκινάτε δεσμούς με νέες γνωριμίες. Είναι αρκετά νωρίς όμως για να επενδύσετε συναισθηματικά…

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι συνθήκες σήμερα, συνηγορούν στη συνάντησή σας με τον Έρωτα. Ανταποκρίνεστε στα ερωτικά καλέσματα και ευαισθητοποιείστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αποφύγετε τη συζήτηση με το ταίρι σας που μπορεί να προκαλέσει προστριβές. Αποστασιοποιηθείτε διατηρώντας μια δίκαιη θέση πριν πάρετε αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι συγκυρίες, σας ωθούν σε μία επαναστατική πορεία που πρέπει να ακολουθήσετε στην ερωτική σας ζωή. μην δραματοποιείτε τις καταστάσεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα θα είστε εγκάρδιοι, φιλικοί και αισιόδοξοι. Η βραδιά συνωμοτεί με το μέρος σας και σας υπόσχεται ευχάριστες στιγμές.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990