Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 9 - 15 Οκτωβρίου 2023

ΕΒΔΟΜΑΔΑ 9 Οκτωβρίου – 15 Οκτωβρίου 2023

ΚΡΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Εμφανίζεστε κοινωνικοί σε όποιο χώρο και να βρεθείτε «κατακτώντας» με την παρουσία, με την συμπεριφορά και με τις προοδευμένες σας ιδέες τον περίγυρο. Ο έρωτας και η φιλία θα αρχίζουν να γίνονται μια σχέση πιο βαθιά για σας και θα βρείτε τον εαυτό σας να εκτιμά περισσότερο την παρουσία των άλλων.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα στα επαγγελματικά σας αν πιστέψετε στις δυνάμεις σας και χρησιμοποιήσετε πρακτικά τις γνώσεις σας. Αυτή η βδομάδα ενδείκνυται για να ξεκινήσετε μία νέα δουλειά να ζητήσετε προαγωγή ή να επεκτείνετε τις επιχειρήσεις σας. Θα πιστεύετε ακράδαντα στις ικανότητές σας και θα πείθετε εύκολα τους άλλους για τις ικανότητές σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το διάστημα αυτό θα διαπιστώσετε πως σας δίδονται αρκετές ευκαιρίες για να εκφράσετε με άνεση τα συναισθήματα σας να συναντήσετε τα πρόσωπα που επιθυμείτε και να ζήσετε μαζί τους έντονες και ερωτικές στιγμές.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Με μία προσεχτική διαχείριση των χρημάτων σας θα αντιμετωπίσετε πιο εύκολα τα έξοδα που πρόκειται να σας παρουσιαστούν αυτές τις μέρες.

ΤΑΥΡΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Αυτή τη βδομάδα το επίκεντρο της ζωής σας θα είναι η καριέρα. Η κοινωνική σας αναγνώριση και η αποκατάσταση της φήμης της υπόληψης και του ονόματός σας αποτελούν μέγιστο όραμα και ιδανικό. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Το διάστημα αυτό θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε με άνεση στις τρέχουσες υποχρεώσεις σας και να επαναπροσδιορίσετε τις επαγγελματικές σας κινήσεις.
Τα άτομα που είναι ανώτερα από εσάς στη δουλειά θα ανταμείψουν τους κόπους και τις προσπάθειές σας και θα συμπαρασταθούν στα προβλήματά σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μία προσωρινή αισθηματική ένταση πιθανόν να διαταράξει τη ζωή σας. Φροντίστε να μην τεντώσετε το σχοινί στη σχέση σας για να προκύψει η διάλυσή της.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τώρα θα έχετε αύξηση των εισοδημάτων σας, αλλά πιθανόν και παράλληλη αύξηση των εσόδων σας. Ίσως να πρέπει να μετακινηθείτε για να εισπράξετε λογαριασμούς σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΓΕΝΙΚΑ
Τις μέρες αυτές δεν θα πρέπει να απομονωθείτε αλλά να επικοινωνήσετε με παλιούς γνώριμους και νέους φίλους.
Εκμεταλλευτείτε αυτή τη περίοδο για να αναπτύξετε την προσωπικότητάς σας και να εξυγιάνετε τις σχέσεις σας. Οι περισσότεροι Δίδυμοι θα επιθυμούν να ξεκινήσουν κάτι καινούργιο στη ζωή τους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ορισμένες καταστάσεις στην εργασία διαμορφώνονται με έναν ιδιαίτερο τρόπο αναγκάζοντάς σας αλλάξετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Φροντίστε να είσθε έτοιμοι για οποιαδήποτε αλλαγή.
Ανταλλάξτε ιδέες και απόψεις με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε τις πρώτες τρεις μέρες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το ζητούμενο του ερωτικού σας πόθου φαίνεται να βρίσκει απήχηση σε μία πρόσφατη γνωριμία. Καθώς φαίνεται οι περισσότεροι από εσάς θα ζήσουν μοναδικές στιγμές το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η διάθεση και οι συναναστροφές σας αυξάνουν κατά πολύ τα έξοδά σας από τα μέσα αυτής της βδομάδας και μετά. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Το διάστημα αυτό θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε κάποιες υποθέσεις που σας απασχολούν από το παρελθόν. Οργανώστε σωστά το χρόνο σας και μην δημιουργείτε άγχη. 
Είναι βέβαιο πως σιγά-σιγά θα αισθανθείτε πιο ασφαλείς και περισσότερο ισχυροί!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Διαμέσου του επαγγέλματός σας είναι πολύ πιθανό να δεχτείτε αυτή την εποχή κοινωνικές προσκλήσεις.
Ένα διακεκριμένο και επιτυχημένο φιλικό πρόσωπο σας βοηθά να προαγάγετε τους επαγγελματικούς σας στόχους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα σας προσφέρει ευχάριστες στιγμές τόσο με την παρέα σας όσο και με τον ερωτικό σας σύντροφο. Το μόνο που θα πρέπει εσείς να κάνετε είναι να μην επιτρέψετε να επηρεάσουν αρνητικά τη διάθεσή σας τα επαγγελματικά και τα οικονομικά.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι οικονομικές αναταραχές σας δημιουργούν την αίσθηση του περιορισμού. Κατά τη διάρκεια αυτής της βδομάδας ο χειρισμός των οικονομικών σας είναι …χαώδης.

