Ερωτικά Ταρώ 13/11/2023


Για Δευτέρα 13/11/2023

ΚΡΙΟΣ
Χρειάζονται προσπάθειες και από εσάς και από το σύντροφό σας για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση και σας απομακρύνουν . 

ΤΑΥΡΟΣ
Η διάθεσή σας σήμερα να μεγαλοποιείτε τα πράγματα και να δραματοποιείτε τις καταστάσεις, φαίνεται να εξοργίζει τον αγαπημένο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να αισθανθείτε τη συμπαράσταση του συντρόφου σας. Προβάλλετε με τον καλύτερο τρόπο τα συναισθήματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι συνθήκες σήμερα σας βοηθούν να εκφραστείτε, να έλξετε το πρόσωπο που επιθυμείτε και να αυξήσετε τις κοινωνικές σας συναναστροφές.

ΛΕΩΝ
Η σχέση με το σύντροφο θα βρεθεί σήμερα στο προσκήνιο. Κάποια "κριτική" από εκείνον για τα ενδιαφέροντά σας, θα σας προκαλέσει ένα αίσθημα αγανάκτησης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η ατμόσφαιρα που θα επικρατήσει σήμερα στη σχέση σας προβλέπεται ερωτική! Ζήστε τις στιγμές που σας δίνονται και αφήστε τις αντιπαραθέσεις.

ΖΥΓΟΣ
Αισθηματικά μάλλον και σήμερα θα είστε μπερδεμένοι. Οι καταστάσεις που διαδραματίζονται στη σχέση σας έχουν ξεπεράσει τα όριά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η στάση σας επηρεασμένοι από τα πρόσφατα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο δεσμό σας δεν σας επιτρέπει να βρεθείτε κοντά στο σύντροφό σας.  

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στον αισθηματικό τομέα παρουσιάζονται σήμερα για εσάς ευκαιρίες που σας βοηθούν να ξεπεράσετε τα προβλήματα της σχέσης σας.   

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Φανείτε προσεχτικοί αγαπητοί μου και φυλάξτε τη σχέση σας με τον αγαπημένο/η σας από το κουτσομπολιό του περιβάλλοντος. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην μεταφέρετε τα προσωπικά σας προβλήματα στο ταίρι σας. Εκφράστε τα αισθήματά σας και την αγάπη σας και παραμερίστε κάθε αρνητική ιδέα.

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα θα είστε ένθερμοι και εκδηλωτικοί κερδίζοντας με το πρώτο την εκτίμηση και τα συναισθήματα του ατόμου που σας ενδιαφέρει.  

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990