Ερωτικά Ταρώ 11/11-12/11/2023


Για Σαββατοκύριακο 11/11-12/11/2023 

Για Σάββατο 11/11/2023

ΚΡΙΟΣ
Το άγχος που έχετε αποκτήσει απ’ την καθημερινότητα δεν επιτρέπει σε εσάς και στον αγαπημένο σας να ζήσετε ευχάριστες στιγμές όταν είστε οι δυο σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Η σημερινή μέρα σας βοηθά να πλησιάσετε το σύντροφό σας να βρείτε μαζί του λύσεις για να κάνετε τη ζωή σας πιο ευχάριστη και σας κάνει αισιόδοξους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα αναζητάτε μία καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Η ανάγκη αυτή θα οδηγήσει αρκετούς από σας στο φλερτ και σε παράλληλες σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα συνειδητοποιήστε πως η αισθηματική σας ζωή έχει ανάγκη από αλλαγές και από νέα ξεκινήματα. Οι ανοιχτές πληγές αποτελούν γνώμονα σύνεσης.

ΛΕΩΝ
Οι βαθιές και ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν εδώ και καιρό στην προσωπική σας ζωή θα σας κάνουν να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας προς το σύντροφο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ασυνείδητα εμφανίζετε μία ανταγωνιστική διάθεση προς το σύντροφό σας που θα μπορέσει να διοχετευθεί είτε σε κοινές δραστηριότητες και σπορ.

ΖΥΓΟΣ
Οι μετακινήσεις που θα κάνετε σήμερα με το σύντροφό σας θα σας θυμίσουν τις πρώτες στιγμές της σχέσεις σας. Οι μνήμες αυτές σας ενώνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα θα αισθανθείτε ανικανοποίητοι με την προσωπική σας ζωή. Μην καταλήξετε σε συμπεράσματα. Σύντομα θα δείτε την πραγματική όψη του έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα θα θέλετε περισσότερο τη συζήτηση και τη διαλεκτική ρήξη με τον σύντροφό σας. Σεβαστείτε με ευλάβεια δικές του απόψεις.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο σύντροφος σας περιποιείται την εμφάνισή του και προβάλλει τα χαρίσματά του. Η διάθεσή σας, σας φέρνει κοντά δίνοντας εγγυήσεις στη σχέση σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φαίνεται να σας απασχολούν κάποιες οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Είναι βέβαιο πως θα γοητεύσετε τον ερωτικό σας σύντροφο και θα εισπράξετε αγάπη! 

ΙΧΘΕΙΣ
Θα βρείτε τον εαυτό σας να ψάχνει κάποια ερωτική περιπέτεια. Τα αισθήματα και η αίσθηση υποστήριξης από το περιβάλλον θα σας δώσουν καλή διάθεση.


Για Κυριακή 12/11/2023

ΚΡΙΟΣ
Καλό θα είναι να σας αφήσει για λίγο ελεύθερους ο σύντροφός σας για να επιλέξετε και να αποφασίσετε για τη ζωή σας. 

ΤΑΥΡΟΣ
Είστε σε καλή φόρμα και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να φτιάξει η διάθεσή σας. Αποφύγετε να μπλεχτείτε σε εφήμερες ερωτικές περιπέτειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι αναπάντεχες αλλαγές των δεδομένων στην αισθηματική σας ζωή σας  φέρνουν σε θέση άμυνας και αμηχανίας. Αποφύγετε τις ρήξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σκέψεις και αυτοκριτική σας συντροφεύουν τονίζοντας την εσωστρέφεια σας. Μ’ αυτή τη συμπεριφορά, υπογράφετε το τελεσίγραφο της σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ
Η ροή της αγάπης ενισχύεται. Εμπιστευθείτε σήμερα τα συναισθήματά σας. Βρεθείτε σε σωματική και πνευματική επικοινωνία με το σύντροφό σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα οι περισσότεροι από εσάς αναζητάτε μία ρομαντική σχέση. Η ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι είναι αρκετά ευχάριστη για εσάς και το σύντροφο.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα ευνοούνται αισθηματικές συναντήσεις και γνωριμίες με πρόσωπα απ’ το φιλικό περιβάλλον που θα κάνουν την καρδία σας να χτυπά έντονα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν είστε σε αναζήτηση συντρόφου ή ψάχνετε για νέες αγάπες οι περιστάσεις σας ευνοούν. Βγείτε, διασκεδάστε και αποκαλύψτε τα συναισθήματα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κινδυνεύετε τη σημερινή μέρα να παρασυρθείτε από έντονα και επιπόλαια συναισθήματα, αλλά και από την πληθωρική έως εκρηκτική τους εκδήλωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι αδέσμευτοι, θα έχουν αρκετές εναλλαγές συναισθημάτων για τα άτομα που τους πολιορκούν αλλά, χωρίς εγγυήσεις για κάτι μονιμότερο που θα αντέξει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η διάθεσή σας σήμερα σας παροτρύνει φίλοι μου να δείτε τα πράγματα ανάλαφρα. Φλερτάρετε, διασκεδάστε κατακτήστε και βρεθείτε με κόσμο.

ΙΧΘΕΙΣ
Τη σημερινή μέρα ο έρωτας και οι διασκεδάσεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για τους περισσότερους του ζωδίου σας και ιδιαίτερα για τους αδέσμευτους.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990