ΛΕΩΝ
ΓΕΝΙΚΑ
Τις μέρες αυτής της βδομάδας θα αναζητήσετε κάποιες αισθηματικές απολαύσεις και κάποιοι από εσάς θα έχουν συναντήσεις με ερωτικούς συντρόφους κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες. Όπως και να έχει, θα σκέφτεστε περισσότερο τις διασκεδάσεις και τη ψυχαγωγία σας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η προσωπικότητά σας θα ακτινοβολήσει θετικά στον επαγγελματικό σας χώρο και μην σας κάνει καθόλου εντύπωση που θα ζητηθεί η γνώμη σας ακόμη και από άτομα με περισσότερη εμπειρία απ’ τη δική σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η αισθηματική σας ζωή φαίνεται να περνά μία παροδική αλλά καθόλου ευκαταφρόνητη κρίση. Ο σύντροφός σας εμφανίζεται ψυχρός και απόμακρος και εσείς χάνετε τις μέρες αυτές την ψυχραιμία και τον αυτοσεβασμό σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι πλανητικές όψεις της εποχής φαίνεται να επηρεάζουν αρνητικά και τον οικονομικό τομέα του ωροσκοπίου σας. Φανείτε όσο το δυνατόν πιο προσεχτικοί αυτό το διάστημα αποφεύγοντας τα επενδυτικά ρίσκα και τους δανεισμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Η ανάγκη σας να είστε αποδεκτοί απ’ το ευρύτερο περιβάλλον ενδέχεται να σας δημιουργήσει πρόβλημα στο ψυχισμό σας καθώς θα φορέσετε ¨μάσκες¨ και θα προβάλετε φιλική στάση ακόμα και προς τα πρόσωπα που αντιπαθείτε…

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η δραστηριοποίησή σας στον επαγγελματικό χώρο ενδέχεται να φέρει διαφωνίες με τους προϊσταμένους σας εάν δεν συμμορφωθείτε με τη γνώμη και τις επιταγές τους.
Κινηθείτε όσο το δυνατόν πιο νομότυπα και αποφύγετε αθέμιτες αντιπαραθέσεις με τον ανταγωνισμό.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το Σύμπαν …συνωμοτεί με το μέρος σας και σας χαρίζει ερωτικές στιγμές. Εσείς το μόνο που θα πρέπει να κάνετε να είναι να πλησιάστε φιλικά τον ερωτικό σας σύντροφο για να λύσετε τις τυχόν διαφορές που έχετε μαζί του.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το διάστημα αυτό και κυρίως τις τρεις πρώτες μέρες θα είστε συνετοί και προσεχτικοί στα οικονομικά σας θέλοντας να βάλετε ένα πρόγραμμα στη διαχείρισή τους.

ΖΥΓΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Αυτή την εποχή θα μπορέσετε να υλοποιήσετε τις ιδέες σας και να εκφράστε τις φιλοσοφικές σας αναζητήσεις. Οι περισσότεροι από εσάς θα έχουν την επιθυμία να κάνουν κάτι μαζί με άλλους για το κοινό συμφέρον.
Πιθανόν να δεχτείτε πρόταση για ένα ταξίδι στα τέλη της βδομάδας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Μπορεί να έχουν αξία τα μακροπρόθεσμα προγράμματα στην επαγγελματική σας άνοδο αλλά είναι προτιμότερο αυτές τις μέρες να εστιάσετε το ενδιαφέρον σας στις τρέχουσες υποχρεώσεις σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο έρωτας μπορεί να συνυπάρξει στο προσκήνιο κατά τη διάρκεια ταξιδιών και μετακινήσεων. Θα αναζητήσετε μεγαλύτερη ελευθερία στις προσωπικές σας σχέσεις, ιδιαίτερα μετά τις 11/10ου ενώ κάποιο άτομο απ’ την παρέα θα αφυπνίσει τα συναισθήματα σας. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα έξοδα σας αυτή την εποχή φαίνεται να πολλαπλασιάζονται και να μην μπορείτε να κρατήσετε χρήματα στο πορτοφόλι σας. Έχετε κάθε δικαίωμα να διαχειρίζεστε τα χρήματά σας όπως επιθυμείτε αρκεί να τακτοποιείτε εγκαίρως τα χρέη σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Αυτή την περίοδο δίνετε έμφαση στις προσωπικές και επαγγελματικές διαπραγματεύσεις. Μην αφήσετε τις αμφιβολίες για τον εαυτό σας στις αρχές της περιόδου μήνα να σας ματαιώσουν την πίστη σας για το μέλλον. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι επαγγελματικές προοπτικές ευνοούν την τύχη και την καινοτομία στα μέσα της βδομάδας. Να είστε ανοιχτοί απέναντι σε μια ασυνήθιστη προσφορά που σας παρουσιάζεται από 10 μέχρι και 12/10. Η σκληρή δουλειά κερδίζει αναγνώριση.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Στην αισθηματική σας ζωή προβλέπονται ευχάριστες εξελίξεις! Οι δεσμευμένοι Σκορπιοί θα πλησιάσουν το σύντροφό τους θα κατανοήσουν τα προβλήματά του και θα κάνουν προσπάθειες για την βελτίωση του δεσμού τους.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Θα βρίσκεστε σε ισχυρή θέση σχετικά με τα οικονομικά σας και τις διαπραγματεύσεις τους. Χρησιμοποιήστε την τεχνογνωσία των Σκορπιών πάνω στα χρήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Αποφύγετε την επίδειξη δύναμης και της λεκτικές αντιπαραθέσεις στις αρχές της βδομάδας. Η περίοδος αυτή σας βοηθά να μεταβιβάστε σκέψεις και συναισθήματα και να ανταλλάξετε τις απόψεις σας σε άτομα που έχουν κοινές ιδέες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο στόχος σας κατά τη διάρκεια των πρώτων τριών ημερών θα πρέπει να είναι το οριστικό ξεκαθάρισμα των εκκρεμοτήτων στον επαγγελματικό τομέα. Θα διαπιστώσετε πως ενώνοντας τις επαγγελματικές σας προσπάθειες με τους συνεργάτες σας αντιμετωπίζετε καλύτερα τον ανταγωνισμού και αυξάνετε τα κέρδη σας. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Προσπαθήστε να εφαρμόσετε έναν συναισθηματικό αυτοέλεγχο και μην ζητάτε υποχωρήσεις από το σύντροφό σας. Επειδή η ικανότητά σας να αξιολογείτε τις καταστάσεις θα είναι σε χαμηλά επίπεδα αυτές τις μέρες δεν θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τις μέρες αυτές δεν θα πρέπει να είστε απελπισμένοι απ’ την πορεία των οικονομιών σας συναλλαγών καθώς με άνεση θα αντεπεξέλθετε στα καθημερινά σας έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Θα πρέπει να καταλάβετε πως ο ανθρώπινος νους έχει τεράστιες δυνατότητες για να προσεγγίσει τους στόχους του αρκεί να υπάρχει συγκέντρωση και θέληση. Τις μέρες αυτές αρκετοί Αιγόκεροι θα αποβάλλουν ένα μέρος απ’ τα όνειρά τους και τις εξωπραγματικές τους ιδέες σε μια προσπάθεια να προβλέψουν τα μελλοντικά γεγονότα και να χαράξουν την πορεία τους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Παρ’ όλη την προσοχή σας, τα λάθη στη δουλειά μπορεί να εμφανιστούν προκαλώντας σας σύγχυση. Η πίεση για να ανεβάσετε την απόδοσή σας μπορεί να οδηγήσει σε άγχος. Βάλτε τα δυνατά σας και μην ανησυχείτε.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η περίοδος αυτή θα αποδειχθεί εποικοδομητική στο μεγαλύτερο μέρος της καθώς η δημιουργικότητα, ο έρωτας και οι κτήσεις θα λάβουν χώρα, αφυπνίζοντας ανάλογα τα συναισθήματά σας. Μετά τα μέσα της βδομάδας, κανένας δισταγμός δεν θα μπορέσει να περιορίσει την αυτοέκφρασή σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τις μέρες αυτές ίσως να αισθανθείτε ιδιαίτερα ανασφαλείς σε σχέση με τα οικονομικά σας. Κάποιοι από εσάς θα περιορίσουν στο ελάχιστο τις δαπάνες τους και κάποιοι άλλοι όντως ανασφαλείς θα αποταμιεύσουν το οικονομικό τους περίσσευμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Οι εσωτερικές διεργασίες που θα λάβουν χώρα αυτή την εποχή, είναι σίγουρο πως θα σας προσφέρουν ανανέωση και έναν πηγαίο δυναμισμό που θα σας βοηθήσει με τη σειρά του να αντεπεξέλθετε με άνεση στα προβλήματα σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Παρότι δέχεστε την πίεση προσώπων ή καταστάσεων στον εργασιακό σας χώρο έχετε τη διάθεση να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας ξεπερνώντας με επιτυχία τα εμπόδια που κάποιοι εσκεμμένα σας δημιουργούν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μια παλιά αγάπη επανέρχεται στη ζωή σας Εάν είστε σε αναζήτηση συντρόφου φανείτε προσεχτικοί καθώς η επιλογή σας θα εξαρτηθεί μόνο και μόνο από την εξωτερική του εμφάνιση.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Περιορίστε τα έξοδα σε σχέση με τη διασκέδασή σας και προσπαθήστε να εφαρμόσετε ένα οικονομικό πρόγραμμα.
Μια νέα επιχείρηση σας υπόσχεται πολλά κέρδη στα τέλη της περιόδου.

ΙΧΘΕΙΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Την περίοδο αυτή οι αναμνήσεις σας δεν θα πρέπει να σταθούν εμπόδιο στην ολοκλήρωση του έργου σας. Ο συναισθηματικός σας κόσμος επηρεασμένος από συνειδητές και ασυνείδητες πράξεις του παρελθόντος αντανακλά την όψη μιας μελαγχολικής ύπαρξης προς το περιβάλλον.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η επαγγελματική σας πορεία υποστηρίζεται και σε αρκετές περιπτώσεις ενισχύεται απ’ τους συναδέλφους σας. Πολλοί από εσάς φαίνεται να αναλαμβάνουν νέα καθήκοντα στα τέλη της βδομάδας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Στον αισθηματικό τομέα του ηλιακού σας χάρτη εισβάλλουν αυτή την περίοδο διάφορες ανασφάλειες σε σχέση με την καθημερινότητα που σας απομακρύνουν από το σύντροφο. Η στάση σας αυτή ολοένα και απομακρύνει το σύντροφό σας που σας βλέπει να υπογράφετε το τελεσίγραφο της σχέσης σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Θα είστε στραμμένοι αυτές τις μέρες στον οικονομικό τομέα και θα αγωνίζεστε να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας που με τόσο κόπο αποκτήσατε τους τελευταίους μήνες.

Κώστας Κονδύλης
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990